Hvordan få en jente til å like deg over tekst slik at du kan gjøre henne din

Flørting og sjarmerende noen i person er langt enklere enn over tekst. Men å vite hvordan å få en jente til å like deg over tekst er viktig nå til dags.

Med online dating tar over den tradisjonelle måten å finne kjærlighet på, er det viktig å vite hvordan å få en jente til å like deg over tekst. Hvis du ikke kan slå sjarmen over telefonen så enkelt som mulig i det virkelige livet, vil du kanskje ha noen tips.

Fordi hvis den tradisjonelle metoden bare ikke virker for deg, er det sannsynligvis din beste innsats å flytte den på nettet. Du kan finne folk du har mye mer felles med, og at du aldri ville møte noe annet. Men hvis de ikke kan se allure i deg, vil de ikke ønske å ta det videre.

Online dating kan være lettere og vanskeligere på samme tid

Det er litt rart hvordan dette virker. Du tror det blir så mye lettere å møte folk, og det er. Det er imidlertid vanskeligere å kunne koble til noen på et dypere nivå og faktisk flørt med dem over tekst og meldinger.

Dette er for det meste fordi du virkelig ikke vet noe om dem. Du er ikke sikker på om du har kjemi og du har ingen anelse om hva deres personlighet er som. Av den grunn blir du nervøs og kan ikke synes å få deg til å lyde bra over tekst. [Les: 15 tips for å starte en tekstsamtale med en jente og imponere henne]

Hvordan få en jente til å like deg over tekst så du har et skudd i kjærlighet

Å være stor personlig og å kunne vise noen dine gode sider over tekst er ikke eksternt det samme. Å vite hvordan å få en jente til å like deg over tekst krever mye kunnskap og strategi.

Ja, du vil fortsatt vise henne hvem du er, og du vil fortsatt opptre som deg selv, men det er visse retningslinjer som hjelper deg som den personen. Slik kan du gå om å få en jente til å like deg når du bare har meldt.

# 1 Gjør henne le. Jenter vil alle le. Hvis du kan få oss til å le, skal vi definitivt flytte deg opp på vår liste over gutter å like. Du vil score noen store bonuspoeng. Når det er sagt, ikke bare kopiere og lim inn lame vitser fra Internett. Du ønsker spesielt å unngå skitne vitser som er altfor seksuelle. Dette bare gjør at du ser dårlig ut og som alt du vil, er sex. [Les: Hvordan date en jente ved å få henne til å le høyt]

# 2 Bruk ledetråder i hennes bio for å gjøre meningsfylt diskusjon. Ikke bare begynn å spørre kjedelige spørsmål. Gjør dem meningsfylt. Da jeg møtte kjæresten min på nettet, spurte han meg om hva jeg likte å gjøre ute og hvorfor jeg likte å være ute. Dette viste ikke bare at han var oppmerksom på profilen min, men de var også ting jeg elsket å snakke om.

# 3 Ikke intervju henne. De fleste som tekst og prøver å få jenter til å like dem, sitter der og stiller spørsmål etter spørsmål uten noen gang å ha en samtale. Det er som et intervju i stedet for å bli kjent med henne. Du kan stille spørsmål, bare sørg for at de fører til meningsfylte diskusjoner. [Les: 140 morsomme og tilfeldige spørsmål for å spørre en jente]

# 4 Bruk GIFs. Disse små animerte bildene er i utgangspunktet en gave fra et eller annet sted magisk. Ikke bare gjør de alt mer moro, de kan formidle personligheten din lettere enn en melding.

# 5 Bruk emojis. Bruke emojis er en fantastisk måte å legge til litt moro på tekstingen din. Ingen jente ønsker å danse noen som er kjedelig. Gjør henne le med noen pent plassert emojis, og hun vil like deg mer for det.

# 6 Ikke ta evig for å svare. Spiller hardt for å komme i denne sans vilje ikke jobbe i det hele tatt. Jentene blir veldig irritert hvis det tar en fyr for alltid å skrive tilbake. Det er som om hun ikke er en prioritet for deg, og hun vil ikke like det. Hvis du er opptatt, er det greit. Hvis du tror at du vil virke desperat, ikke bekymre deg for dette. [Les: Hva du trenger å gjøre når hun spiller hardt for å få]

# 7 Tør henne litt. Teasing har vært en fin måte å få en jente til å like deg siden du var liten. Ta ut det indre barnet og ret henne litt. Bare vær sikker på at du ikke pokker moro på noe følsomt, eller det vil ha motsatt effekt.

# 8 Tør deg selv. Dette nivåer lekeplassen litt. Det viser også henne at du er villig til å gjøre en lur av deg selv for hennes oppmerksomhet, som ofte kan fungere til din fordel. Det vil også åpne døren for at hun skal plukke på deg, og det vil skape litt fin kjemi. Når hun skjønner det er kjemi, begynner hun å like deg. [Les: Hvordan tette en jente over tekst og få henne til å flørt med deg]

# 9 Ikke tekst for mye. Du vil ikke bombardere henne med meldinger hele den forferdelige tiden. Det vil være irriterende og rakk av desperasjon. Bare send en enkel tekst og vent på svar. Hvis du ikke hører tilbake fra henne neste dag, bare send en annen. Noen flere enn to ubesvarte tekster, og jeg er redd for at hun sannsynligvis ikke er interessert.

# 10 Vær åpen om hva du liker om henne. Å si noe sånt, "Wow, jeg liker det virkelig om deg," kan få deg langt. Folk har en tendens til å like de som liker dem. Hvis du gjør det klart at du liker bestemte kvaliteter om henne, er hun mer sannsynlig å reagere positivt. [Les: 40 spørsmål for å spørre din forelskelse for å åpne opp og subtly flirte med dem]

# 11 Gjør henne spesiell. Det beste du kan gjøre for å få en jente til å like deg over tekst, er å få henne til å føle seg spesiell. Dette gjelder spesielt hvis du møtte på en online dating app. Hun tror kanskje du snakker med andre jenter, noe som gjør henne mindre enn begeistret.

Gjør henne spesiell og viser henne at du bare har øyne for henne, vil gjøre henne som deg mer. Hun vil være mer komfortabel å åpne opp for deg, og den slags liming gir alltid følelser.

# 12 Skille deg fra de andre gutta. Ikke oppfør som andre gutter. Ved det mener jeg å slutte å droppe pickup linjer og spør de samme spørsmålene alle andre spør. Hvis du er uoriginal, blir det kjedelig. Få henne til å huske deg, og du er definitivt et skritt nærmere å vite hvordan du får en jente til å like deg over tekst.

# 13 Gå ut mens du er foran. Dette kan høres ut som en dårlig ide, men hører meg ut. Når du gir en jente en smak av noe hun liker, og så tar den bort fra henne, får den henne til å ha det mer. Det betyr at hvis du er veldig sjarmerende og kan få henne til å le og fortell henne at du må gå for nå, vil hun vente på kanten av setet for en tekst senere. [Les: 18 uformelle ting å skrive en jente og la henne avhengige av deg]

# 14 Vis henne du har noe til felles. Jenter må kunne se en mulighet for en fremtid med noen. Vi trenger det for å like dem. Hvis du viser henne, har du ting til felles, vil bildet av dere to sammen begynne å danne, og hun vil begynne å like deg.

# 15 Bare møte det faktum at noen jenter ikke kommer til å like deg. Ikke alle vil like deg. Det er bare måten verden fungerer på. Uansett hva du gjør og hvor hardt du prøver, noen ganger virker det bare ikke. Du kan tvinge noen til å like deg. Bare gå videre og finn noen andre som gjør!

[Les: 18 virkelig åpenbare tegn på at en jente virkelig liker deg over tekst]

Med teknologiske fremskritt og mindre og mindre folk går ut i det offentlige for å finne kjærlighet, må du bare lære å få en jente til å like deg over tekst hvis du noen gang håper å finne kjærlighet. Disse tipsene vil hjelpe enormt i den innsatsen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar