Hvordan få en jente gravid: 12 små detaljer som spiller en stor del

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få en jente gravid: 12 små detaljer som spiller en stor del
Hvordan få en jente gravid: 12 små detaljer som spiller en stor del
Anonim

Å forstå hvordan du får en jente gravid, er ikke så lett som nysing. Det tar faktisk det perfekte settet av forhold for at alt skal virke.

Du kan tenke at å få en bolle i jentens ovn er lett, men sannheten blir fortalt, og forstå hvordan å få en jente som er gravid, tar faktisk mye planlegging og arbeid. Hvis din kone eller kjæreste ønsker å tenke barn, tenker du sannsynligvis, "Hvor vanskelig kan det være?" Vel, hvis du leser dette, er det ikke så lett å tenke på et barn som du trodde.

Men ikke bekymre deg for det. Jeg skal vise deg det trinnvise for hva du trenger å lære når det gjelder å vite hvordan du får en jente gravid. Nå, før du prøver å få din kone eller kjæreste gravid, må du sørge for at du har snakket om det og avtalt å prøve. [Les: 10 frie sexspill for par å føle seg veldig kåt på kort tid]

Hvordan få en jente gravid

La meg fortelle deg at det har vært noen nært samtaler der jeg trodde jeg var gravid. I virkeligheten spiste jeg bare for mye eller lider av dårlig PMS. Likevel trodde jeg at det var en bolle i ovnen. Men til i dag har jeg ikke vært gravid.

Nå har jeg noen kjærester som ser på en mann og plutselig har en bolle i ovnen, men for de fleste kvinner er det ikke slik. Egentlig, alle kvinner, vær så snill, ikke tenk at du kan bli gravid gjennom øyekontakt.

Følg disse trinnene for å lære hvordan du får en jente gravid og se hvordan det går.

# 1 Vær på samme side som din partner. Du og din partner må begge ha det samme målet i tankene. Hvis hun ikke er sikker på å ha et barn, men du er, ikke gjør det. Du må begge ha et barn fordi det tar begge sider å få det til å fungere. Hun må gjøre sin del, og du må gjøre din. [Les: Hvordan vite om dere begge er klare til å få en baby]

# 2 Timing er alt. Du kan ikke bli gravid når som helst på måneden, det virker ikke slik. I virkeligheten har du faktisk et veldig lite vindu med muligheter hver måned for å bli gravid. Eggløsning skjer vanligvis 14 dager etter den første hele dagen i sin periode. Men dette varierer for hver kvinne. [Les: 15 allment aksepterte sexfakta som er feil]

# 3 Begge tar aktivt ansvar. Så mange tror at graviditet ikke tar noen planer, men det gjør det. Faktisk vil dere sannsynligvis bli irritert ved å planlegge når de skal ha sex osv. Men dere må begge ta ansvar for rollene dine, det vil si hvis dere begge virkelig vil ha dette.

# 4 Hun må kjenne hennes syklus. Hun trenger å vite når hun har eggløsning. Dette er ikke noe du må finne ut av. Hvis hun er usikker, bør hun gå til en lege, og de vil kunne hjelpe henne å finne ut eggløsningens dager. Hver kvinne er annerledes, så 14 dager etter den første fulle dag med blødning i en periode er bare en generell regel.

# 5 Hun må være utenfor prevensjon. Hvis partneren din er i ferd med å bli født, må hun slutte å ta den. Ideelt sett bør hun slutte å ta prevensjon en eller to måneder før unnfangelsen, siden det vil ta litt tid for hennes hormoner å justere seg.

# 6 Det er ikke en spesiell sexposisjon. Hvis du tenker, er det noen spesielle stillinger for å få en jente gravid, har du feil. Den eneste stillingen jeg ikke vil anbefale er mens du står begge opp da sperma kan lekke ut. Men en annen stilling er greit om det er misjonær, cowgirl eller doggy.

# 7 Øk spermiertallet. For en høyere sjanse for prevensjon, må du øke spermiertallet, hvis det ikke allerede er høyt. Hvis du liker å drikke øl, vel fellas, er det på tide å klippe tilbake. Ikke bruk mer enn en eller to drinker om dagen, fordi det påvirker spermieantallet. Spermaantallet ditt fyller fullstendig en gang hver 24. - 36 timer etter at du har ejakulert, så hvis du har for mye moro på masturbating, kutte du ned for å øke spermieverdien for hver ny seksjon. Oh, og hvis du røyker, slutter du. [Les: Røyker og sex - Fryktelige måter som røyking kan skru opp sexlivet ditt]

# 8 Se hvordan du trener. Hvem ville ha trodd at du må være forsiktig med å trene, men det er sant. Du vil ikke gjøre noen fysisk aktivitet som legger press på lysken din. Dette betyr ingen sykkelritt. I stedet gjør aktiviteter som gjør at testiklene dine kan henges ned naturlig. Sykling overoppheter din sæd, og dræper dem.

# 9 Ikke bruk kondom. Hvis du vil tenke barn, må du slutte å bruke kondomer. I tillegg må du unngå å bruke smøremidler og spermicider, da disse dramatisk reduserer sjansene for unnfangelse. Det er noen smøremidler som faktisk kan forbedre motiteten til sperma, men hvis du ikke er sikker, unngå bare smøring som de fleste hindrer bevegelsen av sæd.

# 10 Få en kontroll. Hvis du lurer på hva som skjer der nede, slutte å gjette og bare gå og se en lege. De vil være i stand til å teste spermienivåene dine, så hvis de er lave, kan du ta skrittene for å øke spermiertallet.

# 11 Hold lysken kult. Jeg vet at du vil slå opp jacuzzien, men nå er det definitivt ikke tiden. Du må fokusere på å holde lysken din kult.Hvis det er overopphetet, reduserer det sædceller som gjør det vanskeligere å tenke. Så unngå dampbad, badstuer og plasser noe varmt på lyskeområdet. [Les: De best bevarte hemmelighetene for å øke ditt sædvolum]

# 12 Bare slapp av. Ikke stress deg ut. Hvis du to ønsker å ha en baby, vil det skje. Hvis du stresser deg selv og din partner ut, vil dette påvirke prosessen. Det er mye vanskeligere å tenke på et barn når du er stresset ut. Prøv å gå til yoga, meditere eller ta opp aktivitet som beroliger deg.

[Les: 8 effektive måter å øke sjansene for å bli gravid]

Å ha en baby er ikke den samme som å ta vare på chihuahua, de har mye arbeid. Men hvis du satte deg sammen med partneren din, snakket om det, og tror det er på tide å få et barn, vel, følg deretter disse trinnene for hvordan du får en jente gravid.

Populært emne