Six-Pack Diet: 27 matvarer som vil bidra til å avsløre din abs

Vi kjenner alle gutter som svetter ut i treningsstudioet hver dag, men kan fortsatt ikke få en seks-pakke. Du kan trene alt du vil, men hvis kostholdet ditt ikke er i orden, vil du ikke se resultater. Som de sier, er abs gjort på kjøkkenet. Problemet er at mange av oss ikke vet hva oppskriften er.

For å lage meislet abs må de fleste av oss kutte på kalorier. Men for å gjøre dette effektivt må du begynne å spore begge kaloriene og makroer (karbohydrater, protein og fett) for å sikre at du får nok protein til å øke treningsøkten din, men ikke spise så mye at du ikke klarer å skifte det flislaget som skiller deg fra din drøm kropp.

Vanligvis er en god tommelfingerregel å kutte rett tilbake på sukker, enkle karbohydrater (som brød og pasta), stekt mat og alkohol, og erstatte dem med mange grønnsaker, magre proteiner, matvarer som er rike på sunne fettstoffer (som f.eks. fet fisk, avokado og nøtter), og wholegrains og pulser.

Begynn med å bygge kostholdet rundt proteininntaket ditt. Ikke bare vil kaste i noen få kyllingbryst, noen fettmjölk og protein shakes for å fylle inn noen hull i kostholdet ditt, holder deg full i lengre tid, kroppen din brenner faktisk flere kalorier som bryter ned protein enn det gjør andre matvarer. I tillegg vil det bidra til å brenne musklene dine, noe som øker stoffskiftet og hjelper deg med å forbrenne fett mer effektivt.

Fjern gjetningen ved å forhåndsplanere måltidene dine, slik at de passer til makroene dine og, om mulig, koker dem selv slik at du vet nøyaktig hva du spiser og kan sikre at ingen seks-pakke-sabotering ekstrautstyr - som tilsatt sukker og fett - er kryper inn i kostholdet ditt. Forplanlegging betyr også at du alltid er forberedt og er mindre sannsynlig å finne deg selv fast for sunne måltidsmuligheter. Tupperware er din venn.

Selv i sosiale situasjoner kan du lage smarte swaps som holder deg på sporet. Siden det er piknik sesong, er det noen enkle måter å holde kaloriinntaket lavt uten å bli en eremitt.

Bytt brødstikker til crudités fordi rå veg er rik på fiber og vitaminer. De gir også svært få kalorier, mens breadsticks er overraskende høye i dem - og lett å overvære.

Beveg quiche og velg en spansk omelett for å få all den eggete, carby tilfredsstillelsen av en quiche uten det høyverdige konditorihuset. Legg til så mange ferske ingredienser som du kan finne for et tilsatt vitaminforhøyelse.

Unngå crisps og gå for nøtter som små håndfull usaltede blandede nøtter gir magefyllende sunne fettstoffer og mange essensielle spormineraler. Behandlede potetskiver er lite mer enn overflødig energi.

Erstatt ost dips med hummus. Den kikert dukkert er høy i protein og hjerte-sunn umettede fett, så favoriser den over høyt behandlede og høyere kalori osteaktig dips.

Og til slutt, bytt en gin og tonic for en gin og diett tonic. Hei, hvis solen skinner, burde vi feire, men drikke 50% færre kalorier ved å blande gin med en slank tonic for bare 60 kalorier per enkeltmåldrink.

Nå forstår du det grunnleggende, begynn å legge disse ingrediensene til kostholdet ditt for å forbrenne fett, øke stoffskiftet og redusere stress.

The Foods som gjør opp en Six-Pack Diet

1. Brokkoli er en kalorimat som er fullpakket med fiber, som vil fylle deg og hjelpe deg å gå ned i vekt, ifølge forskningen fra US Department of Health & Human Services.

2. Kanelkan bidra til å stanse insulinrespons i kroppen, og hindrer deg i å lagre fett, sier en amerikansk studie.

3. Cheddarer en god kilde til konjugert linolsyre (CLA), som hjelper deg å miste vekt og bygge muskler, en svensk studie funnet.

4. sopp er en stor kalorier måte å legge til bulk til stuer og pasta sauser, ifølge amerikansk forskning.

5. Søte poteterer en lav-GI-mat og forskning fra USA fant at de ikke fremmer fettlagring ved å føre til at insulinnivåene dine spiser, i motsetning til normale poteter.

6. Eplerinneholder antioksidant polyfenoler, som bidrar til å hindre kroppen din i å lagre fett, ifølge en tysk studie.

7. Grønn teinneholder molekyler kalt katekiner, som har termogene egenskaper og forbedrer metabolisme, finnes en studie publisert i den kinesiske Journal of Integrative Medicine.

8. Chili pepperser en stor kilde til capsaicin, som bidrar til å øke stoffskiftet, sier en studie i American Journal Of Clinical Nutrition.

9. Blåbærkan bidra til å hemme dannelsen av nye fettceller ved å endre lipidmetabolisme, ifølge forskning fra Texas Woman's University.

10. Grapefrukt inneholder kjemikalier som reduserer insulinnivået, som igjen kan forårsake økt metabolisme, oppdaget amerikansk forskning.

11. Melk inneholder et protein som kalles laktium, noe som bidrar til å redusere kortisol og lavere blodtrykk, ifølge en rekke studier.

12. Havreer rik på karbohydrater, noe som øker serotoninnivåene i hjernen og skaper en beroligende effekt, ifølge forskning fra Indiana University East.

13. Appelsiner inneholder høye nivåer av vitamin C, som kan bidra til å redusere nivåene av stresshormoner i blodet, har amerikansk forskning funnet.

14. Valnøtter er høy i fiber, antioksidanter og umettede fettsyrer, som alle kan bidra til å senke blodtrykk og stressnivåer, sier forskning fra Penn State University.

15. Laks er en god kilde til magnesium, som bidrar til å kontrollere kortisolnivåene, ifølge Capital Region Medical Center i USA.

ANBEFALT: Den enkleste grillede laksoppskriften er forestilt

Å spise rikelig med protein er viktig hvis du vil bygge bukemuskulaturen. Disse er alle gode kilder, som vist av mengden protein de inneholder per 100g

16. Kylling 24g 

17. svinekjøtt 27g

18. Lam 20g

19. Duck 19g

20. Tyrkia 22g

21. Beef 24g. Gressmatet, frittgående biff har det mest pålitelige høye nivået av protein og andre næringsstoffer.

22. Tunfisk 25g (hermetisert)

23. Parmesan 32g

24. Gresskarfrø 30g

25. Egg 13g

26. Peanøtter 28g

27. Soyabønner 36g

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar