Hvordan komme seg ut med Matthew McConaughey

Innholdsfortegnelse:

Hvordan komme seg ut med Matthew McConaughey - øVELSER 2023
Hvordan komme seg ut med Matthew McConaughey - øVELSER 2023
Anonim

Matthew McConaughey er krypende gjennom Costa Rica jungelen, med en machete å skli gjennom tette svingninger av vegetasjon. Hans klær er drenket i svette - ikke så mye fra anstrengelsen, men nød. Han er alene. Redd. Likevel også energized. "Lyder du hører … du tror alt som beveger seg er en gator, en villsvin, en jaguar," skuespilleren sier. Han er utstyrt med bare hans lykkelige grønne hodebånd, "en shitload av insektmiddel" og en forlykt for en lyskilde. 'Adrenalin pumpes fordi du ikke vet hva du skal forvente med neste trinn. Hver bevegelse er som en ny, firedimensjonal "oh, dritt!". '

Utendørs type Er denne farlige sen-natts trek del av en stor budsjett handling flick? Nei. Det er bare McConaughey på ferie. Dette er akkurat det han gjør når han ikke er på jobb. Da han vokste opp i Longview, Texas, McConaugheyMor sa alltid til ham: 'Hvis det er lett ute, må du være ute av huset'.

Dette forklarer delvis hvorfor han foretrekker utendørs treningsøkter - jungler og stier - i stedet for å trene på et treningsstudio, og hvorfor i år har paparazzi knust bilder av ham som kjører, vanligvis skjorteløs, ofte på en strand. - Det har alltid vært en livsstil, sier han. «Da ble det noe som var som:« Hei, det er også bra for jobben min. »Jeg er ikke en profesjonell idrettsutøver, men jeg har en jobb hvor jeg foretrekker å se bra ut og være så sunn som mulig. ' Bare fortsett å leve I dag, McConaughey streber etter å dele sin kjærlighet til liv og sunn mat. Alt passer under hans filosofi: bare hold liv. ' Et uttrykk som har blitt hans personlige mantra siden han først uttalt det i sin breakout rolle i Dazed And Confused. Det ga navnet til jk livin, non-profit stiftelsen han startet i 2005 for å oppmuntre barn til å gjøre positive og sunne forandringer i livet ved å få mer trening. McConaughey, ved 41 vet at fitness handler om mer enn bare å se bra ut. Det handler om å kunne holde tritt med sine barn (sønn Levi, to og datter Vida, en) uten å gispe for luft. Det handler om å forvandle kroppen til roller, enten han spiller en baseball spiller (Engler i utlandet), småby sheriffen (Lone Star), Dragedreper (Regjering av ild) eller en forsvarsadvokat, som han gjør i sin nyeste film, Lincoln advokat.

Avhengig av rollen svinger hans vekt fra 80 til 84 kg. ‘ Matthew kan gjøre hundrevis av press-ups, og han er mobil som en yoga person, sier treneren sin, Peter Park, hvem McConaughey møtte gjennom andre Texan, Lance armstrong. 'Hans kondisjon er gjennom taket. Han er ikke sånn Lance i aerobic, men han kan holde seg selv. "Til tider har skuespilleren og sykkellegenden til og med trent sammen. "Du lærer raskt hva baksiden av LanceJerseyen ser ut som, sier McConaughey. California drømmer Når han ikke forbereder seg på en film, McConaughey tog med Park på sitt hjem i California. En typisk dag (se boksen, til høyre) kan omfatte pull-ups på barnas swing, etterfulgt av sprints, press-ups, en-legged squats og til slutt kettlebell arbeid. Han tar også sykkelen ut på veien. Han liker utfordrende ting, sier han Parkere. "Han ville kjede seg stivt, gå inn i treningsstudioet og gjøre en av de grunnleggende treningsøktene." En favorittøvelse henter en dumklokke eller noe tungt objekt, og holder det i 15 minutter. «Det er ikke så enkelt som det ser ut,» sier han. «Du skifter vekten fra høyt over hodet ditt, i din høyre arm, så venstre, så hvil den på skuldrene dine, legg mer vekt på ryggen, deretter bena. Du får en trening i hele kroppen bare ved å finne ut hvor mange stillinger du kan klare uten å måtte legge vekten på bakken. Du oppdager også sterkere og svakere flekker i kroppen din.

For treningsøktene har andre filmstjerner pleid å bli revet for den store skjermen, abonnere på bladet vårt, eller last ned digitale versjoner for det. Eller begge!

McConaugheys naturlige treningsøkt

Utfør disse oppgavene etter hverandre uten hvile i mellom. Etter siste øvelse, hvil for et minutt eller to. Gjenta for tre til ti kretser. Ett-leggs hopphopp- Stå på ett ben og hopp videre fem ganger. - Utfør fem enkeltbensklubber. - Fortsett to ganger på samme ben, og gjenta på motsatt ben. Handpromenade- I en press-oppstilling, 'gå' ved å flytte bare hender og ankler. Ikke bøy knærne, men hold absen tett. - Hver tiende "trinn", utfør fem press-ups. Fortsett å gå til du har gjort 15 press-ups. Trafikklys lunges- Utfør fem gående lunger i et normalt tempo (grønt lys), og deretter de neste fem så sakte som mulig, synker veldig gradvis inn i lungeposisjonen (gult lys). - Etter femte sakte lunge, hold lungeposisjonen i fem sekunder (rødt lys). - Fortsett til du har gjort 15 lunges av hver type. Trefelt trekke og heve- Heng fra en tregrense, trekkstang eller apenstenger. - Utfør en pull-up, senk kroppen og gjør en benoppgang. - Gjenta åtte ganger.

Populært emne