Hvordan få en fyr til å være uforsiktig, på kort tid!

Gutter vil alltid ha det de ikke kan ha. Og det er den virkelige hemmeligheten bak å vite hvordan å få en fyr til å like deg. Prøv disse tipsene, og du vil få noen fyr til å like deg på kort tid.

Den virkelige hemmeligheten bak å vite hvordan du får en fyr til å like deg, er utrolig enkelt. Men likevel er det ikke lett å følge.

Så vi kjenner den virkelige hemmeligheten her, gutta vil alltid ha det de ikke kan ha.

Men hvordan skal du være det?

Hvordan kan en jente som liker en fyr, få den fyren til å tro at hun er en nydelig gudinne som bare er for vanskelig å få?

Ganske vanskelig, ja, men definitivt gjennomførbart!

Hvordan få en fyr til å like deg

Hva gjør du når du liker en fyr og vil at han vil like deg tilbake? Du slipper et par hint og bat øyelokket på ham. Og store sjanser er, det fungerer mesteparten av tiden.

Vel, det er alt bra så langt. Men til tider kan det mislykkes. Han kan bare ikke like deg tilbake. Så i stedet for å forlate dine kjærlighetslinjer til skjebne og sjanse, er det alltid bedre å gå opp i hakk og gjøre noe annet.

I stedet for å fortelle ham at du liker ham veldig mye, hvorfor ikke få fyren til å like deg og spør deg ut i stedet ?! [Les: 9 lurefulle og morsomme måter å få en fyr til å spørre deg om på kort tid]

Gutter og deres sinn

Gjennom årene har menn alltid tatt store farer for å ta det de vil ha, det er herlighet, land, mat eller kvinner, ikke nødvendigvis i den rekkefølge.

Så mye som gutta sier at de liker å få ting på den enkle måten, setter de aldri virkelig på den sanne verdien av noe de kan få uten en kamp. Det er naturens lov, og heldigvis er det ditt å drive.

Prøv disse tipsene selv, og du vil se at han begynner å merke deg mye mer. [Les: Hvorfor gutta ubevisst elsker jakten og hvordan du bruker til din tjeneste]

Gi ham din oppmerksomhet

Når du snakker til ham, stirrer du tilbake på ham mens han snakker. Gjør det på en søt måte, ikke på en måte som du har fått-noe-i-tennene. Det ville bare få ham til å føle seg ubehagelig. Og når han gjør noe med sine egne venner eller sitter ved seg selv, jobber han med noe, se på ham nå og da. Og la ham se deg gjøre det.

Gutter liker det når en jente gir dem oppmerksomhet. Ved å gi ham mer oppmerksomhet enn du gir andre gutter, vil han lure på om du er interessert i ham, eller bare å være vennlig.

Og det er akkurat det en jente trenger å gjøre. Du må få oppmerksomheten og få ham til å se på deg som noe mer enn bare en venn. Husk at nysgjerrighet dreper katter, men det gjør gutta tenk morsomt! [Les: 12 enkle måter å dukke opp mye mer ønskelig i hans øyne]

Imponere hans venner

Når du kommer til å møte en god venn av hans eller støte på sin vennegruppe, ta en stund og chatte med dem. Vær varm og søt, og til tider, selv grense på mild flørting. Gulv hans venner med din vits og søthet, og de vil bli forelsket i deg.

Og når de møter fyren du liker, skal de åpenbart fortelle ham hva en fantastisk jente du er. Ved å snu sine venner inn i dine evangelister, ville han begynne å legge merke til hvor spesiell og ettertraktet du egentlig er.

Spør om ham

Når du har en samtale med vennene dine, spør om ham. Men snakk ikke om ham hele tiden, det ville få deg til å se for lett å få. Bare et forbipasserende ord som spør hvordan han er eller hvor han er, skal gjøre. Hvis vennene hans forteller ham at du spurte om ham, ville han være forvirret og likevel, varm og uklar å vite at du har gitt ham en tanke. [Les: 30 super sexy måter å holde en fyr virkelig interessert i deg]

Flørt med andre gutter

Du kan være forelsket i ham, men hvis du virkelig ønsker å få en fyr til å like deg, må du holde fast ved noen regler. Gjør det aldri lett. Når han er rundt, snakk med ham, men ikke ignorere de andre gutta. Når han er rundt, spesielt når han er rundt, flørt med andre gutter og ikke redd alt du flirter for fyren du liker.

Husk at du ikke har fortalt ham at du liker ham. Du gjør ham bare nysgjerrig på deg. Ved å flirte tilbake med andre gutter, lar du fyren du liker, vite at han må prøve å få oppmerksomhet når det er andre gutter rundt. [Les: 25 komplimenter for gutter som vil la dem tenke på deg ofte]

Ved å gjøre det, ville han få panikk og lurer på om du virkelig likte ham i utgangspunktet. Og likevel ville hans ødelagte ego få ham til å prøve å få oppmerksomheten. Til tider kan han også sulke og stå til side stille, for å prøve å få oppmerksomheten.

Ikke gjør det så lett for ham. Ignorer ham for en stund, og så gå nær ham og gi ham din full oppmerksomhet. Ved å blåse varmt og kaldt nå og da, ville det forvirre ham, og få ham til å kreve oppmerksomhet!

Det er tre funksjoner du bør definitivt lese om du vil vite hvordan du får en fyr til å like deg. Prøv disse tipsene, og se den fyren du liker å spore deg som en elsket valp!

[Les: Hvordan snakke med en fyr og gjør ham som deg]

[Les: 30 subtile, åpenbare og seksuelle flørtende tips for jenter å koble en fyr med en gang]

[Les: 18 måter å se pen og søt på, og få en øyes øye på kort tid]

Ved hjelp av disse tipsene kan du sikkert vite hvordan du får en fyr til å like deg tilbake og til og med spørre deg ut uten å avsløre sannheten at du egentlig likte ham i utgangspunktet!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar