Hvordan få en jente til å like deg igjen i 10 trinn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få en jente til å like deg igjen i 10 trinn
Hvordan få en jente til å like deg igjen i 10 trinn
Anonim

Likte en jente en stund før hun begynte å ignorere deg? Finn ut hvordan du får en jente til å like deg igjen ved å spille kortene dine akkurat denne gangen.

Har du byttet blikk med en jente som synes å være interessert i deg?

Livet kan virke perfekt når jenta du har en forelskelse liker deg tilbake.

Og det kan føles enda bedre når du begynner å snakke med henne og se at hun liker deg tilbake.

[Les: Hvordan få en jente til å like deg og din personlighet]

Men hva gjør du hvis hun begynner å ignorere deg uten tilsynelatende grunn?

Eller verre, hva ville du gjøre hvis hun forteller deg at hun ikke liker deg og aldri vil?

Vel, jeg har vært der.

Hvordan få en jente til å like deg igjen

Før vi går inn i detaljer, la meg dele en opplevelse av meg så du vet at du ikke er alene.

Ikke for lenge siden var jeg gal av en jente som jobbet med meg på samme arbeidsplass.

Jeg kjente henne ikke ennå, men hun pleide å få meg til å stirre på henne nå og da.

Til slutt klarte jeg å slå en samtale ved å bli hennes venn og ting var bare perfekt.

[Les: Hvordan lage en jente som deg ved å være hennes venn]

Hun visste alltid at jeg likte henne. Og hun visste at jeg elsket å snakke med henne i flere timer, spesielt da vi begge hadde litt tid til å spare mellom arbeidet. Hun likte å snakke med meg også.

Snart gikk vi begge ut for middager og filmer, og vi pleide å føle en elektrisk kjemi mellom oss.

Jeg gjorde det ganske tydelig at jeg likte henne. Og hver gang jeg spurte henne ut, ville hun le av det eller slapp meg lekent på kinnet mitt. Alt virket så perfekt. Hun spilte hardt for å få, og jeg elsket jakten. [Les: Hvorfor liker kvinner å bli jaget?]

Ukerne ble til måneder, og vi kom nærmere med hverandre. Vi pleide å snakke sent på kvelden, og til og med var jeg til og med i stand til å snike i noen få kyss og kose etter en romantisk date med litt overtalelse. [Les: Hvordan få en jente til å kysse deg ved å vekke henne på den riktige måten]

Hun fortalte til og med at hun elsket meg tilbake noen ganger. Men hun tok aldri imot mitt forslag til dato hverandre. Rart, ikke sant?

En fin dag, plutselig ble ting bare forandret. På den måten virket hun for opptatt til å møte meg eller slappe av med meg. Hun ville nå og da, og til slutt, en begivenhetsrik dag da jeg ba henne om å begynne å danse meg, fortalte hun frekt at hun aldri kunne elske meg tilbake og bare har sett på meg som en venn, og ikke noe mer. Og for å slå det, spurte hun meg om å stoppe å plage henne hele tiden. [Les: Hvorfor er kvinner så svake i kjærlighet?]

Vel, jeg var hjertebrudd. Men mer enn det var jeg forvirret. Jeg trodde det var alt bra så bra.

Jeg trodde hun elsket meg. Hun sa det ofte mange ganger.

Det som betyr noe her er at jeg måtte akseptere nederlag. Jeg visste at jeg hadde mistet henne. Hun ville ikke ha meg. Det var hele så brått som det hele begynte.

Hvordan snu ting rundt i din favør

Jeg er sikker på at du har vært der også.

Og hvis du lurer på hvordan du får en jente til å like deg igjen etter at hun har snubbet deg, vel, det er fortsatt håp om du vil ta den sjansen.

Her er ti ting du kan gjøre for å få jenta til å like deg igjen. Så lenge du spiller det trygt og sakte, vil det nesten alltid fungere i din favør. Jeg vet at det fungerte for meg!

# 1 Hva gikk galt første gang. Forstå hvor du gikk galt første gang rundt. Nesten alltid, du har kvelget henne med din kjærlighet eller gjort deg selv så for lett å få for henne. Det er en tynn linje mellom å glede deg over den du elsker og oppfører seg som hennes tjener. Ikke krysse den linjen og miste noen selvrespekt du måtte ha. [Les: 15 ting kvinner ser etter hos en mann å falle for ham]

# 2 Gi henne plass. Ok, så hun er valgt for å gi deg opp. Det suger, men nesten hele tiden er det fordi hun ikke verdsetter deg eller tror du fortjener hennes respekt. Så hold deg borte fra henne for ditt eget gode. Gi henne plass, til og med ignorere henne i noen måneder, så hennes respekt for deg kan bygge opp. Hvis du forfølger henne nå, vil hun behandle deg som en bortkommen hund. [Les: 10 største dating turn offs for kvinner]

# 3 Imponere henne fra en avstand. Vær en fin fyr. La henne innse hva hun mangler på. Ikke oppfør deg som om du er deprimert eller knust Hun er ikke forelsket i deg for å bli lei deg. Hun vil bare tro at du er svak. I stedet ha det gøy. Vær cynosure på arbeidsplassen og nyt deg selv. Du vil få henne til å hemmeligholde din oppmerksomhet og bedrift igjen.

# 4 Gi henne beskjed om at du fortsatt er interessert diskret. Hun vet at du liker henne mye, og det er den eneste grunnen til at hun føler seg så trygg på å kaste deg rundt. Hun kan også like deg, men hun kan bli tvunget til å behandle deg dårlig for å få meldingen over at hun ikke ønsker å date deg. Så gjør det som om du ikke er interessert i henne. Se på henne nå og da, men se deg bort akkurat som hun ser på deg. Vær veldig subtil og aldri være åpenbar mens du gjør dette. Gjør henne lurer på om du fortsatt er interessert i henne, og aldri la henne vite sikkert at du stjeler stirrer. [Les: 10 subtile øyekontakt flirte bevegelser]

# 5 Vær stolt og ha et ego. Ikke spør henne ut igjen etter den samtalen da hun snappet på deg. Ikke skriv sentimental kjærlighetsbrev eller e-postmeldinger som ber om tilgivelse. Hun tar deg bare lettere.Respekter deg selv og hold avstanden din. Snakk med henne om du må være vennlig, men hold samtalen kort og alltid få henne til å ha mer.

# 6 Ikke vær søt med henne. Gjør henne glipp av den fyren som pleide å flørte med henne og snakke med henne. Hun kastet deg ut, så få henne til å angre på den beslutningen. Ikke oppfør deg uhøflig med henne, men vær snill, men snakk aldri, selv om hun prøver å flørte med deg. Husk at målet ditt er å få det til å virke som om du er helt over henne, så hun kan angre på sin beslutning.

# 7 Gjør henne savner deg og vil ha deg. Til slutt kan dere begge komme sammen på vennlige vilkår. Men unngå å bruke for mye tid med henne. Selv om du har en god samtale med henne, unnskyld deg og gå bort som du er opptatt av. Med mindre hun liker deg igjen, burde hun ikke få privilegiene til din tidligere oppførsel. [Les: Hvordan tenke som en kvinne og få jenta]

# 8 Gjør henne sjalu. Men gjør det ikke klart. Flørt med andre jenter eller gi dem mye oppmerksomhet. Selv om hun forsøker å motstå, kan hun ikke hjelpe, men bli irritert med deg for å ignorere henne. Jo mer du ignorerer henne, desto mer vil hun ha din oppmerksomhet. Selv om hun flirter med andre gutter, ikke la det forstyrre deg. Det er hennes måte å prøve å skade deg på.

# 9 Er hun oppvarming til deg? Får du noen gang henne stirre på deg? Ser hun ut til å interessere deg? Du kan ikke virkelig gjøre et trekk på henne med mindre hun blir tiltrukket av deg. Eller alle disse tidligere trinnene ville være verdiløse. Prøv å finne ut om hun er interessert i deg igjen gjennom sin oppførsel. Hvis du har spilt de tidligere trekkene rett, kan du se at hun ville prøve å komme nærmere deg eller ha lengre samtaler med deg. [Les: Hvordan komplimentere en jente og varme henne opp]

# 10 Spør henne om igjen. Hvis du er overbevist om at hun kanskje liker deg tilbake, eller hvis du føler at hun er oppvarmet etter en stund, kan du se om du kan få litt alene med henne. Ikke kaldt skulder henne lenger, flørt i stedet med henne og se om hun gjengir seg. På et godt øyeblikk, kryss fingrene dine og tilfeldigvis spør henne om hun vil gå ut med deg etter jobb.

Hvis du har spilt disse ti trekkene rett, er det en god sjanse at hun kunne ønske deg igjen. Det er en risikabel bevegelse, men det er den beste måten å få en jente til å like deg igjen.

[Les: Den riktige måten å fortelle en jente du elsker henne uten å miste henne]

Hvis du prøver å finne ut hvordan du får en jente til å like deg igjen, er dette ideelt sett den beste tilnærmingen. Prøv det, det er trygt, og du kan alltid gå bort hvis du føler at hun ikke varmes opp til deg. Og hvis det virker, vel, jeg sa det til deg!

Populært emne