Slik får du en kjæreste uten problemer med 5 små endringer

Hvis du lurer på hvordan du får en kjæreste, vel, det er den enkle delen. Å få en kjæreste er enkelt, men å få den fyren du ønsker er den vanskelige delen. Vil du vite hvordan du får noen fyr du liker å spørre deg? Les videre.

Å finne ut hvordan du får en kjæreste, er ikke noe mer.

Et godt tiår siden var det bare barna og preteens som lurte på dette spørsmålet.

Men nå, omtrent hver jente vil vite hvordan å få en kjæreste som vil respektere henne og elske henne for hvem hun er.

Tross alt snakker vi ikke om omtrent enhver kjæreste.

Vi snakker om en helt fantastisk fyr som liker en jente for hvem hun er, og en fyr som kommer til å være der ved siden av henne gjennom tykk og tynn.

Hvordan få en kjæreste som er alt det

Du har kanskje funnet den perfekte fyren i verden, og du lurer kanskje på hvordan du forteller ham at du liker ham. Eller kanskje, du kan være helt clueless og venter på at noen nærmer seg deg og spør deg ut.

Uansett, hvis du er interessert i å vite hvordan du får en kjæreste, må du vite hvordan du blir uimotståelig for gutta i utgangspunktet.

Hvordan være en uimotståelig jente

Helt ærlig er problemet ikke med gutter eller jenter her. Å vite hvordan du får en kjæreste handler om å vite hvordan du skal være den uimotståelige jenta som kan være ønsket av gutta.

Her er fem tips som kan endre måten gutta ser deg, og gjør deg uimotståelig.

# 1 En sterk personlighet

Du vil ikke like en fyr som ikke har en personlighet. Så hvorfor ville en stor fyr som deg hvis du ikke har det heller. Nå, hvis du virkelig vil vite hvordan du får en kjæreste som er fancied av alle jenter og beundret av alle gutta, må du bygge deg selv en personlighet. [Les: Hvordan få en fyr til å like deg]

Du må være munter og fin, men samtidig må du skape en aura av selvtillit rundt deg selv. Ikke vær klovnen eller noen som kan skyves lett av alle. Du må være trygg og bære deg selv med nåde og panache. Vær sympatisk, men likevel være noen som er tatt seriøst.

# 2 Vises utilgjengelig, selv om du er singel

Ingen fyr ønsker en jente som er lett tilgjengelig. Spill hardt for å få. Snakk med gutter, men hold dem på avstand. Ikke vær en pushover og ikke la noen ta deg for gitt. Kjør aldri ærend for gutta. Lær å være uforutsigbar når du snakker med gutta. Og til tider, selv masete og humørsikker. Så mye som gutta sier at de vil ha en jente som kan komme sammen, vil de fortsatt ha en masete prinsesse.

Tross alt går Archie fortsatt bak Veronica i stedet for Betty. Gjør deg lurer på, ikke sant? Du vet reglene for å spille vanskelig å få, så spill dem og spill dem godt. [Les: Slik spiller du hardt for å få]

# 3 Groom deg selv

Nå er godt utseende en fordel hvis du vil vite hvordan du får en kjæreste. Men den virkelige nøkkelen til å få en god kjæreste er ikke bra utseende, men å vite hvordan du skal se bra ut. [Les: Hva gutta merker alltid på en date]

De fleste av de glamorøse kjendiser og modellene har egentlig ikke de vakreste ansikter eller kroppene, men det er måten de bærer seg og bryr seg selv som gjør dem så flotte. Katy Perry og Lady Gaga er kanskje ikke de peneste kvinnene uten deres sminke og deres holdning. Men en hvilken som helst mann ville elske å date dem eller gå ut med dem.

Stopp å fokusere på feilene dine og ta hensyn til det som er bra i deg. Og før du vet det, kan du blende enhver fyr med ditt poise, selvtillit og måten du bærer deg selv på. [Les: Hvordan få ham til å ha deg]

# 4 Send ut de riktige signalene

Liker du en fyr? Send deretter bare de riktige signalene til ham. Se på ham nå og da, og la han legge merke til det. Bløt litt, flad øyenvippene dine eller løp hendene dine gjennom håret ditt coyly, rett over ørene dine. Men aldri overdrive det og få deg til å virke som en stalker. Stare på fyren du liker i noen sekunder og snub ham for et par dager. Få ham til å ønske deg, og aldri la ham få vite at du vil ha ham.

La ham kreve oppmerksomhet og få ham til å komme til deg. Hemmeligheten bak å vite hvordan man skal få en kjæreste, er alle jenters ønske om å tegne ham og forvirre ham, og aldri la ham få vite at han har overlegen i flørtet. Gjør det aldri opplagt ved å fortelle alle vennene dine og fnise som om han er din tenåringsfeil! Stare på ham dypt nå og da, og ignorere ham for noen dager. Du holder tømmene i dette spillet, og han kommer til å tigge til deg på kort tid.

# 5 Lær å være søtt der det betyr noe

Når du har hans oppmerksomhet, få ham til å komme til deg. Smil på ham når du er i den andre enden av hallen, men ignorere ham når han er i nærheten. Det ville forvirre ham, og likevel gjøre han gal av deg. [Les: Er han forelsket i deg?]

Ikke flørt med for mange gutter, forutsatt at det ville gjøre ham sjalu. Det kan få ham til å tro at du er en tramp. Du kan være uhøflig til noen som helst, som prøver å misbehavende rundt deg eller prøver å slå på deg når den fyren du liker er rundt. Snubbing andre gutter gjør fyren du liker vil ha deg enda mer.

Og når han endelig jobber opp mot å spørre deg, vær søt med ham. Gjør ham spesiell, og la ham forstå at han blir behandlet pent. Ikke overdriv det, men få ham til å føle seg varm og uklar for å ha en samtale med deg.Og hvis han noen gang snakker om at du stirrer på ham eller smiler på ham fra over hallen, nekter den helt og vær masete. [Les: Hvordan snakke med en fyr og få ham til å ha deg]

Gi aldri beskjed om at du aksepterer å gjøre det første trekket. Gjør det alltid som det var han og han alene som gjorde alle trekkene for å snakke med deg. Det er slik du spiller masete, søte og vanskelig å få alt på en gang!

[Les: Hvordan spørre en fyr ut den stilige måten]

Hvis du bare følger disse enkle bevegelsene, vil du ikke bare vite hvordan du får en kjæreste, du vil også vite hvordan du tiltrekker oppmerksomheten til enhver fyr du liker.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar