Hvordan få en flott frisyre

Ta med et bilde

"Det kan hende du synes det er forgitt å få et bilde av hva du ønsker å oppnå, men det er nyttig," sier kunstnerisk frisør og mannlig groomekspert Carmelo Guastella. "Frisøren kan fortelle deg om du er i stand til å oppnå det utseendet eller hva du trenger å gjøre for å oppnå det. Du kan allerede ha lengden, og det handler bare om styling. Du må også innse at håret i bildet har blitt tørketørket, det har mousse i det og andre produkter, og kanskje noen brukte 20 minutter på å styler det, og det er derfor det ser slik ut. "

Spør om råd

"Mange gutter sier til meg," Håret mitt gjør ikke det jeg vil ha det til "og jeg spør dem:" Bruker du noen produkter? "Og ofte er svaret nei. Eller de bruker et produkt, men de bruker ikke en hårføner så det ikke kommer til å oppnå det utseendet de vil ha. Ikke vær redd for å be om råd, spesielt hvis du vil ha en endring. Hvis du er fornøyd med svaret, gå for det. Og en god barber skal alltid fortelle deg hva de gjør når de styler håret ditt etter kuttet. "

ANBEFALT: Nye menns hårprodukter

Velg riktig frisør

"Når du velger en frisør, kan du finne ut om deres arbeid gjennom sine sosiale medier. Du kan også følge trender. For tre år siden hadde hver fyr kort rygg og sider, men for øyeblikket ser du lengre hår på toppen, som jeg forutslo. Jeg tror også det kommer til å bevege seg mer mot en lengre, messerende 70-talls titt neste. Så se etter frisører som har vist at de er på toppen av trender. "

ANBEFALT: Den beste menns frisyrer av 2017

Ikke vær redd for endring

"Mange menn har samme hårklipp i 40 år. Du trenger ikke! Jeg anbefaler folk å ikke alltid ha samme stil - vokse det lenge, klipp det kort, endre det. Og stol på barberen når de forteller deg hva det beste produktet skal bruke, og gi deg tips om hvordan du bruker dem. Hårfønere er ikke bare for jenter, og en mousse eller pasta - noe som ikke er for fet - er alltid nyttig. "

Vær tålmodig

"Noen ganger går det ikke bra hår på en dag. Du kan se det endelige resultatet i fire eller fem hårklipp, spesielt hvis du vokser den ut. En god barber vil gjøre klienten klar over hva de gjør. "

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar