Hvordan få fitter og se bra ut samtidig

Christian Thibaudeau er en verdenskjent styrketrener og forfatter som har jobbet med elitutøvere i en rekke idretter, og konkurrert som en olympisk vektløfter og en bodybuilder.

La oss først gjøre en ting klar. Det er definitivt mulig å bygge en muskuløs, magert kropp mens du får styrke, fart og kraftgevinster. Faktisk vil jeg si at trening som en idrettsutøver og setter deg i en ytelsesmaskin er faktisk den beste måten å få en estetisk tiltalende kropp på.

Ta av

Hvis du ønsker å bygge muskler, glem kroppsisolasjonsøvelser som dumbbell krøller og fokus på sammensatte heiser som benkpresser, knebøy og markløft. Sprinters og rugby-spillere utfører disse trekkene i sett med en til tre representanter, med så mye vekt som mulig. Men hvis du vil bli sterkere og legge til funksjonell muskel, må du senke vekten litt og sikte på fire til seks reps per sett.

Jeg anbefaler å fokusere på en sammensatt øvelse per treningsøkt. Målet er å fullføre fem sett med fire til seks reps av den løfteren, paret i en supersett med en øvelse som fungerer motsatte muskelgrupper - så press pressene med kin-ups eller benkpresser med barbell-rader. Hvil i 20-30 sekunder mellom første og andre øvelsen, og deretter i to minutter etter den andre treningen for å fullføre en superset. Når du er ferdig med alle fem, reduser du hovedvektløftens vekt med 30% og fullfør 30 reps av det i så få sett og så lite tid som mulig for en ekstra boost for muskelbygging.

Gå denne veien

For å bli mager mens du opprettholder muskelmasse, skjær tredemølle og fokus på sterkman-inspirerte stoffskifteøvelser som slæktrykk, bondegårdspromenader, walking lunges eller prowler pushes. Disse utvikler stabiliserende muskler og forbedrer stillingen, slik at du ser bra ut når du er i bevegelse eller stasjonær.

Ideelt sett gjør du disse oppgavene ved hjelp av et 1: 1-forhold, slik at du jobber i ett minutt og hviler for ett minutt. Dette vil gjøre stoffskiftet ditt hardere. For å forbedre din styrke gevinster, prøv å legge fem runder av en av strongman øvelsene til venstre som en finisher til hver av dine sammensatte løft treningsøkter. Jeg hadde en klient som lagde 30 kg til sin dødløft om en måned uten å praktisere dødløftene fordi tung bære hadde forbedret grepstyrken og forsterket gluten og bakre ryggen.

Hvis du har tid, vil jeg også legge til to ukentlige sprintøkter. Varm opp, og utfør deretter seks runder med 60m sprint med 60 sekunder hvile mellom hver og deretter to 200m sprint til slutt. Det blir tøft, men hvis du klarer en kombinert seks økter per uke, vil du gi stor styrke, kraft og hastighetsgevinster og ha en fantastisk kroppsbygning å vise for den.

 

 

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar