Hvordan få en jente til å kysse deg ved å forvirre henne

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få en jente til å kysse deg ved å forvirre henne
Hvordan få en jente til å kysse deg ved å forvirre henne
Anonim

Første kyss er skummelt. Men hvis du kjenner disse 10 trinnene på hvordan du får en jente til å kysse deg ved å vekke henne, er det ingen måte du kan gå galt!

Et første kyss er aldri lett.

Det er forvirrende og vanskelig, og en av de tider som kan gå på begge måter.

Hun kunne kysse deg tilbake.

Eller hun kunne straks flytte hodet sitt, som er hver manns største mareritt.

Hvis du vil hoppe over skummelt og få rett til å få henne til å kysse deg tilbake på kort tid, så er alt du trenger.

Hvis du vil vite hvordan du kysser en jente på en første date, les hvordan du får deg ut med en jente på en dato.

Hvordan få en jente til å kysse deg

Jenter starter nesten aldri det første kysset. Så selv om du vil få en jente til å kysse deg, må du fortsatt jobbe med magien din og gjøre noen trekk først.

Hvis du daterer en jente, er det alltid lettere å ta sjansen.

Men hvis du ønsker å kysse en jente på første date, eller kysse en jente du er tiltrukket av, men ikke har spurt deg, må du ta det sakte og lese de små tegnene hun gir bort før du pucker opp for et første kyss.

Arousing en jente og få henne til å kysse deg

Å bygge seksuell kjemi er den enkleste måten å varme henne på.

Bruk disse ti trinnene når du er med henne, og hun vil bli pakket inn i armene dine innen en times tid!

Det beste ved å bruke disse trinnene er at du alltid kan gå tilbake av den andre hun ikke svarer på noen av dine trekk. [Les: Hvordan å kyss en jente ved et uhell]

Det er trygt, og du vil aldri finne deg selv i en vanskelig situasjon.

# 1 Få litt alene tid

Hvis du vil ha en jente å kysse deg tilbake, må du bygge øyeblikket. Ta henne til din plass eller se om du kan få litt stille tid på henne når det bare er dere begge. Det bør ikke være distraksjoner, det være seg mobiltelefonen din eller en fremmed som går inn når dere alle prøver å bli koselige. Et svakt opplyst rom ville definitivt fungere til din fordel.

# 2 Ikke be henne om å kysse deg

Selv om dette kan virke som det enkleste og dristige å gjøre, virker det nesten aldri alltid. Jenter trenger å føle den seksuelle spenningen og opphissingen før de går ut med en fyr. Med mindre du allerede vet at hun ønsker å kysse deg, ikke spør henne.

# 3 Sitt tett og flørt seksuelt

Til å begynne med, sitte nær henne. Og til slutt, finn en unnskyldning for å sitte veldig nær, enten for å lese en bok sammen eller for å vise henne noe på telefonen. Vær diskret og aldri la henne få vite hva dine intensjoner er, bare ennå.

Ikke bli seksuell straks. Snakk om hvor fin en person hun er, om den tiden du først så henne, eller om noen få minneverdige hendelser som dere begge deler. Når du er oppvarmet, få personlig med din snakk. Hvis du ikke daterer henne, snakk om hennes relasjoner eller den siste gangen hun laget med en fyr. Hvis du deler henne, snakk bare om noe, det spiller ingen rolle. [Les: Tips til flørt med en jente som en venn]

# 4 Berør henne nå og da

Ta del i fingrene eller bare lek med neglene. Hun kommer ikke til å tenke på det. Komplimenter huden eller parfymen hennes. Det er her du bygger seksuell spenning ved å berøre henne sakte. [Les: Hvordan berøre en jente og slå henne på]

# 5 Ikke le eller prøv å være morsom

Du kan være en morsom fyr, men dette er ikke på tide å vise frem ditt morsomme bein. Det dreper stemningen. Senk stemmen din og snakk mildt. Se opp for uttrykkene hennes, og hvis hun oppvarmer deg, ser du at hun kommer til å gjengis og begynner å snakke også.

# 6 Få henne i humør

Hvis hun ler, lurer rundt eller spenst om noe i en høy tone, blir hun definitivt ikke varm opp til deg. Hold hendene og lek med fingrene. Lukk fingrene med deg, og bare strekk håndflaten eller underarmen hennes. Selv om hun er forvirret om hva du har tenkt på, begynner hun å roe seg og komme rett inn i humøret.

# 7 Sett et lite kyss på kinnet hennes

Dette er det første vanskelige trinnet, men det er den som kan bane vei for å få henne til å kysse deg tilbake. Når du føler at hun er varm opp til deg, snakk om forholdet ditt med henne. Ha en samtale om dere begge og fortelle henne at du er veldig glad for å ha kjent henne. Og akkurat som du sier det, vri mot henne og legg et kupp på kinnet og smil. Hun vil ufrivillig smile igjen. Puh! Du er nesten der nå. [Les: Tips for å komplimentere en jente på riktig måte]

Hvis du er for redd for å kysse kinnet hennes, kan du klemme hånden hennes og kysse håndflaten. Det gjør det samme trikset, bare mye tryggere.

# 8 Se på hennes reaksjoner

Hvordan reagerer hun på kysset ditt? Blør hun eller ser hun seg sjokkert? Du kysset bare kinnet hennes, så hun kan ikke hate deg for det.

Hvis hun rødmer, liker hun det! Hvis hun ser forvirret, ikke bekymre deg, du hoppet bare for fort. Gå tilbake til å strekke fingrene eller leke med håret. Og mens du holder hendene opptatt, fortsett å snakke om noe som er flørtende eller følsomt.

# 9 Kiss kinnet igjen

Hvis hun var spent på kysset ditt, er det på tide å ta sjansen igjen. Denne gangen kysser du henne på kinnene hennes, men la leppene dine nesten røre på leppene hennes. Linger i noen sekunder med kysset.

# 10 Se hennes reaksjon igjen

Nå har du tatt det et skritt videre.Liker hun det? Er hennes øyne stengt med glede, eller er hun vidt øye og stirrer på deg som om du brøt henne?

Hvis hun ser forvirret, kyss henne kinnet igjen. Hvis hun ser fornærmet, tilbake og late som om det var bare et vennlig kyss. Du har dette langt, men kanskje du får bedre hell neste gang. [Les: En første kysshistorie gått galt]

Hvis hun rødmer eller kommer nærmere deg, kysser du henne på leppene hennes. Du vet at hun liker det, og hun vil definitivt ha det.

Ikke bry seksuell spenning ved å flytte bort etter det første kysset. Hold deg nær hennes lepper. Hvis hun liker deg og ønsker å kysse deg tilbake, skal hun definitivt ta et trekk og kysse deg tilbake.

Og der har vi det, ti enkle trinn på hvordan du får en jente til å kysse deg selv om du ikke deler henne. Vil du ta det til neste nivå? Les hvordan du berører en jente bryst etter å kysse henne.

Populært emne