Hvordan få en jente nummer hver eneste gang: 10 ikke-mislykkede måter

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få en jente nummer hver eneste gang: 10 ikke-mislykkede måter
Hvordan få en jente nummer hver eneste gang: 10 ikke-mislykkede måter
Anonim

Noen ganger kan jenter være sta og nekte å gi ut sine siffer. Hvis du vil vite hvordan du får en jentes nummer, kan du prøve en av disse teknikkene.

Jenter liker å spille hardt for å få og gutta elsker det. Men noen ganger er det et poeng hvor spillingen vanskelig å få er for mye, og du vil virkelig at hun skal gi inn og gi deg nummeret sitt. Jeg er sikker på at du har vært der før, og jeg vil hjelpe deg. Å være en jente, jeg vet noen ting om det kvinnelige sinnet som kan hjelpe deg med å finne ut hvordan du får en jente nummer. Vi kan være komplekse skapninger, men det er visse ting vi alle har til felles som kan hjelpe deg med å få våre tall.

Hvorfor spiller jentene vanskelig å få?

Det er så mange forskjellige grunner til at en jente ville spille vanskelig å få. Kanskje hun er sjenert og ikke akkurat "prøver" å gjøre det. Eller kanskje er hun faktisk vanskelig å få og er ikke interessert i et forhold. Eller det kan være at hun kanskje bare vil se deg jobbe for henne.

Sannheten er at gutta elsker jakten. For dem er det som den beste delen av å være med noen nye. Du elsker å sette inn arbeidet og se hva du kan gjøre for å få henne til å endelig grille inn. Det er den virkelige grunnen til at jenter spiller vanskelig å få, for å gjøre deg mer interessert. [Les: Hvordan få en jente oppmerksomhet uansett hvor du er]

Hvordan få en jentes nummer

Ærlig er det egentlig ikke så vanskelig å finne ut hvordan man får en jentes nummer. Hvis du har vært heldig nok til å finne en gal som har tatt øynene dine, kan du trenge en måte å få nummeret på - spesielt hvis hun er en sta. Selv om jenter virker som om de ikke vil gi nummeret til deg, gjør vi definitivt - men vi vil bare at du skal jobbe litt vanskeligere for det.

I denne listen vil jeg vise deg hvordan du får en jentes nummer når du har uttømt alle standardmetodene. Hun kan nekte, men hvis du er vedvarende - men ikke på en skummel måte - vil hun til slutt gi inn hvis du bruker disse teknikkene. [Les: Hvordan nærme seg en jente du ikke vet og imponere henne]

# 1 Spill det kult. Ikke vær den typen person som er skumle og svimmel og rar på å spørre om nummeret hennes. Du kan ikke bare gå opp til henne og kreve at hun gir det til deg heller. Dette er røde flagg i hennes sinn.

I stedet bare spill det kult. Ikke se for spent eller ivrig etter å få sitt nummer. Hvis du oppfører deg selv og liker deg ikke, vil hun faktisk prøve å få oppmerksomheten din - og det er da du kan få nummeret hennes.

# 2 Ikke be om det. Igjen kan dette virke veldig forvirrende, men det gir faktisk en del fornuft som kommer fra en jente. Hvis du er alt flørtende og hva ikke med en jente i baren, forventer hun at du skal be om nummeret sitt. Det er bare hvordan vi er. [Les: Hvordan spør en jente ut hvis du er en sjenert fyr]

Her er kickeren, hvis du ikke ber om nummeret vårt, vil vi bli bummed og til og med føle behovet for å bevise at vi er verdige din tid. Da vil det be oss om å gi oss vårt nummer. Trikset her er å være veldig flørtende og vise at du liker henne, og så bare gå bort.

# 3 Gi henne et kompliment. Jenter elsker komplimenter. Vi elsker å bli fortalt hvor pen vi er, og hvordan smilet vårt er fengslende. Men disse er ikke komplimenter du faktisk ønsker å gi henne.

I stedet kompliment henne hobbyer og interesser. Du kan til og med komplimentere hennes stil. Bare vær borte fra noen klassiske komplimenter. Det beste komplimentet for å gi henne som vil øke sjansene for å få nummeret hennes er å komplimentere hennes intelligens. [Les: 19 søte komplimenter for jenter som får dem til å gå awww]

# 4 Gjør henne komfortabel rundt deg først. Sannheten er at det er bare altfor mange creepers i verden. Vi gir egentlig ikke vårt nummer til folk som vi er ubehagelige rundt. Det betyr at hvis du virkelig vil ha nummeret hennes, få henne til å føle at hun har kjent deg lenge.

Du kan gjøre dette ved bare å snakke med henne som om du ville en gammel venn. Snakk om livet, fortell henne litt om deg selv, og opprettholde en komfortabel avstand. Hvis du oppdager at hun beveger seg nærmere deg, har du allerede forseglet avtalen. [Les: Hvordan lage en jente som deg uten å spørre henne]

# 5 Unngå cheesy pick-up linjer. Jenter faller ikke for dumme pick-up linjer lenger. Vi bryr oss virkelig ikke om dem og finner dem å være irriterende. Pluss, pick-up linjer gjør oss virkelig til å føle at alt du vil gjøre er å bli lagt, og vi vil ikke gi våre tall til folk sånn.

Ikke gå rundt og si ting som "Jeg mistet nummeret mitt, kan jeg ha din?" Det kan få et lite smil ut av oss, men det er mer enn sannsynlig et syndig smil. Bare hopp over disse og hold deg til å være deg selv. Det fungerer mye bedre.

# 6 Vær sjarmerende. Sjarm er uimotståelig for oss damer. Å være vittig og sjarmerende er noe som jenter liker fordi det viser din intelligens, og det får oss til å føle oss rolige og komfortable rundt deg.

Slå på sjarmen - bare vær forsiktig så du ikke høres ut som en spiller, fordi vi vil snuse det ut en kilometer unna og ta av i den andre retningen. [Les: Hvordan tekst en jente du liker og få henne til å ønske deg]

# 7 Gjør henne villig til å gi deg nummeret hennes. Du bør spille hardt for å få. Ikke bare la henne være den som spiller hardt for å få! Jenter elsker å føle at vi er spesielle, og vi elsker å være den som "forandrer deg".

Hvis du begynner å snakke om hvordan relasjoner er overvurdert, og du bare ønsker å ta en pause og slappe av med noen interessante og forskjellige, vil hun være ALL over det. Det blir forfriskende for henne, og hun vil bli fascinert nok til å gi deg nummeret sitt.

# 8 La samtalen være riktig når det blir bra, og be om nummeret sitt for å fortsette det. Dette er en teknikk som virkelig fungerer nesten hele tiden. Alt du trenger å gjøre er å få en god samtale med henne, og se på klokken din eller telefonen og fortell henne at du må gå - men vil virkelig fortsette samtalen en gang til.

Dette er virkelig vanskelig å gjøre, men utbetalingen er verdt det. Etter at du har fortalt henne det, be om nummeret hennes, og hun vil nok være mer enn villig til å gi det til deg. Bare vær sikker på å følge opp med den teksten og ikke sees i en annen bar eller et sted hvor hun kan komme inn i deg rett etterpå. [Les: Hvordan vinne en jentes hjerte og imponere henne uten problemer]

# 9 Bare vær ærlig og fortell henne at du vil bli bedre kjent med henne. Ærlighet er veldig vanskelig å komme med i en fyr. Jenter føler seg som om alt de får, er forslag fra gutter som prøver å imponere oss, og vi liker ikke det. Vi vil ha noen ekte.

Så sett deg ved siden av henne, slå opp en samtale, og hvis du ærlig tror at hun er interessant, fortell henne. Så bare si at du vil bli kjent med henne litt bedre og spørre om du kunne skrive eller ringe henne en gang. Hun vil være glad du er så åpen og ærlig med henne, og så kan hun forplikte seg uten problemer.

# 10 Godta at hun ikke vil gi den til deg. Gjør meg ikke feil her, det kan høres ut som jeg prøver å fortelle deg å gi opp henne. Men det er det ikke i det hele tatt. Jenter liker ikke når gutta er bare ok med ikke å ha nummeret sitt.

Så hvis hun sier, "nei", gå bort. Bare si, "ok," og gå. Hvis du er tålmodig, kommer hun etter at du slår en samtale og faktisk gir deg nummeret sitt. Denne teknikken er risikabelt, men det lønner seg stort når du innser at hun faktisk jager etter deg. [Les: Hvordan sjarmere en jente og smigre henne inn i å like deg]

Forhåpentligvis nå har du noen nye ideer for hvordan du får en jente nummer. Jenter er virkelig forvirrende skapninger som tar mye tid og krefter på å bli kjent med. Hvis du følger disse teknikkene og blir heldig, vil hun gi deg nummeret sitt!

Populært emne