Hvordan få en kjæreste 101: 11 tips for å få det til å skje

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få en kjæreste 101: 11 tips for å få det til å skje
Hvordan få en kjæreste 101: 11 tips for å få det til å skje
Anonim

Vi lever ikke en 90-talls kylling. Du kan ikke peke fingeren til en jente og erklære henne din. Men noen ting kan hjelpe deg med å få en kjæreste.

Hør, jenter er overalt. Men hvis du er ute etter en kjæreste, vil du ikke bare ha en jente. Du trenger noen du kobler til med på et dypere nivå. Og du vil også ha en betydelig annen som også vil være din venn. Så, hvordan får du en kjæreste?

Hvordan få en kjæreste 101

Så, hvis du leter etter et meningsfylt forhold, er det noen nyttige tips for å hjelpe deg med å finne en kjæreste, ikke bare en annen kveld.

# 1 Er du klar? Det begynner virkelig med deg. Du bestemmer deg om du er virkelig klar for en kjæreste. Jeg vet, kanskje du tenker, men hvorfor må jeg sjekke om jeg er klar? Vil du vite hvorfor? Fordi relasjoner, så godt som de er, er mye arbeid. Det er ikke lenger bare deg. Det er vi. Før du hopper inn i "vi", må du sørge for at du kan forplikte seg til et forhold.

Her er noen enkle spørsmål å spørre deg selv:

- Er du over din ex-kjæreste? - Er livet ditt stabilt? - Har du dine egne personlige mål for din fremtid?

Disse spørsmålene kan virke lette først; Men hvis du ikke klarer å svare på noen av disse spørsmålene, kan du kanskje fokusere på deg selv før du kommer inn i et forhold. Ingenting er verre enn å dra noen andre langs din reise med selvoppdagelse, med mindre de er villige. [Les: Definere ekte maskulinitet: Hva betyr det å være en mann?]

# 2 Finn ut hva du leter etter. Jeg kan tilbringe hele natten på klubben og peke ut 50 varme menn som jeg ikke ville nøle med å date. Men selvfølgelig, ut av de 50, er det sannsynligvis en eller to jeg faktisk ville investere tiden min. Hvorfor? Fordi ikke alle er en kamp. Stopp å visste, jeg vet at du vil at hver person skal være i deg, men dessverre, det er ikke tilfellet.

Du må finne ut hvilken type person du vil være interessert i å bli kjent med. Du trenger ikke å vite detaljer. For eksempel må hun like spinat * med mindre det er en slags fetish *. Men du trenger å ha noen grunnleggende ned. For eksempel er du interessert i noen som liker utendørs, er en ikke-røyker, og liker hunder.

Det er ganske grunnleggende, og selv om det kanskje ikke ser ut som det, dekker det faktisk mye. I hovedsak er du interessert i noen som er nærende, liker naturen, og tar vare på seg selv. Se? Ikke så vanskelig. Når du har en ide om hvilken type person du leter etter, blir søket lettere.

# 3 Arbeid på deg selv. Når det blir sagt, må du vite hvem du er. Ikke panikk når du leser det, jeg mener ikke at du trenger å vite 100% hvem du er, men du må vite hva du liker. Eller enda enklere, du trenger å vite hva du ikke liker.

Hør, folk liker ikke å høre dette, men hvis du ikke jobber på deg selv og vokser som en person, vil du ikke ende opp med noen som verdsetter deg. Jeg var i et forhold og i den perioden var jeg veldig usikker og ung som var bra for ham fordi jeg ville gjøre det han sa. Du må kjenne deg selv og dine grenser slik at du finner en kjæreste som respekterer deg. [Les: 12 livsspørsmål for å hjelpe deg med å visualisere din fremtid]

# 4 Vær trygg. Jenter blir slått på av en trygg fyr. Ryan Gosling? Brad Pitt? Ja, de er attraktive gutter, men de svetter selvtillit. Tillit viser at du er følelsesmessig stabil, du vet hva du vil, og du vet hvem du er. Hvis du lurer på hvordan du kan være mer trygg, start med å gjøre ting som får deg til å føle deg godt og begynne å formidle et positivt syn på livet.

# 5 Se etter kjærlighet på rett sted. Du kommer ikke til å finne kjæresten din som sitter hjemme og spiller WarCraft. Eller kanskje du vil, hvem skal jeg dømme? Hvis du vil møte jenter, vil du sannsynligvis måtte forlate huset ditt. Jeg vet, det er et stort skritt, men det er en avgjørende. Det er mye lettere å møte folk når du forlater huset ditt.

Jeg mener, du kan ha Tinder og møte folk på den måten, men det er vanligvis mer moro når du går ut og møter folk når du minst forventer det. Som i en matbutikk, svømmebasseng eller bibliotek. Bli med i en idrettslag eller en klubbklubb, uansett klubb er det du er interessert i - bli med.

Du møter jenter som er interessert i samme emne, og på den måten er det mye lettere å bli kjent med dem fordi du allerede har noe til felles. Du kan også møte folk på klubben, jeg vet at det nå anses som en sjelden begivenhet for å møte folk på klubber, men det er ikke umulig. [Les: 11 steder å møte kvinner som er kjæreste]

# 6 Master kunsten å flirte. Hør så mye som folk sier at de er lei av å spille spill, det er et spill. Du driller dem, de plager deg. Du berører dem, de berører deg tilbake - det er et spill. Du blir avvist hundrevis av ganger, det er normalt, men med hver avvisning vil du lære hva jenter liker å høre og hva de ikke gjør.

Hva holder en jente oppmerksomhet? Hva får dem til å snakke med deg? For å svare på disse spørsmålene, må du lære å flørte riktig.Flørting er det som holder jenta sittende ved siden av deg. Selvfølgelig må du ha ting til felles og finne hverandre interessant til noe nivå, men flørting er det som gjør at seksuell kjemi rører. Målet ditt er å få henne til å føle at hun er den eneste jenta i rommet. [Les: Instant chemistry: 25 flørtende spørsmål å spørre en jente du liker]

# 7 Spør henne om en dato. Hvis du har funnet en jente du er interessert i å forfølge, forfølge henne! Hvis du kjenner henne fra skolen eller hun allerede er en venn, så spør du henne rett opp: "Vil du gå ut med meg på lørdag kveld?" Ikke begynn å svette eller stammere, bare si det med tillit.

Hvis du ikke kjenner henne, be om nummeret og ring henne, spør henne. Hvis du er nervøs for datoen, får jeg det, det tar mange baller å gå og spørre noen ut. Ikke føler at du må gjøre noe ekstravagant, som fallskjermhopping. Gå til stranden, ta en iskrem, gå for kaffe. Jeg ville holde seg borte fra å ta henne i biografen, du bruker mesteparten av datoen mot skjermen og ikke mye tid på å ha en faktisk samtale. [Les: 30 morsomme, gratis og sexy date ideer helt verdt å prøve]

# 8 Vær en god lytter. Dette er viktig. Alle liker å ha noen til å snakke med, spesielt kvinner. Jeg kan ikke huske alle tider da jeg ville fortelle en historie til kjæresten min, og da ville han bare svare med "ja, ja," som han smiler. Ikke vær den fyren. Den fyren vil ikke ha en kjæreste på slutten av dagen. Så vær oppmerksom og lytt. Hvis du ikke klarer å høre denne jenta snakker, så er hun sannsynligvis ikke en god kamp for deg uansett.

# 9 Ikke vær desperat. Hvis du er veldig interessert i en jente, er det verste å trykke på henne og besatt av henne. Dette er ikke Twilight, ingen ønsker faktisk å bli stalked av en fyr. Det er ikke kult. Så ta det rolig og bare gå med strømmen. Hvis du viser at du virkelig trenger en kjæreste, kan hun tro at du bare vil være med henne fordi du vil ha et forhold og hvem du er med, spiller ingen rolle. [Les: Bra vs dårlig - Hva slags gutter liker jenter?]

# 10 Vet hva du skal gjøre under arkene. Så, du har gjort det forbi de første par datoene, og du vil gå videre til neste fase. Det er ingenting verre enn å ha sex med en fyr som ikke vet hva han gjør. Sex er en stor faktor i relasjoner og kan være avgjørende for en jente. Jeg mener, hvis du og jenta ikke forbinder i sengen, vil forholdet ikke vare.

Den seksuelle forbindelsen er et must. Når du skal ha sex med henne, spør henne hva hun liker og hva hun ikke gjør. Kommunikasjon er viktig når du har sex siden alle har ulike behov. [Les: Jeg vil ha sex med deg: 15 måter å forføre uten ord]

# 11 Vær klar til å begå. Pass på at du er klar til å forplikte seg til å være i et forhold. Selv om du har alle kortene satt opp for deg, må du ikke lede den andre personen og så bare slippe dem. Klipp de blandede signalene og vær ærlig mot deg selv. Jeg har vært ghosted før, det er ikke morsomt å finne ut hvorfor fyren plutselig har gått glipp av.

[Les: Hvordan bli kjent med en jente: 17 måter å vinne hjertet hennes]

Hvis du vil ha noe dårlig nok, får du det. Så vær ikke sjenert i jakten på å få en kjæreste. Gå ut der og finn ditt neste forhold.

Populært emne