Se et vennskap, ikke fyrverkeri? Slik venner du en sone en fyr

Hvis en fyr gir deg alle de riktige tegnene, men du bare ikke føler det, hva er en jente å gjøre? Her er noen nyttige tips til vennssonen en fyr.

Vi har alle vært der - kanskje du så ham bare som en venn fra get-go, eller kanskje på et tidspunkt, var du interessert i ham. Men det øyeblikket har gått, og du er allerede scoping ut neste fyr. Det er helt naturlig å ikke være seksuelt tiltrukket av noen, og husk at du aldri er forpliktet til å gjøre et forhold ut av noe du bare ikke føler.

Får ham inn i vennssonen

Så nå som du definitivt har krysset denne fyren som et romantisk alternativ, må han innse at du bare ser ham som en venn. Det er flere måter du kan gå om dette, så vær oppmerksom, damer! Her er de tingene du må gjøre for å gjøre det klart at han er i vennssonen.

# 1 Fortell ham. Nå vet jeg at du sannsynligvis cringing på denne. Jeg mener, dette er ikke en lett samtale å ha med noen, spesielt når du vet at det er følelser involvert. Du kan også være nervøs for å gjøre det fordi du er redd for å sette din vennskap i fare. Men dette er hands-down den beste måten å vennesone en fyr - med ærlighet.

Jeg hadde min beste venn fortelle meg at han elsket meg på flyplassen * en av de mest ubehagelige øyeblikkene i livet mitt *, men jeg følte meg ikke slik mot ham. Jeg var ærlig med ham, og han sa at han trengte litt tid bortsett fra meg, men da han var klar, ringte han meg og sa at han ønsket å fortsette vårt vennskap. Vi har vært beste venner til denne dagen ... awww. [Les: Er fyren beste venner, ikke noe annet enn problemer for jenter?]

# 2 Avslutt den med blandede signaler. Hvis du avslutter filmkvelden din ved å unne deg selv fra kælen, hjelper det ikke. Egentlig. Slutt med det. Du gir fyren fullstendig motsatt melding. Jeg vet at vi alle liker å få oppmerksomhet fra noen av motsatt kjønn, men du må gjenkjenne når behovet for oppmerksomhet blir egoistisk. Så ta et skritt tilbake, slutte å massere ryggen eller leke med håret, og hold hendene til deg selv. Og hvis du finner deg ikke i stand til å holde kontakten med ham, må du kanskje revurdere dine potensielle følelser for ham.

# 3 Understreke dine platoniske følelser. Hvis du på en eller annen måte kan klemme i oleen, "Du er som min bror" fra en uformell samtale, så vil han mest sannsynlig få hinten. Det betyr ikke at det vil forandre noe, men slippe hint som disse kan noen ganger hjelpe ham med å hente inn på at du ikke er interessert i ham. [Les: Hvordan ha et perfekt platonisk forhold]

# 4 Klipp tilbake på hengende ut. Hvis du henger ut hver dag, hele dagen, må du kutte den vekk tilbake. Ikke gjør det plutselig, men gradvis avvenning deg selv litt vil gi deg og han litt plass til å puste. Kanskje på de dagene du ikke ser ham, vil han henge sammen med andre venner og finne seg selv å skille seg fra deg - det ville være den ideelle måten å vennen sone en fyr på. Ved å tilbringe mye tid med ham, forhindrer du faktisk at han lever livet og finner den rette jenta for ham. Og har du ikke en yoga klasse til å delta eller noe?

# 5 Delta i samtale om andre jenter. Ikke overdriv det, men du bør ta opp samtalen av jenter og hvem han er interessert i hver gang en stund. Selv om vi alle vet at han er i deg, ved å diskutere kvinner med ham, vil du vise ham at du ikke er interessert i et romantisk forhold, og at han faktisk bør se etter noen andre. Han vil nok være litt tøvende først, men du kan sakte engasjere ham på det emnet.

# 6 Snakk om gutter med ham. Snakk om gutter du er interessert i. Du trenger ikke å gi ham de skitne detaljene - faktisk, vær så snill å spare ham fra detaljene og lette ham sakte sakte. Men ved å snakke om andre menn foran ham, vil han forhåpentligvis * se at han ikke er på radaren din og at han skal fortsette. Jeg mener at hvis du ønsker å vennesone en fyr, sier ingenting, "Jeg er ikke interessert i deg" som "Jeg vil ha sex med noen fyr, men du." [Les: Hvordan stoppe en fyr fra flirter og slår på deg]

# 7 Avslør romantiske hangouts. Inviterte han deg på sin private yacht til en middag for to? Eller spurte han deg om å ta en lang spasertur på stranden? Selv om ideen om å være på en yacht er fristende, bruk din bedre vurdering og ikke ta ham opp på tilbudet. Hvis du sier ja, vil du plassere deg selv i en situasjon der han kan finne det et perfekt øyeblikk for å diskutere hans følelser for deg og kan til og med prøve å gjøre et trekk. Husk at du kommer på en yacht. Alene. Muligvis uten redningsvest.

