Hvordan få en jente til å sove med deg: 15 trinn for å forsegle avtalen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få en jente til å sove med deg: 15 trinn for å forsegle avtalen
Hvordan få en jente til å sove med deg: 15 trinn for å forsegle avtalen
Anonim

Kan ikke synes å komme forbi hangout-fasen? Stol på meg, du gjør ikke noe riktig, så les disse tipsene for hvordan du får en jente til å sove med deg.

Jeg har vært rundt blokken, sier du. Jeg vet hva som fungerer med kvinner og hva som ikke virker. Hvorfor? Fordi jeg er en og selv om jeg har mulighet til å sove med noen jeg vil, er jeg selektiv. Dette er tilfellet for de fleste kvinner. Jeg vil gi deg et par hemmeligheter for hvordan du får en jente til å sove med deg.

Hvordan få en jente til å sove med deg

Hvorfor velger kvinner å sove med en fyr over den andre? Du tror sikkert det er knyttet til utseende, men det er det ikke. Jeg mener, sikkert, hvis du er fin, kan det være lettere å komme seg. Men det er mange gjennomsnittlige jenter som får lov til å leve konsekvent.

La oss se bortom estetikken. Hvis du bare tenker på deg selv, "Vel, jeg blir ikke avslappet fordi jeg ikke ser ut som Brad Pitt" det er en del av problemet. Det er på tide å se utover det og virkelig tenke på faktorene til hvorfor du ikke kan forsegle avtale med en jente. Det skal ikke være et Rubix-kubeproblem.

# 1 Innrømmer deg selv, dette virker ikke. Uansett planen om å prøve å få jentene til å sove med deg, virker det ikke. Bare innrøm det. Jeg mener, jeg får det. Du prøvde, men hvis ingenting skjer, er det på tide å endre måten du gjør ting på.

Så, bekreft at du ikke vet hva du gjør. Flott, la oss nå fokusere på å endre måten du gjør ting på. [Les: Hvordan være attraktiv for kvinner: Vær kutt over alle andre menn]

# 2 Kvinner er mentale. Nei, jeg mener ikke at vi er galne. Det jeg mener er at vi jobber av mental stimulering. Jo, du kan være den heteste fyren i rommet, men hvis du ikke vet hvordan du skal sosialisere med en kvinne, kommer du ikke langt unna. Du kan gjøre dette gjennom teksting eller chatte ansikt til ansikt, men poenget er, du prøver å gjøre deg selv den fyren hun tenker på når hun er hjemme alene.

# 3 Rush ikke ting. Mange menn har dette problemet. Når de ser jenta er litt interessert, hopper de på henne som hun er byttedyr. Hør, hvis hun er litt interessert, er hun ikke helt på din side, så vær ikke skremt henne bort.

Snakk med henne, kom til å kjenne henne og bygge en forbindelse. Husk hva jeg sa, kvinner må være mentalt stimulert. Hvis du hopper dette trinnet, merker hun at du bare vil ha røv. [Les: Hvordan forføre henne som en gentleman]

# 4 Du må bygge tillit. Er du sur på at du ikke kan synes å få en jente til å komme til deg? Vel, det er fordi hun ikke stoler på deg. Hun trenger ikke å stole på deg til det punktet der hun vet at du vil kaste deg foran en kule for henne. Men hun trenger å føle seg trygg rundt deg.

Hvis hun ikke føler seg trygg, går hun ikke hvor som helst. Den eneste måten å gjøre dette på er gjennom samtale. Vær ekte, nevne en feil du har eller et personlig problem - dette bygger tillit fordi du åpner opp for henne.

# 5 Flørt med henne. Ingen ønsker å høre om det osmanske rikets historie i en bar. Hør, vi går alle til barer for en grunn: i håp om å bli lagt. Alle som sier at det er bare en jentas natt, er full av dritt. Hvis du drømmer om jobben din eller hvor stressende skolen er, vel, jeg burde fortelle deg nå, hun bryr seg ikke. Det gjør henne ikke våt. Du må flørt med henne, plage henne, bygge den seksuelle spenningen. [Les: Fraksjonering forførelse - Hvordan menn forfører kvinner ved hjelp av følelser]

# 6 Gjør det klart at du er tiltrukket av henne. Du må fortelle henne at du ikke er interessert i et vennskap. Når det er etablert, velger hun om hun skal holde seg sammen med deg. Gi henne beskjed om at du er tiltrukket av henne.

Men ikke fortell henne "du er het" eller "du er sexy". Enhver idiot kan si det. Kompliment henne om noe spesifikt. Bedre enn, kompliment henne også på noe som ikke er seksuelt, for eksempel hennes personlighet eller smil. [Les: 13 stygg måter å komme seg ut av vennssonen på kort tid]

# 7 Bruk berøring. Nå, vær ikke aggressiv med å røre ellers vil du skremme henne bort. Hold deg unna hele fysisk trakassering. Når du snakker med henne, berører du armen eller hånden, midt på ryggen, holder den på steder som ikke er seksualisert. Mål hvordan hun reagerer. Hvis hun beveger seg bort, så hold hendene til deg selv. Hvis hun lener seg inn, så lar hun deg vite at det er greit.

Det er med mindre hun sier: "Ikke rør meg." Så rør ikke henne. Faktisk ville jeg telle det som et nei generelt. [Les: 20 typer fysiske berører og hva de alle mener]

# 8 Fortsett kommunikasjonen. Hold kommunikasjonslinjen åpen mellom dere to. Hvis du nylig møtte henne og har nummeret, ring eller skriv henne. Prøv å bygge et forhold med henne. På den måten fortsetter du å flirte via tekst og bygge den seksuelle spenningen. Når du spør henne ut, har du alt lined opp. Bare vær sikker på at du tar det lett herfra!

# 9 Hva er menneskers oppfatning av deg? Hvordan folk oppfatter deg er en stor indikator på hvorfor du er eller ikke blir lagt.Hvis folk oppfatter deg som usikkert, vel, det er ikke et trekk som kvinner ser etter hos en mann. Nå har vi alle usikkerhet, og hun finner ut til slutt. Men hvis du ser glum og usikker ut når noen ser på deg, påvirker dette utfallet. [Les: 12 måter å fortelle om hun flirter eller bare er vennlig]

# 10 Vær trygg. Tillit er virkelig nøkkelen til å få det du vil ha. Jeg mener, hvis du ikke er sikker, er det greit. Dette er noe du bør utvikle på egen tid. Men ordtaket, "falsk det" til du gjør det "hjelper virkelig når det gjelder å bygge tillit. Hvis du vil ha henne, må du vise at du kan få henne.

# 11 Hvordan er hygiene? Jeg sier ikke at du må være i designer klær, men du må se ren. En dusj, en hårklipp, du vet, det grunnleggende. Hvis du ser ut som noen som har STI, vil ingen risikere det.

Det er grungeutseendet, som er fint, men så er det det urene utseende-to forskjellige ting. Så, hvis du prøver å trekke av "Jeg kom akkurat tilbake fra camping" ser du, men kan egentlig ikke gjøre det hele. "Jeg kom akkurat tilbake fra camping og de hadde ikke dusj". Få hva jeg mener? [Les: Manscaping: Hvilke jenter vil se på en manns kropp]

# 12 Forspill er viktig. Når jeg kysser en fyr, bestemmer mye av hva som skjer under forspill om jeg skal sove med ham eller ikke. Hvis han er for aggressiv eller hans kyss er for våt etter min smak, vil jeg sannsynligvis ikke sove med ham. Jeg kan allerede fortelle at sexet ikke vil være verdt det. Dette betyr ikke at sexet ville være dårlig, men hvordan du kysser og berører en kvinne før sex er en stor indikator på hvordan du er i senga.

# 13 Arbeid på din kysseteknikk. Det bryr meg ikke om du spør en jentevenn for å lære deg hvordan du gjør ut eller å platonisk kritisere deg på dine ferdigheter. Du må vite om hva du gjør er riktig eller ikke. Du vet ikke hvordan du kysser med mindre du spør noen. Og sannhet bli fortalt, kvinner elsker å kysse. Så, hvis du er for rask, bruker du for mye tunge, går ut av rytme - ikke gode tegn. [Les: Hvordan kysse en jente for første gang og ikke skru opp]

# 14 Kroppsspråk er nøkkel. Interessant nok, Psykologi i dag sier at kroppsspråk er den viktigste faktoren når det gjelder forførelse. Gjennom kroppen din må du vise en kvinne som du er interessert, dominerende og trygg på. Dette er de tre tingene. Enten du har disse tre tingene eller ikke, gjør det som om du gjør det.

# 15 Ikke tvinge det. Nå kan dette høres motstridende. Jeg ga deg alle disse tipsene, og nå forteller jeg deg å slappe av. Men det er sant. Bruk disse tipsene, men ikke tvinge det. [Les: Hun vil ha D-19 tegnene hun vil at du skal ta henne hjem]

Kvinner kan fortelle når du prøver for hardt. Vet hvor du skal røre henne, men hvis du ikke er komfortabel med å berøre henne, så gjør du ikke. Du må gjøre dette i et tempo som gjør at du føler deg komfortabel. Hvis ikke, vil du enten komme av så vanskelig eller for aggressiv.

[Les: Hvordan få en jente til å ha sex med deg - 10 trinn for å gå deg gjennom]

Nå som du vet hvordan du får en jente til å sove med deg, hva du gjorde før-skrap. Følg dette. Som en kvinne, forteller jeg at du blir bedre.

Populært emne