Hvordan få en jente til å like deg

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få en jente til å like deg
Hvordan få en jente til å like deg
Anonim

Å vite hvordan du får en jente som liker deg, kan virke vanskelig, men det er faktisk ganske enkelt hvis du forstår tankene til en jente og måten hun tenker på. Hvis du vil være en kyllingmagnet på kort tid, er disse alle tipsene du trenger.

Husk alltid dette, å vite hvordan du får en jente til å være som du er enkel og likevel komplisert.

Hver jente er annerledes, og har sine egne liker og misliker.

Og uansett hva du gjør for å imponere på en jente, vil det egentlig ikke gjøre noen forskjell hvis grunnlaget ikke er riktig.

Du kan kjøpe en jente blomster, eller behandle henne til en dyr middag, eller gjør omtrent alt annet.

Men en jente vil aldri like deg for hvem du er, med mindre du forstår hva en jente virkelig vil ha i en fyr.

Det er mange måter å få en jente til å like deg ved å imponere på henne og wooing henne, men ingen vil fungere for deg, så lenge du ikke forstår den tingen som jenter vil ha fra en fyr.

Hvordan få en jente til å like deg

Du kan hoppe over å lese andre funksjoner på imponerende jente, fordi det er en ting som er viktigere enn noe annet - din personlighet. Uten å ha en flott personlighet, er det ingen måte du kan få en jente til å like deg.

Tross alt, det eneste som betyr noe når det gjelder å vite hvordan du får en jente til å like deg, er din personlighet. [Les: Hvordan fortelle om en jente liker deg]

Flørtende tips og glatte snakkeguider er svært effektive, men de er egentlig ikke bra med mindre du har en god personlighet.

Bygg din personlighet for å få en jente til å like deg

Hvis du vil vite hvordan du får en jente til å like deg, må du forstå det store faktum. For å tiltrekke seg jenter og lage en jente som deg ved første øyekast, må du bli en forbedret versjon av deg selv. Din personlighet er det eneste som noen gang ville ha betydning når det gjelder å få jenter til å like deg.

Disse trinnene kan hjelpe deg med å forbedre din personlighet og bli den beste mannen du noen gang kan være, og være noen som vil være uimotståelig for enhver jente. [Les: Hvordan snakke jevnt med kvinner]

Få en jente til å like deg med din personlighet

Enten du snakker om en jente, eller mange jenter, er det alt det samme. Hvis du vil at jenter skal like deg, må du ha en god personlighet. En flott personlighet alene vil tegne alle jentene til deg som møllene til en varm flamme.

# 1 Være alpha male

Nå foreslår vi ikke at du blir den beste hunden til gruppen din. Du trenger ikke virkelig å bli gudfader til gruppen din. Snarere, vær ikke en pushover.

Ikke bli tatt for gitt av vennene dine, og la dem respektere deg for hvem du er og verdsetter din bedrift. Ikke la deg se ut som gruppens klovn for å få oppmerksomhet. En rolig og stille fyr som befaler respekt fra vennene hans, vil bli mer lik jenter enn en jack i boksen.

# 2 Respekter deg selv

Du kan tenke deg selv å være en fin fyr, men du må tenke på en annen persons synspunkt her. Respekterer du deg selv? Prøver du å kle seg til vennene dine og ta med deg overalt, enten du er invitert eller ikke? Føler du deg utelatt og ensom når du er ute med vennene dine? Planlegger de uten å spørre om din mening? Glemmer de å invitere deg til siste øyeblikk når de går ut?

Da tilhører du ikke disse vennene. De respekterer ikke deg, og på grunn av det respekterer du ikke deg selv. Det er bedre du finner noen nye venner. Når du ikke blir respektert av vennene dine, vil du ende opp med å miste respekt for deg selv. Og ingen jente ville noensinne bli trukket til en fyr som ikke har respekt for seg selv.

# 3 Ikke bli fidgety

Når du setter deg i tomgang, hva gjør du? Fyser du med hendene dine, blander føttene dine, spiller med håret ditt, beveger deg frem og tilbake hele tiden, eller legger du deg komfortabelt?

Aldri fidget, de er et tegn på svakhet og selvbevisst atferd. Ingen liker noen som fidgets hele tiden. Hvis du er veldig komfortabel med hvem du er, lærer du å være rolig og sammensatt. Fidgeting er en distraksjon og kan irritere noen, ikke bare jenter. [Les: Hvordan imponere en jente på en date]

# 4 Rolig stemme

Vi har alle møtt noen gutter som er veldig irriterende å snakke med. De whining og grumbling hele tiden. Ro deg ned Har du sett på helter av favorittfilmene dine? Har du hørt Maximus eller William Wallace gnage og grumle som sissies når de var i krig? Eller var de rolige og sammensatte? Lær å snakke med en lav tonehøy stemme som er rolig og behagelig for andres ører, og du vil se hvor mye jenter vil elske å snakke med deg. Tross alt liker ingen jente virkelig en fyr som nekter og whines.

# 5 Vær en god conversationalist

Når du møter en jente for første gang, vet du selvsagt ingenting om henne. Så tenk fra hennes perspektiv og snakk med henne. Popp i noen spørsmål og se hvordan hun svarer. Hvis hun synes spent på å snakke om noe, så fortsett å snakke om det. Ellers slipper du emnet.

Vi har alle sett gutter som drone om og om nye actionfilmer, gizmoer eller fotballlag, når jenta tydeligvis ikke er interessert i å snakke om det.

Husk alltid at ikke alle jentene deler dine interesser. Hvis du lurer på hvordan du får en jente til å like deg, lær å være en god conversationalist. Du må snakke om hva som vil interessere jenta mer.Vær oppmerksom på verden rundt deg, og hold deg oppdatert på vanlige hendelser og trender, slik at du kan snakke om noe som kan interessere jenta du er med. [Les: Hvordan få en jente med en kjæreste]

# 6 Være kommandoen

Når du er ute på en dato, være kommandoen. Vær nyttig, og vær villig til å få svar for henne. Hvis hun faller gaffelen midt på middagen, spør servitøren for en annen gaffel i stedet for å bare sitte ned og lure på hva han skal gjøre. Ta avgjørelser og få henne til å føle at hun er trygg og ikke trenger å bekymre seg om ting, så lenge hun er med deg. Ingenting kan få en jente til å føle seg bedre enn å vite at hun er med en fyr som kan ta vare på henne, uansett hva. [Les: Hvordan velge en date restaurant]

Hvis du vil forbedre din personlighet og få respekt for mennesker rundt deg, må du lære å være i kommando hele tiden.

# 7 Ikke ta panikk

Mange gutter mister sin nerve så snart noe går galt. Ikke vær den fyren. Dette går helt mot det tidligere punktet. Ikke skit buksene dine hvis du er sen for å komme et sted. Ikke tygge neglene dine og vis om hvordan datoen din var sen til filmen. Ikke fortsett å se på klokken din og tygge leppene dine under en dato bare fordi du har gått tom for ting å snakke om på en dato. [Les: Hva skal jeg snakke om på en date med en jente]

Jenter som en fyr som er avslappet og sammensatt. Panikk og skuespill som et nervøs vrak vil bare få din date til å føle seg jittery og urolig om å være med deg.

# 8 Vær en lykkelig fyr

Nå er det alle viktige poenget. Vær en glad fyr. Periode.

Hvis du er glad, viser den. Jenter elsker glade menn. Når du er glad, verden smiler med deg. Jenter som deg og vil være med deg. [Les: Hvordan få jenta du vil ha]

Selv i ditt daglige liv, prøv å være lykkelig hele tiden. Du kan ha en million problemer, men ikke la dem komme til deg. Din positive aura vil tegne jenter til deg, og få jenter til å være med deg. Ikke vær frustrert eller gretten hele tiden, selv om du elsker å titte på hvordan urettferdig liv er for deg.

Ta gnisten inn i livet ditt ved å se på problemene i livet ditt som små hindringer som du må overvinne. Vær en optimist, og nyt livet ditt. Og vi kan forsikre deg om at noen jenter vil elske din bedrift og ønsker å være med deg!

En god personlighet er den største faktoren ved å tiltrekke seg en jente og gjøre henne som deg. Følg disse trinnene, få en bedre personlighet, og du vil se hvor lett det er å vite hvordan du får en jente til å like deg.

Populært emne