# 8 Snakk om kroppslige funksjoner. Ikke den seksuelle typen. De som automatisk dræper all seksuell energi umiddelbart. Dette kan høres smålig ut, men hvis du burper eller springer foran ham, viser du ham at du ser ham som en kompis. Vi vet alle at når vi er interessert i en fyr, vil vi holde fast i den farten til slutten av tiden.Har jeg rett, damer? [Les: 8 ting å gjøre når du blir behandlet som en av gutta]

# 9 Spill ned ditt utseende. Hvis du kle seg som en Barbie og legger på et ansikt fullt av sminke for å gå over til huset hans, gjør du det feil. Dette betyr ikke at du må se ut som du nettopp returnert fra dumpster dykking. Men definitivt la av parfymen og glitrende øyenskygge når du ser ham. Hvis du legger for mye inn i ditt utseende, begynner han å tenke at du gjør det for ham.

# 10 Prøv å ikke møte sin familie og venner. Dette kan være vanskelig hvis han er din beste venn, da sjansen er at hans familie og venner kjenner deg veldig bra. Men hvis dette ikke er tilfelle, prøv å ikke henge med familien din, da de begynner å stille spørsmål og anta at du er interessert i ham. Det samme gjelder med vennene sine. Hvis dere to alltid er ute, vil hans venner begynne å stille spørsmål og legge ekstra press på ham. Det er da ting vil bli rotete.

# 11 Forsøk å ikke smske ham med hver eneste tanke. Vedvarende teksting ham din hver tanke vil bare provosere ham, og igjen, vil sende ham blandede signaler. Han trenger ikke å vite om drømmen du hadde i går kveld, med mindre det handlet om din vennsignering han. Når noen smiler deg hele tiden, tror du selvfølgelig de liker deg ... fordi det er et klart tegn! [Les: 13 rene og flørtende tekstspill for å leke med venner]

# 12 Ikke sett ham først. Jeg mener dette løst. Hvis han er din venn, så er han selvfølgelig en stor del av livet ditt. Men hvis du alltid lager dine planer rundt seg, må du reprioritere. Du er ikke kjæresten sin, og han er ikke kjæresten din, så du må slutte å behandle ham som en. La mannen gå!

# 13 Heng ut i grupper. Hold det vennlig og hold det sosialt. Du trenger ikke å henge ut en-mot-en, spesielt hvis du er bekymret, får han feil ide. I stedet må du sørge for at når du ser ham, er det med en gruppe mennesker. På den måten vil han ikke få noen blandede signaler, og du vil kunne slappe av. Å, og sitte på den andre enden av bordet, fint og langt. [Les: Er det en date, eller henger du bare ut?]

# 14 Avstå fra å åpne opp for ham. Du trenger ikke å fortelle denne fyren din dypeste, mørkeste hemmeligheter. Hvis han er din beste venn, er det sannsynligvis litt for sent for det. Men hvis ikke, prøv å ikke delta i samtale som får deg til å åpne deg selv. Han trenger ikke å vite at du føler at du trenger å gå ned i vekt eller at du er selvbevisst om føttene dine. Han ser kanskje at du deler personlige historier om deg selv som et tegn. Dessuten vil det trolig motivere ham til å si noe cringe-verdig som: "Jeg liker deg akkurat slik du er."

# 15 Ikke la ham betale for deg. Ja, jeg vet, å få gratis ting er bra, men hvis du lar denne fyren betale for dine drinker og middager, er du ikke bare et røvhull, men du leder ham videre. Hvis du vil vennesone en fyr, må du slutte å bruke ham. Betal for deg selv, du er uavhengig, du trenger ikke en utdeling. Når du lar folk betale for deg, føler de noen ganger at du skylder dem. Ikke la dette skje mellom deg og han. Holde den nederlandsk. [Les: Hvordan bare være venner med en fyr når han vil ha mer]

Hvis du føler behov for å vennsone en fyr, ikke føler deg dårlig om det. Hei, noen ganger er følelser bare ikke gjengjeld. Men gjør ham * og deg selv * en tjeneste for å være åpen og ærlig om dine intensjoner for ditt platoniske forhold.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar