Hvordan få en nerd å like deg og vinn over den intellektuelle badassen

Har en nerd tatt oppmerksomheten din? Hvis du lurer på hvordan du får en nerd til å like deg, vil disse 10 tipsene hjelpe deg med å navigere og woo en nerd.

Nørdene er fortsatt mennesker. De utvikler knus og blir forelsket. Og i løpet av det siste tiåret har de blitt det nye merket av sexy. Men å være smartere og lidenskapelig om alle ting intellektuelle, ville det ta en person som ligner på å få oppmerksomhet. Dette gir en sapiosexuell non-nerd en utfordrende oppgave. Så, hvordan å få en nerd til å like du kan være et spørsmål du spør deg selv.

Når vi snakker om nørder, kommer de vanlige bildene til tankene: Briller som bærer folk fast i bøker og etterstudier, noe vanskelig, unsociable, en problematisk følelse av mote og mesteparten av tiden, viet til uvanlige hobbyer. Mens de fleste bare er stereotyper, må vi innrømme at nørdene faller inn i en kategori som gjør dem forskjellige fra resten av samfunnet. [Les: 13 trekk som gjør noen til en elskede]

Hvorfor dato en nerd?

Nørdene er langt mer enn de forrige tiårets stereotyper om dem. Mens de kan ha sine quirks og kan være litt sosialt inept, er nerds de som driver samfunnet inn i fremtiden. Deres harde arbeid og nysgjerrighet fortsetter å bringe ny teknologi og funn som fremmer sivilisasjonen. Men bortsett fra dette, er nørder den perfekte livspartneren på mange forskjellige måter.

Som Bill Gates, Elon Musk og Mark Zuckerberg dominerer nerdene arbeidsmarkedet og land svært respektable og lønnsomme stillinger i samfunnet som gjør dem økonomisk stabile. På personlig nivå gjør deres kunnskap dem svært tilpassbare til eventuelle problemer som kommer seg. Fordi hvem vet når du trenger noen til å fikse den bærbare datamaskinen. Til slutt, deres brede kunnskap gir en lang liste over samtaleemner, noe som gjør dem interessante medarbeidere.

Hvordan få en nerd å like deg

# 1 Unngå "smart-shaming" uttalelser. Smart-shaming er et typisk comeback av mindre intelligente mennesker når det presenteres av fakta. Som sådan er det en stor turn-off for nerds. Hvis en nerd gir deg et vitenskapelig faktum, og du svarer med noe som "du vet for mye for ditt eget gode" og andre lignende utsagn som demean intelligens, kyss sjansene dine med nerdy dame / gentleman farvel. Fakta er trods alt sant om du tror det eller ikke. [Les: 11 grunner bør du definitivt danse en nerdig fyr]

# 2 Ikke prøv å opptre som en "nerd" bare for show. På dette punktet vet vi alle at nørdene er smartere enn den gjennomsnittlige personen. En ting som en nerd hater mer enn uvitenhet, er feigning intelligens bare for å komme inn i deres gode nåde. De ser rett gjennom handlingen, og du blir bare pinlig for deg selv. Hvis du lurer på hvordan du får en nerd å like deg, er sjansene for aksept større hvis du innrømmer ting du ikke vet enn å sette opp en farce bare for å være noen du ikke er. [Les: 15 høyder og nedturer av dating noen som er smartere enn deg]

# 3 Du er velkommen til å vise din egen quirky side. Nørdene er kjent for sine søte quirks og er minnelige for folk som forstår deres idiosyncrasies. Ofte mobbet og plaget, vil de være raske til å akseptere folk som ikke er redd for å virkelig vise og uttrykke sin quirky side.

# 4 Be dem om råd eller informasjon. Nørdene er en informasjonskilde. Hvis det er en ting de elsker mest, ville det være opplysende folk rundt dem med informasjon de lærte med sin medfødte nysgjerrighet. Så hvis du vil ha en nerd å like deg, spør dem om noe.

Fra teoretisk fysikk, politisk vitenskap, historie og veldig praktiske ting som å starte opp smarttelefonen din, er det noen som er interessert i å vite ting, en nerds neste favorittperson. [Les: De 18 fordeler og ulemper med å dele en nerdy jente]

# 5 Lær deres språk: Vis din intellektuelle side. Selv om ikke alle mennesker har rett A i skolen eller for tiden driver doktorgrad, har vi alle ett felt vi er svært lidenskapelige og nysgjerrige på. Tross alt, å være en nerd handler om å være evig nysgjerrig og lidenskapelig i jakten på kunnskap. Vis din nerdy side ved å dele dine lidenskaper og de tingene som gjør deg nysgjerrig selv om det er så enkelt som stearinlys.

# 6 Kompliment dem med deres intelligens. Nørdene er klare og de vet det. At en annen ting som gjør dem som mennesker, er hvis de anerkjenner deres intellekt. Tross alt er det det beste de tilbyr. Så hvis du vil ha en nerdy person som liker deg, gjør det et poeng at du virkelig beundrer skjønnheten og nytten av deres intelligens. [Les: 25 komplimenter for gutter, de vil aldri glemme]

# 7 Vis ekte interesse i sine nerdy interesser. Som standard er nerds ofte venn med likestilte mennesker fordi deres interesser er litt nerdy og en overlevert smak. Gitt dette, kan du lett komme sammen med dem hvis du viser ekte interesse for sine nerdige interesser i stedet for å bli rystet ut.

Vil du vite den raskeste hacken for å forstå hvordan du får en nerd til å like deg? Prøv å bli med dem en gang i deres Dungeons og Dragons økter, DIY mystery hunts, renessanse fair utflukter, og hvem vet, kan du finne en ny hobby i tillegg til å score poeng med nerdy dame eller gentleman.

# 8 Være grei med dine intensjoner og følelser. En nerds sinn styres av fakta og logikk og har ikke plass til å fidgeting rundt.Den slags holdninger gjør dem til å virke som ubehagelige datamaskiner, men hvis du liker dem og vil ta det videre, er en side av romantikk bra. For det meste, prøv å være direkte og grei med dine følelser. De vil sette pris på det.

# 9 Ta dem på nerdy datoer. Vi har allerede diskutert hvordan tiltalende til deres interesser er en måte for en nerd å like deg. En perfekt måte å gjøre dette til handling er å ta dem på nerdy datoer. Sikker på at nørder også nyter vanlige menneskelige datoer som kaffe, middag og filmdatoer.

Men å ta dem på en dato som får dem til å bli glad, gjør dem som deg mer. Det er viktig å vite de tingene som nerden din elsker, liker først. Deretter forsker steder eller hendelser som imøtekommer den interessen. Det er mange muligheter å velge mellom: vitenskapskonvensjoner, museer, tegneserier, forelesninger, etc. [Les: 30 morsomme, sexy og gratis dating ideer å prøve]

# 10 Tillat dem å oppleve ikke-nerdy ting du liker. Mens du kanskje ikke er en nerd og har forskjellige interesser fra nerdet ditt, har du potensial til å vise dem en annen side av livet mindre nerdy, men også like hyggelig i form av en ny opplevelse.

Trikset her er å kjenne de tingene som nerdet ditt har, ikke har opplevd eller forsøkt ennå. Inviter dem til å prøve det ut, og de kan få en sjanse til å oppdage noe nytt takket være deg.

[Les: Hva er mellommenneskelig attraksjon og hvorfor vi liker noen mennesker og hater andre]

Nørdene kan vite mer, snakke et komplisert språk og ha uvanlige interesser, men de er også mennesker som føler og blir forelsket. Og å finne ut hvordan du får en nerd å like deg, oppnås ved å behandle dem riktig, appellerer til din egen nerdighet, og bare ved å vise dem en god tid.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar