Slik får du en veldedighet sted for London Marathon 2019

Innhold

Helt siden London Marathon-stemmeseddelen stoppet capping oppføringer på 125 000 mennesker og holdt seg åpen i fem dager, har antall personer som kaster hatten i ringen til et løpested vokst hvert år. Dessverre har antall faktiske plasser som er tilgjengelige gjennom stemmeseddelen, forblitt det samme, med det resultat at stemmeseddelen skuffer langt flere løpere enn det som gleder seg hvert år.

En rekordbrudd på 386.050 personer gikk inn i stemmeseddelen for 2018-løp, med 327 516 fra Storbritannia - et stort hopp på 253 930 i fjor. Du kan forvente en annen økning og flere poster som skal settes i stemmeseddelen for 2019-løp, noe som betyr at det vil være flere løpere enn noensinne som savner seg og må søke en annen måte å komme inn på.

For de fleste betyr det et veldedighetssted. Å få et veldedighetssted ved maraton er uten tvil den mest givende måten å fullføre 42,2 km på, og det er en langt mer pålitelig metode for å skaffe seg et sted enn å bare gå inn i stemmeseddelen.

For å søke om et veldedighetssted, besøk nettsiden til organisasjonen du ønsker å skaffe midler til. Hvis du ikke har en sak som er nær hjertet ditt, kan du besøke London Marathon nettsiden for å se en liste over veldedige organisasjoner som har garantert steder.

Hver veldedighet nettsted vil ha detaljer om hvordan man søker og hva det forventer av sine løpere. Velgørenhetsorganisasjoner må betale for stedene, så husk at du vil bli pålagt å ta med en ganske stor mengde sponsorpenger hvis du får plass - rundt £ 2000. Dette vil trolig ikke være et frivillig mål, noe som betyr at du blir bedt om å gjøre opp noen mangler selv.

Du får ikke bare et løpested skjønt. Velferdstjenesten vil gi rikelig med støtte til både maratonopplæring og fundraising, og på dagen selv vil du ha din egen dedikert høringsplass som ser etter organisasjonens vest.

Se relatert Hva er det som å kjøre London Marathon for en veldedighet Hvordan å finansiere for MarathonGreat Charity Utfordringer: Gjør det bra, føle deg bra

Mange veldedighetsorganisasjoner vil allerede ha sider på deres nettsider der du kan registrere din interesse for å kjøre for dem på London Marathon (du kan søke på flere enn én for å øke sjansene dine). Du vil sannsynligvis bli fortalt mot slutten av 2018 hvis du har lykkes med å få et sted.

Selv om du har en bedre sjanse til å få et veldedighetssted enn en gjennom stemmeseddelen, husk at veldedige organisasjoner også er overskrevet. De vil generelt velge sine løpere basert på forbindelsen de har til årsaken og en beregning av hvor mye løperen vil kunne øke. Hvis du har deltatt i andre arrangementer for å skaffe penger til en veldedighet i fortiden, kan det hjelpe dine sjanser.

Fristelsen vil være å vente på å søke om et veldedighetssted til etter at valgresultatene kommer ut i oktober, men det er ingen skade i å få prosessen startet nå. Hvis du har en veldedighet du vil kjøre for og er heldig nok til å få et løpested gjennom stemmeseddelen, kan du fortsatt finansiere for veldedighet - den eneste forskjellen vil være at dine innsamlingsmål vil da være frivillige, og veldedighet vil ikke måtte trekke løpegodene fra din totale.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar