Hvordan få (og bli) motivert til å trene

Begynn med den riktige typen motivasjon

Første ting først - tenk positivt. Forskning viser at fokus på oppsiden er en snarvei til bedre oppførsel. "I idrettspsykologi snakker vi om prestasjonsmotivasjon, og det er to typer personligheter: NACH og NAF, mennesker med behov for å oppnå og et behov for å unngå feil", sier Jack Coxall, en sportspsykolog som jobber som forestillingsdirektør.

"Personer med NACH-personlighet fokuserer på positive aspekter ved deres ytelse, og for eksempel vil det ta en vanskelig øvelse eller trening for å oppnå målet om å fullføre det med hell, selv om fiasko er en mulighet. Personer med en personlighet i NAF vil på den annen side se den vanskeligere treningen, og ha en frykt for feil, og det vil ikke ta del og vil velge det enklere alternativet å vite at de ikke vil mislykkes. »Ulempen av sistnevnte? "En NAF vil ikke se forbedringer og utvikling som en NACH vil, fordi for å forbedre menneskekroppen hele tiden, må den stadig utfordres og tvunget til å tilpasse seg nye stimuli." Slik skifter du fra NAF til NACH.

Velg overkommelige mål

Enkle gevinster i tidlig gang vil hjelpe deg å komme over en frykt for fiasko. Ikke sett deg opp for å miste: Målet er å gjøre det til treningsstudioet tre dager i uken i stedet for fem, eller ta med mer veg i kostholdet ditt enn å kutte ting ut.

Få klar tilbakemelding

Hvis du ikke har en trener, video din egen ytelse og bruk fora som reddit.com/r/weightroom for å få løfteformen din kritisert. Husk at feil kan hjelpe deg å forbedre, hvis du nærmer deg dem riktig.

Reduser straffen

I lagsporter kan en overkritisk trener slå ut idrettsutøvere til sviktbestandige vrak med for mye negativ tilbakemelding. Hvis du trener alene, gjør du det for deg selv. Unngå skalaene, og når du finner deg selv negativ, minner du om at du beveger deg i riktig retning.

ANBEFALT: Northern Ireland Manager Michael O'Neill på Motivation

Hva er den beste måten å få motivert til å trene?

Ekspertene påTrenerSøstermerkeMenns Fitness spurte tre topp fitness eksperter hvordan de får psyched opp for trening.

Utendørs trening ekspert Andrew Tracey (wayofthenomad.co.uk)

Opprett et pre-workout-ritual for enkelt å komme inn i humøret

"Jeg har en pre-session ritual, og jeg gjør det hver gang før trening. Jeg spiser, så ta en pre-trening, og kjør ti minutter til hvor jeg jobber med å lytte til en spilleliste (høyt) som jeg endrer hver måned eller så. En rutine som dette lar deg huske og tappe inn i tankene om å ha en god økt, og jeg bruker dette til min fordel når jeg ikke føler det. "

Matt Warner, leder av personlig trening på Ultimate Performance Manchester

Ha en sterk kaffe og få blodet ditt til å strømme

"Manglende trening motivasjon kan skyldes mangel på bevegelse den dagen. Prøv en sterk svart kaffe og bli i bevegelse; Det kan til og med være så enkelt som å gå til treningsstudioet. Å få blodet som strømmer og hjertet pumpe kan vekke energinivåene, slik som koffein i kaffen. Når du kommer dit, blir du grunnlagt for å gå. "

Shaun Stafford, performance direktør på City Athletic gym i London

Bli inspirert ved å se dine favorittsporter online

"Hvis jeg mangler motivasjon for en økt, brenner jeg meg opp ved å ta en pre-trening, svekke litt musikk og se på noen av mine favorittutøvere på YouTube. Denne multi-stimulus-tilnærmingen (supplementet, plus lyd- og visuell stimulering) er en garantert måte å få meg til å fokusere og pumpet opp for den forestående treningen. "

ANBEFALT: Ashley Walters På Hans Fitness Motivasjon: Forfengelighet

Hvordan holde seg motivert med Den største taperenTrainer Rob Edmond

Hvis frykt over kroppsbilde brenner din innsats for å trene, må du finne en ny metode for motivasjon. En ny studie fra University of Lincoln fant at menn som var bekymret for kroppsfett, var mer sannsynlige enn andre til å gjennomføre spontane, uplanlagte treningsøkter. Problemet? Dette er ikke bærekraftig - konsistens er det eneste som gir langsiktig suksess. Rob Edmond, trener på ITVs Den største taperen og en tidligere SAS-soldat, fremhever de beste positive skrittene for å ta det som holder treningsarbeidet på sporet.

1. Bruk et belønningssystem

"På Den største taperen bootcamps, ville vi noen ganger belønne folk ved å la dem ringe sine familier, men hvis de savnet et mål, måtte de sove utenfor i skogen med meg, sier Edmond. Du trenger ikke være like streng på deg selv, men denne gulrot-og-pinne-metoden er en effektiv måte å stimulere til trening. "Velg noen av dine favoritt ting, fra en takeaway til en natt på byen, og sett deg ukentlige mål for å tjene dem."

2. Sett deg selv en frist

Velg en utfordring, sier Edmond. "Ideelt sett inngå en konkurranse - en halvmaraton, en strongman-hendelse eller et hinderløpsløp - og gjør det for veldedighet. Merk det i kalenderen din og fortell alle du skal gjøre det, slik at de holder deg ærlig mot trening. "Det er bemerkelsesverdig og ironisk, hvor gunstig altruisme kan være for deg.

ANBEFALT: Running Events i Storbritannia

3. Lag et spill av treningen din

"Ikke alle liker å få en svette på, overraskende, men hvis du kan lage et spill ut av treningen din, vil du finne det mye mer utholdelig," sier Edmond. "Start hver økt med noe du liker, som din favorittøvelse. Tren med en venn og sett sammen tidsmål for å holde en plank eller få til 100 press-ups. Det er mer sannsynlig at du vil fullføre hvert sett med et smil, ikke en grimas på ansiktet ditt. "

4. Hold en kitbag på jobben

"Hvis du våkner du føler deg elendig, pakk pakken din hvis du får en ny vind senere samme dag," sier Edmond. Kan ikke møte den maniske post-work gym crush? Regn sjekk økten din, få en tidlig, avslappende natt og sett alarmen 45 minutter tidlig for en blast før frokost. "Ikke legg deg av trening ved å trene når du vet at du skal hate det, men ikke gi deg selv en enkel unnskyldning ved å forlate ditt kit hjemme."

Følg Edmond på Twitter @RobEdmond

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar