Hvordan fransk kyss: Dos og Donâ € ™ t av fransk kyssing

Er det en feil måte å slippe noen på tungen? Absolutt! Les videre for å lære hvordan du unngår å ha en ku-tunge og hvordan du fransk kyss på riktig måte.

Har du noen gang fått noen til å fortelle deg at du ikke slipper dem tungen etter å ha engasjert deg i en smooch-fest? Vi hater å være bærere av dårlige nyheter, men hvis dette noen gang har skjedd med deg, kan du sannsynligvis bruke noen tips om fransk kyssing! Men ikke panikk. Vi har alle de triksene du noensinne kan trenge for hvordan du fransk kysser * høyre * vei og få din elsker tilbake for mer.

Uansett om du licker leppene dine, svirrer tungen rundt seg, eller du utfører noen fantastiske muntlige favoriserer, er tunger visuelle, mentale og fysiske tilpasninger! Når du er ferdig, er fransk kyss en av de mest lidenskapelige måtene å vise kjærlighet til partneren din, og definitivt gjør det for varmt og tungt forspill. Dette gjør at du vet hvordan du bruker det kjærlighetsfartøyet, desto viktigere er det, særlig siden det er så mange måter du kan ha et stort kyssfeil når det gjelder fransking! [Les: 11 tegn på en dårlig kisser og 15 idioterte midler]

Vi ser på noen nyttige â € œdosâ € og â € œdonâ € ™ tsâ € Â om hvordan du fransk kyss, og hvilke tongue-tastic metoder å unngå! Uten videre, la oss få kysse!

Dos og donâ € ™ t av fransk kyssing

Det bør ikke være overraskende at det er mange, mange ting som kan gå galt hvis du prøver å fransk kysse din partner, spesielt hvis du er ny eller uoppfordret på det. Faktisk har mange tenåringer og voksne en tendens til å forlate tungen ut av deres kyssingsrutine, på grunn av en dårlig opplevelse! For mye tunge kan for eksempel være en stor avvei. Mangel på koordinering eller selvtillit kan også være en stor hit for teknikken din. Det er derfor vi ser på 10 nyttige tips om hvordan du fransk kysser på den riktige måten! [Les: 15 kysseteknikker for hjertebanken]

DO: Borst tennene dine. Det er ingenting verre enn å ha noen syltetøy tungen i munnen din rett etter å ha skjørt ned en shawarma! Løkpust? Nei takk. Gjør kjæresten din en tjeneste og børst tennene, skyll med munnvann, eller trykk en mynte før du går i spyttebytting.

DONâ € ™ T: Skyv den store ku-tungen ned i halsen. Visste du at en ku s tunge er omtrent en fot lang i lengden? Når det gjelder å lære hvordan fransk kyss, undervurder aldri betydningen av tunge til munnforhold! Ingen liker å få en gigantisk glob av tunge skubbet ned i halsen. Ingen blir slått på av det tullet. [Les: Er kjæresten din en dårlig kisser? Hvordan pucker han riktig]

DO: Tør kjæresten din. Fransk kyssing bør være like lang, trukket ut forspill. En stor, sexy tease! I stedet for å ramme tungen din inn i kjærlighetsmunnen din, kan du prøve å gjøre milde flikk av tungen mot deres i mellom normale kyss. Denne sporadiske kontakten mellom våte, glidende tunger gir akkurat den rette mengden erotikk til kysset ditt.

DONâ € ™ T: Dropp partneren din i spytt. Det er ikke noe verre enn å kysse i en horisontal posisjon og å ha skuffer av din elskers spytt faller inn i munnen din. Hvis partneren din ville ha et høyt glass vann å drikke, drar de til kjøkkenet og tar tak i seg selv! Gjør alle en tjeneste og trene å svelge under kyssen din. Hei, det er bare vanlig høflighet!

DO: Hold tungen myk. En myk tunge gnidning mot en annen myk tunge er utenfor en sving. Kyssing bør være morsomt, så slapp av og hold tungen helt avslappende mens du går ut. En hard tunge kan være flott for oral, men det suger for å kysse.

DONâ € ™ T: Fransk kyss som du er i videregående skole. Dette betyr at du unngår følgende teknikker: gni tungen frem og tilbake på en rask måte og virvler dine tunger rundt i sirkler som du prøver å finne ut hvor mange lick det tar å komme til midten av en Tootsie Pop! Dette er dårlige, daterte teknikker som bør gjøres unna med det samme. [Les: Hvordan kysses lidenskapelig og romantisk]

DO: Arbeid med dine teknikker. Poenget med fransk kyssing er å bygge seksuell forventning. Noen jenter liker å ta partnerens tunge i munnen og suge på det forsiktig, da de ville ha en penis under en BJ! Dette kan virke litt dumt først, men det kan sikkert få poenget til mannen din. Bare vær sikker på at du bare kaster den der en gang i løpet av økten for å holde den frisk.

Andre gode metoder for hvordan å fransk kyss inkluderer bruk av tunge, sensuelle flicks av tungen, kjører tungen over bunnen av tennene deres * hvis de er rene! * Eller slikker innsiden av bunnen av leppen.

DONâ € ™ T: Vær lat. Har du noen gang kysset noen som bare ikke var å gi tilbake? En flopping, uncooperative tungen er definitivt ikke moro når det gjelder fransk kyssing. Hvis du og partneren din er involvert i en tung make-out-økt, må du sørge for at du deltar!

DO: Innlemm resten av kroppen din. Lær hvordan fransk kyss har å gjøre med måten mer enn bare tungen din. Få hele kroppen involvert. Fransk kyssing bør være en form for forspilling. Det bør være en morsom, spennende, writhingly god seksuell forbindelse med partneren din.Innlemm resten av kroppen din ved å presse kroppene dine opp mot hverandre, kjærtegne hennes bryster, berøre håret og ansiktet, eller gni sin penis / cupping hans baller gjennom hans jeans. Dette er en fin måte å ha et fransk kyss i hele kroppen. [Les: 11 sexigste hotspots å kysse en kvinne og vekke henne]

DONâ € ™ T: Tvil deg selv. En av de største måtene du kan sette deg i en panikk om hvor godt du kysser, er ved å tvile på dine evner rett utenfor flaggermuset. Kissing er ikke som å sykle. Noen ganger tar det litt øvelse å vite hva du liker, det du elsker, og hva du absolutt hater! Ja, det kan være noen treff og savner over tid mens du prøver forskjellige teknikker, men til slutt gjør du bare det som føles naturlig, det føles bra, og det som gjør deg klar!

[Les: 12 idiotsikker kyssetips for en helt sexy smooch]

Hvis du noen gang har fått en negativ kommentar om dine kysseteknikker, må du ikke svette den. Lær hvordan fransk kyss ordentlig tar øvelse, men med en villig deltager, vil du være på vei til å ha den mest fantastiske â € œhomeworkâ € Â økten noensinne. Glad kyss!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar