15 måter å få en fyr til å like deg igjen: Fungerer som en sjarm!

Hvis du har delt veier etter et styggt argument, er det vanskelig å prøve å få en fyr til å like deg igjen. Disse 15 tipsene hjelper deg med å komme tilbake i hans gode grader.

Når du har ødelagt deg i ditt forhold eller vennskap, kan du prøve å få en fyr til å like deg igjen og tilgi deg, det kan være mye vanskeligere enn du tror. Når unnskyldning, ringing, teksting og til og med dukker opp i huset deres uanmeldt, ikke har virket for deg, er det på tide å prøve andre ting.

Sannheten er at når du har en fallende følelse, løper det høyt, og de kan plutselig slutte å like deg på grunn av hva det er du kranglet om. Enten han endret seg for en god grunn eller bare er sta, får han til å like deg igjen, kan være en kamp.

Hvorfor gir vi opp ved første tegn på kamp

Denne typen oppførsel er ikke noe bare folk gjør. Faktisk, som mennesker, har vi en tendens til å koble oss fra de vi har uenighet med. Når våre følelser blir skadet eller vi blir lidenskapelig sint om noe, får det oss til å ta utslagsbeslutninger, og så er vi for sta til å sette disse problemene til side.

Noen av oss gir opp fordi vi er redde for konstant argument og problemer. Vi tror det ville bare være lettere hvis vi gir opp nå enn å stikke det ut og argumentere rimelig om noe. Disse typer mennesker kan være det vanskeligste å komme til å like deg igjen.

Hvordan få en fyr til å like deg igjen etter en fallende ut

Så vanskelig som det kan være å få noen til å komme rundt og like deg igjen, er det mulig. Du må kanskje bruke mye tid på å investere i å gjøre dem som deg igjen, men hvis du føler at de er verdt det, vil det ikke være så vanskelig som det virker.

Alle vil tilgi og glemme. Noen ganger er våre sinn for kraftige. De klamrer seg til de irriterende tingene som gjør oss ikke som noen. Hvis du vil få en fyr til å like deg igjen - spesielt etter å ha fallet ut - disse er de nødvendige skrittene å ta.

# 1 Gi ham plass. Gutter er ikke som jenter. De liker ikke å bli snakket med når de er opprørt, de fleste av dem uansett. De foretrekker å komme seg gjennom sine problemer med sin egen plass. Så gi ham tid til å sortere gjennom sine følelser og ikke bry ham før han er klar til å snakke. [Les: 10 åpenbare tips gutta gir når de vil ha mer plass]

# 2 Forstå problemet bedre. I mellomtiden kan du prøve å forstå problemet bedre. Åpenbart var fallet ut et problem mellom dere begge, så du må gå tilbake til det og gjenoppleve det. Forsøker å forstå hva som var akkurat problemet, hjelper deg med å finne ut hvordan du kommer til ham bedre.

# 3 Innrøm dine egne feil til deg selv. Hvis du noen gang forventer at de vil like deg igjen, være villige til å innrømme når du har slått på, selv om det ikke var så stor av en avtale for deg. Hvis det gjorde vondt for ham, er det din feil. Innrøm det til deg selv, og det blir lettere å komme gjennom din fallende ut.

# 4 Sett deg i skoene sine. Tenk på situasjonen fra hans synspunkt. Kanskje det ikke var en stor sak for deg, men han er ikke den samme. Å sette deg i sin posisjon kan hjelpe deg bedre å forstå hvorfor han ikke liker deg lenger, og hjelper deg med å komme tilbake i hans gode nåde. [Les: 7 grunner til at empati er viktig i et forhold]

# 5 Be ham om å snakke i person. Når du har gitt ham tid, og du er sikker på at han vil være villig til å snakke med deg, nå ut og be ham om å møte deg et sted. Hvis han sier nei, gi ham mer tid til å komme seg rundt. Han vil til slutt være enig.

# 6 Forklar at du ikke ment for deg to til delte måter. Når du kommer til å endelig diskutere ting, forklar deg først at du aldri mente at dette skulle skje, og ting gikk langt utover det du ønsket. Hvis han vet hvor mye du angre på det som skjedde, vil det myke kantene litt.

# 7 Beklager virkelig, men bare en gang. Det er absolutt ikke nødvendig å kaste unnskyldning etter unnskyldning. Når du forklarer situasjonen din og sier det til deg, er du veldig lei deg for at du gjorde vondt for ham / det var tom for deg, det er nok. Det er opp til ham å tilgi deg.

# 8 Få hans tilgivelse. Dette kan ikke være en enkel ting å gjøre. Likevel må du vente på hans tilgivelse for situasjonen. Noen ganger kan han til og med tro at det delvis er hans feil, så det kan være lett å få sin tilgivelse. [Les: 17 aww-så-søte måter å oppriktig si jeg beklager]

# 9 Snakk med ham som om det aldri skjedde etter at det har blitt glattet over. Når du er begge forbi problemet og har avtalt å legge det bak deg, må du ikke ta det opp igjen. Aldri. Hvis du gjør det, vil han tro du vil alltid bruke det som faller ut mot ham og miste tilliten hans.

Bare snakk med ham som om det aldri skjedde i utgangspunktet. Gå tilbake til din gamle samtale og gamle måter å snakke på og ikke la det falle ut over deg to.

# 10 Bli flørt med ham! Flørting er en fin måte å få en fyr til å like deg igjen. Det er veldig vanskelig for en fyr å ikke flirte tilbake med en jente og gjør så gnister de samme følelsene han pleide å ha for deg. Hold det mildt først og måle hans reaksjoner.

# 11 Bare vær deg selv. Ikke overdriv det og prøv å vinne ham tilbake. Hvis du legger alt for mye innsats i personligheten din og prøver å være alt avskåret for ham, vil han ikke like det veldig fordi det ikke er deg. Han likte deg før, fordi du bare var deg.

# 12 Lett å kommunisere mer. Ikke gå fra møtet ditt for å smsere ham hver eneste dag. Bare ikke. Det vil skremme ham av fordi han ikke vil være klar for det. Tross alt, din faller ut gjorde at han ikke likte deg lenger. Gjør tilbake til det som om det er første gang du snakker med ham igjen. [Les: Jeg savner ham, men jeg tror ikke han savner meg]

# 13 Be ham om å gå med deg et sted du vet han elsker. Når du har solid kommunikasjon nede og det er vanlig, be ham om å henge med deg et sted du vet at han ikke kan motstå. Dette kan være en restaurant, konsert, skøyter, eller til og med bare filmene. Hvis du vet at han vil gå, spør han!

# 14 Gjør gamle ting du vet han liker. Hvis han elsket en viss parfyme av deg, bruk den. Hvis han elsket måten du bar håret ditt opp i en bolle på toppen av hodet ditt, så gjør du det. Å ta opp disse gamle tingene han virkelig likte om deg, er en fin måte å gnist de gamle følelsene i ham. [Les: Komme sammen igjen? Sakte og stødig vinner løpet]

# 15 Vis ham, du fortsatt liker ham. Hvis du virkelig ønsker å få en fyr til å like deg igjen, vis ham at dine følelser for ham er der fortsatt. Han kan holde tilbake etter at du har slått ut fordi han er usikker på dine følelser. Viser ham at du fortsatt liker ham, og hjelper til med å gjenoppleve de følelsene han har for deg.

[Les: Baby kommer tilbake: Hvordan vinne din eks tilbake på en sunn måte]

Det er ikke mye verre enn å gå gjennom en falle ut og innse at en fyr ikke lenger liker deg. Heldigvis finnes det måter å få sine følelser tilbake på rett spor!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar