Hvordan få en jente til å merke deg uten å snakke med henne

Vil du få et perfekt inntrykk på en jente uten å snakke med henne? Bruk disse 8 tipsene om hvordan du får en jente til å legge merke til deg, og du vil bare gjøre det!

Liker du en jente, men vet bare ikke hvordan hun skal snakke med henne eller få henne til å legge merke til deg?

Hvis du har tid og tålmodighet, er det noen ganske enkle måter å få enhver jente til å legge merke til og få et godt inntrykk samtidig.

Har du rammet inn i en jente finner du attraktiv på et sted du hyppig?

Det kan være på jobb, i korridorer på college eller i en kafé som du hyppig.

Når du liker en jente som opplever det samme stedet som deg, er det ikke alltid den beste ideen å gå opp til henne og bruke en pick up-linje.

Tross alt kommer dere begge til å støte ofte, og hvis hun slår deg ned, vil du alltid føle deg som en taper når hun går forbi deg neste gang.

Men hvis det er en engangs mulighet, må du snakke med en jente du liker, bruk disse tipsene på hvordan du snakker med en jente og imponere henne for å sjarmere henne.

Hvordan få en jente til å legge merke til deg

Hvis du liker en jente som støter på deg nå og da, er det alltid bedre å få henne til å legge merke til deg først før du går opp til henne og sjarmer henne buksene av.

Ved å gjøre det, ville du spille det sikrere, hun ville bli mer kjent med deg og din tilstedeværelse, og med noen hell og noen få tips her, kan du sannsynligvis gjøre henne som deg uten å selv si hei!

8 måter å få en jente du liker å legge merke til deg

Noen ganger kan jenta du liker aldri merke til deg eller innse at du eksisterer. Vel, det kan skade egoet ditt, men dette skjer til tider, og du må bare komme seg ut av den nedgangen.

Hvis du vil få en jente til å legge merke til deg og liker deg, må du lete etter måter å få oppmerksomheten på. [Les: Enkle tips for å få en jente oppmerksomhet uansett hvor du er]

Bare bruk disse 8 tipsene til forrett, og du vil definitivt få en jente til å legge merke til deg og til og med som deg selv før du snakker med henne.

# 1 Vær midtpunktet for oppmerksomheten. Du går ofte inn i henne. Men hvis du vil ha hennes oppmerksomhet, må du være midtpunktet for alles oppmerksomhet. Vær morsom og ha vennene dine rundt deg, spesielt når jenta liker deg å gå forbi. Grupper av mennesker får alltid mer oppmerksomhet enn en singel du skulking i et hjørne.

Du kan anta at du vil gå seg vill i gruppen, men selv når du er med vennene dine, kan din smittsomme holdning og morsomme persona gjøre deg skille fra resten. [Les: 10 tips for å se bra ut mens du prøver å få en persons oppmerksomhet]

# 2 kle godt. Klær smart. Når du klær som en million dollar i klær som passer deg og ser bra ut på deg mens du fremhever dine eiendeler samtidig, er du bundet til å få oppmerksomheten du vil ha.

Ikke vær redd for å se unike eller forskjellige, bare så lenge det du har på deg, ser bra ut på deg. Men ikke kle deg for å få oppmerksomhet. Det er en tynn linje mellom å se bra ut og se etter oppmerksomhet. Det er en god start å la jenta du liker, vite at du er en fyr som kan klare seg og ta vare på seg selv.

# 3 Gjør øyekontakt med henne nå og da. Først får du henne til å legge merke til at du kan ta en stund, spesielt hvis du har vært sjenert fyr som unngår all slags oppmerksomhet. [Les: Gjør jenter noen gang sjenerøse gutter?]

Men når du får et vindu av mulighet, låse øynene med henne bare for et sekund. Stare på henne for lenge, og hun vil tro at du er skummel. Bytt et kort blikk et øyeblikk nå og da. Det får henne til å lure på om du har noe i tankene dine. Men overdriv det aldri, ikke minst for den første uka eller så. [Les: 10 øyekontakt flirte bevegelser som alltid fungerer]

# 4 Være fet. Gutta som er dristige og klar til å ta sjanser, er gutta som alltid har mye moro og lager interessante minner hele tiden. Og jenter elsker alltid en fyr som er dristig nok til å gjøre noe som mange kan vurdere pinlig eller vanskelig. Delta i noe når hun er rundt, det være seg karaoke eller en vennlig konkurranse mellom venner. Få henne oppmerksomhet mens du gjør noe som fanger oppmerksomhet, og hun vil definitivt være i ærefrykt for deg.

# 5 Bli kjent med en av vennene sine. Hvis du ikke vil risikere å ta en sjanse til å snakke med henne direkte, er det alltid trygt å bli vennlig med en av vennene sine, det være seg en fyr eller en jente. Noen ganger kan denne tilnærmingen være den sikreste og den beste måten å gjøre et inntrykk på. Les denne veiledningen om hvordan du spør en jente når du er en sjenert fyr for å få et komplett gjennomslag på å bruke vennen til å gjøre henne som deg.

# 6 Tillit. Tillit er alt når det gjelder å se bra ut og tiltrekke seg en jentes oppmerksomhet. Det er en egenskap som avslører mye om deg selv om du ikke gjør noe i det hele tatt. Vær trygg på, uansett hvor du er. Stå oppreist, gå med selvtillit og snakk med tillit. Har noen gang tenkt å snakke med noen fyr på arbeidsplassen din fordi han så så kult, trygg og hemmende? Vær den fyren.

# 7 Hang ut på samme sted. Hvis du noen ganger støter på denne jenta på det samme stedet, hver gang, på kontorkafeteriet eller på parkeringsplassen, må du sørge for at du tilbringer en stund på samme sted med dine egne venner. Den enkleste måten å få en jente på å merke deg og føle deg komfortabel rundt deg, er ved å bli sett i favorittgruppen hennes.

# 8 Bump i hennes utenfor arbeid. Når du har opprettet nok muligheter til å støte på henne rundt på arbeidsplassen din, er det på tide å snakke med henne. Bruk dine felles venner eller hennes onlineaktiviteter og bli kjent med når hun skal til et nytt sted, det være seg en fest eller et annet sted med vennene sine. Pass på at du kommer dit med dine egne venner eller selv, og sørg for at hun ikke har noen anelse om at hele greia var planlagt fremover.

Når du ser henne på samme sted og fanger øyet, ser du bare på henne for et sekund og virker forvirret som om du ikke vet om du skal si hei eller ikke. Og så smil bare på henne eller bruk et halvt smil laced med overraskelse. Hvis hun har sett deg nok ganger allerede og er kjent med deg, vil hun definitivt legge merke til deg og smil tilbake til deg også!

Og når du bruker disse surefire-tipsene om hvordan du får en jente til å legge merke til deg, bruk disse samtaletipsene på hva du skal si til en jente du liker mens du snakker med henne for å skape det perfekte inntrykk og gjøre henne som deg tilbake på kort tid.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar