Hvordan få noen jente til å like deg: 18 hemmeligheter for å imponere hvilken som helst jente

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få noen jente til å like deg: 18 hemmeligheter for å imponere hvilken som helst jente
Hvordan få noen jente til å like deg: 18 hemmeligheter for å imponere hvilken som helst jente
Anonim

Så ser du en jente som du virkelig er involvert i - hun er din drøm som går i oppfyllelse. Men du er ikke sikker på hva du skal gjøre? Slik får du en jente til å like deg.

Mange tror at vi kvinner er ubesluttsomme og mystiske, som jeg vil si er feil. Det er ikke at vi ikke vet hva vi vil. Vi vet. Det er bare at vi ikke ønsker å bosette seg før vi har funnet alt vi har søkt etter. Fornuftig, nei? Jeg forstår. Dette kan kjøre bokstavelig talt hver mannens nøtter.

Hvordan få en jente til å like deg - 18 ting du trenger å vite

Hvilke menn synes å mangle er evnen til å se hva kvinner generelt vil ha i en fyr. Det har vært ditt problem. Du har sett, men du har ikke lyttet. Så det er på tide for dere å lytte og lære å få enhver jente til å like deg. Det er ikke rakettvitenskap, vel, kanskje bare litt.

# 1 Det handler ikke bare om utseendet. Hvis du ikke tror du ser ut som Ryan Gosling, er du ikke alene. Men du må også bli påminnet om at Ryan Gosling-typer er svært sjeldne, og de fleste gutta er bare vanlige Joes. Så hvem bryr seg om du ikke ser ut som Gosling? Det er mye mer å tiltrekke seg enn bare et pent ansikt.

# 2 Være vennlig, men ikke for vennlig. Hvis du vil vite hvordan du får en jente til å like deg, så kan du være vennlig, det er alt bra. Men bli ikke en av de menneskene som er altfor vennlige. Det kan ses som skumle eller desperat. Kvinner vil ikke ha noen egenskap i sin partner. Så, lek det kult. Vær hjertelig. [Les: Nice guy syndrome - 16 grunner til at jentene finner deg kjedelig]

# 3 Speil henne. Det er utrolig hvor effektiv ikke-verbal kommunikasjon er. Speil hennes kroppsbevegelser, men gjør det ikke så klart og ikke gjør det rett etter henne. Vent et par sekunder og speil deretter hennes bevegelse.

# 4 Ikke vær for betennende. Det er ingenting verre enn en fyr som er over meg. Jeg føler at han bare er i det for en ting. Og sikkert, jeg vet på slutten av dagen, det er det du mennene er interessert i. Men jeg trenger ikke å vite det innen de første to minuttene. [Les: 10 typer gutter, alle jenter finner veldig skumle og irriterende]

# 5 Vær avgjørende. Hvis en mann tar ansvar, er det sexy. Faktisk oppfordrer jeg det. Ikke vær en diktator, men når jeg har problemer med å bestemme hvor jeg skal spise, så foreslå noe. Det hjelper og viser at du er i stand til å tråkke inn når jeg trenger hjelp.

# 6 Vær deg selv. Hør, prøv ikke å være en mystisk fyr hvis du virkelig er mer av en avslappet fyr. Det kommer ikke til å fungere. Jo, du kan få jenta, men til slutt begynner hun å se hvem du egentlig er, og hva hvis du to er ikke kompatible? Så vær bare du.

# 7 Vær oppmerksom på detaljene. Hvis en fyr bringer opp en liten detalj jeg nevnte for en uke siden, kommer jeg ikke til å lyve, jeg er imponert. Det viser at du faktisk lyttet og ikke bare var fokusert på å komme inn i buksene mine. Dette er definitivt et flott tips for hvordan du får en jente til å like deg.

# 8 Egentlig ha en samtale. Ikke se på telefonen hvert annet sekund eller bare si, "ja" når du blir spurt et spørsmål. Ha en samtale … som en ekte. Kvinner leter etter noen som vil kunne koble seg til dem på mentalt og følelsesmessig nivå. Og det krever at du snakker det opp. [Les: Hvordan vinne en jentes hjerte og imponere henne uten problemer]

# 9 Ikke gå tunge på gaver. En fyr jeg gikk på en date med kjøpte meg blomster, sjokolade og en bamse. Det var unødvendig å si at jeg ikke så ham igjen. Det var den første datoen! Hvis det ikke skriker desperat, vet jeg ikke hva som gjør.

# 10 Hold det gøy. Du kan ikke spise middag og en film for hver dato. Du må holde henne interessert hvis du vil lære hvordan du får en jente til å like deg. Og pluss, du trenger den tiden for å bli kjent med hverandre. Så, slå den opp. Gå på kart, sjekk ut akvariet - noe som er ut av den vanlige rutinen.

# 11 Hygiene, folk. Jeg ønsker ikke å minne folk, men nå og da tror jeg det er viktig å. Hold deg ren. Ta en dusj en gang til, klipp dine negler, du vet, bare opprettholde deg selv. [Les: Hvordan imponere en jente - 15 atypiske hemmeligheter du trenger å vite]

# 12 Bruk rødt. Ja, jeg er seriøs. Bruk rødt. Det fungerer for både menn og kvinner, siden denne fargen viser kraft og autoritet, og dermed ser mer attraktiv ut. Hvis du ikke har en rød skjorte, gå ut og kjøp en. Du bør merke effekten av å ha på seg rød når du nærmer deg en jente.

# 13 Vær trygg på dine ord. Maskulinitet handler om sikkerhet og selvtillit. Så, når du snakker, vær sikker på hva du sier. Det vil vise oss at du er sikker i deg selv, som er en stor sving på. Skulder tilbake, hodet høyt, og gå rett opp til henne.

# 14 Tyr henne. Jeg vet at dette er fra grunnskolen, men det virker. Nå, ikke bølle henne. Men lekfullt plage henne. Jeg mener, teasing flirter. Så, det jeg forteller deg, er å flørt med henne. [Les: Hvordan få en jente til å le, smile og like deg med det samme]

# 15 Gjør henne le. Nå vil du ikke være fyren som stikker gulrøtter opp i nesen din for å få en latter. Du bør ikke gjøre deg som en komplett goof for at hun skal le. Hvis det er tilfelle, prøver du for hardt … som hun sannsynligvis ikke finner attraktivt.

# 16 La henne jage deg. Vi liker å jage. Vi liker å bli jaget, men la oss være ærlige, kvinner har mer moro når vi prøver å få fyren. Liker han meg? Han skrev meg ikke i går kveld. Det handler om drama.

Så, i stedet for å smsere henne hver kveld og ønske henne en god søvn, prøv å bryte mønsteret. Vi kan ikke stå på det. [Les: Slik spiller du hardt for å komme med en jente - og gjør det bare riktig]

# 17 Lett på nerver. Sjokkerende er menn som er nervøse vrak ikke attraktive for kvinner. Hvem skulle ha trodd? Hvis jeg daterte en fyr som var konstant stresset, ville jeg miste attraksjon ganske raskt.

Enten du er bekymret eller ikke, må du lære å slappe av. Jeg vet, lettere sagt enn gjort, men det vil også hjelpe deg i ditt generelle liv hvis du klarer din angst.

# 18 Ikke vær åpenbar med dine følelser. Jeg vet at du kanskje liker henne, men kvinner finner menn som viser usikkerhet mer attraktivt. Hvis vi er usikre om du er i oss, kommer du inn i hodene våre. Hvis du holder tilbake dine følelser, lager du et lite mysterium slik at du ser mer tiltrengende ut for henne.

[Les: 7 sekunder å imponere - Hvordan få drømmen til drømmene dine på under 7 sekunder]

Og slik får du en jente til å like deg. Nå som du har fått lov til kvinner, har du ingen grunn til ikke å gå opp og snakke med jenta du har stirret hele natten.

Populært emne