Hvordan bli større og sterkere ved å tenke hardere

Innhold

Hvordan kan hjernen min gjøre musklene større?

Musklene dine styres av hjernen din via nevrale veier som forbinder hver eneste av musklene dine. Elektriske impulser fra hjernen forteller at musklene dine har kontrakter og slapper av, og det er disse handlingene som gjør at du kan gjøre alt fra å stå til å løpe for å løfte en vekt.

De fleste av disse handlingene er underbevisste: du beveger deg uten å tenke på musklene som er involvert. Men hvis du tenker på bevegelsene, spesielt når du trener, vil du forbedre din til-muskelforbindelse - og dette kan resultere i større gevinster.

Hvordan virker det?

Tenk på disse nevrale banene som å være som en motorvei. Hvis veien ikke er godt vedlikeholdt eller brukt som ofte, vil trafikken bygge opp, og det tar lengre tid å komme til reisemålet. Men hvis det blir bedre med konstant oppmerksomhet, går trafikken mer jevnt. Jo bedre form disse nevrale banene er i, jo raskere signalet fra hjernen din kommer til muskelen din.

Hvorfor er dette viktig å vekt trening?

Hastigheten som signalene når musklene på, har en betydelig effekt på størrelse og styrke. Et raskt signal betyr at muskelen din kan bli vanskeligere og raskere - noe som gjør den sterkere og kraftigere - samtidig som du rekrutterer flere muskelfibre, noe som vil føre til ny muskelvekst.

Er dette det som menes med 'muskelminne'?

Nei, det er ikke helt det samme, selv om det også har å gjøre med nevrale veier. Dette refererer til at du blir bedre og mer effektiv i enhver fysisk oppgave - enten det kjører, skriver eller spiller piano - jo mer gjør du det. Repetisjon trener de nevrale banene, slik at signaler fra hjernen reiser raskt, og musklene er bedre rustet til å utføre oppgaven.

Hvordan forbedrer jeg disse banene for større gym gevinster?

Å gå til treningsstudioet konsekvent vil forbedre disse forbindelsene fordi du forbedrer muskelminnet. Den enkleste måten er å bokstavelig talt tenke på musklene dine når du gjør et trekk. Senker hver rep og fokuserer på hvordan det føles å bevege vekten, føle muskelkontrakten og strekke seg gjennom hele spekteret av bevegelse, og passe på å bøye seg på toppen av farten, vil alle hjelpe.

Trenger jeg å senke vektene jeg løfter?

Først vil du, men husk at musklene dine har ingen anelse om hvor tung den dumbbell er - alt de bryr seg om, er om de er i stand til å fullføre jobben ved hånden. Redusere vekten betyr at du også er mindre tilbøyelig til å gjøre ruskede reps som stole mer på momentum enn muskler, og vil kunne fullføre full-range-motion-reps.

Mental kanten

Bli større og sterkere ved å holde disse punktene i tankene

  • Å gå til treningsstudioet regelmessig vil resultere i at forbindelsene mellom hjernen og muskelen blir sterkere
  • Å se på og tenke på musklene dine, forbedrer også disse forbindelsene
  • Flekker musklene dine øverst og bunnen av hver rep bygger sterkere veier, slik at musklene kan snakke raskere
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar