Hvordan glemme en fyr og tørk ansiktet fra ditt minne til godt

Å komme over ham er sannsynligvis ikke lett. Det er derfor å vite hvordan du glemmer en fyr, kan hjelpe deg med å gå videre og finne deg selv bedre.

Vi har alle den ene - eller langt mer enn en - fyr som tilsynelatende bare sitter fast i vårt sinn. Det er som om ansiktet hans har vært engrained i våre skaller, og vi kan ikke slutte å tenke på ham. Dette er enda mer sannsynlig hvis du nettopp har vært gjennom en stygg oppbrudd og vil vite hvordan du glemmer en fyr.

Det virker jo mer vi ønsker å glemme dem, jo ​​sterkere blir disse minner. Ikke bare er dette veldig irriterende, det gjør prosessen med å flytte videre, ta et helvete mye lenger.

Er glemme en fyr virkelig den beste ideen?

Mange tror at ideen om å glemme noen er ikke sunn fordi det bare skyver disse tankene ned tid og tid til de ikke lenger kan holde seg under overflaten. Men det er bare ikke sant.

Bare fordi du glemmer en fyr, betyr det ikke at du tar vare på vrede eller skadelige følelser. Det betyr bare at du velger å la den delen av minnet gå. [Les: 15 svært effektive regler for å glemme noen du en gang brydde seg om]

Hvordan glemmer en fyr du bare deler opp med

Det spiller ingen rolle om du deler opp i går eller for tre år siden. Hvis du ønsker å bli kvitt hans spøkende ansikt, har vi akkurat det du trenger. Husk at disse tingene tar tid, men hvis du legger inn arbeidet, blir han ikke noe annet enn et navn til deg.

# 1 Løs noen følelser. Du har fortsatt svært sterke følelser for ham. Så mye er klart. Hvis du virkelig vil finne ut hvordan du glemmer en fyr, må du løse disse følelsene. Grav dypt inne i deg selv og finn ut hvordan du virkelig føler. La så de følelsene gå.

# 2 Husk de gode tider. Jeg vet at det virker kontraproduktivt, men hører meg ut. Du må erkjenne at ikke alt var dårlig. Hvis du bare maler ham i et negativt lys, vil du ende opp med å dumme mot ham.

Den følelsen er så sterk at den kan fortryde ham i ditt sinn for alltid. Du vil begynne å klage på ham som ødelegger livet ditt i stedet for å bare glemme hvordan du ikke kan glemme ham. Så husk de gode tingene han gjorde for deg. [Les: Hvorfor din ex fremdeles kommer opp i tankene dine fra tid til annen]

# 3 Tenk på giftigheten han brakte til livet ditt. Nå er det greit for deg å tenke tilbake til alle de dårlige greiene. Jo mer han var dårlig for deg, desto lettere vil det være å akseptere at du ikke trenger ham i livet ditt. Du kan til og med ende opp med å miste de sterke følelsene, og når det skjer, er det som om han aldri var en del av livet ditt.

# 4 Slett av hans ting. Jeg mener det. Eventuelle T-skjorter, gensere, hatter eller gjenstander han forlot eller ga til deg, har gått. Du kan ikke glemme noen når det alltid er konstante påminnelser om ham. Du kan enten donere dem, gi dem tilbake til ham eller kaste dem bort.

# 5 Slett av bilder. Nok en gang trenger du ikke påminnelsene om at han var i livet ditt. Det vil ikke gjøre å glemme ham enklere. Slett alle bildene av ham og de to av deg fra telefonen og kaste bort alle de du hadde skrevet ut. Det bør ikke være noe rom i livet ditt for disse påminnelsene. [Les: Skal du beholde eller kaste bort gamle kjærlighetsbreve og bilder?]

# 6 Slett all kontaktinformasjon - inkludert sosiale medier. Det er riktig. Uansett kan du noen gang komme i kontakt med ham. Du må bli kvitt den. Ikke bare vil navnet hans på telefonen din og i din sosiale feed minne deg om ham, det vil friste deg. Og hvis du har tilgang til å nå ut til ham, vil du ikke kunne glemme ham.

# 7 Hold deg opptatt. Distraksjon er virkelig den beste metoden for å lære å glemme en fyr. Jo busier du er, jo mindre tid må du tenke på. Hvis du fokuserer på arbeidet ditt eller skolen eller vennene dine og dykker rett inn i hobbyene dine igjen, vil du glemme ham på kort tid.

# 8 Spør vennene om ikke å snakke om ham. Hvis de bringer ham opp, hvordan kan du glemme ham? Fortell dem at du er ferdig med ham og bare vil glemme ham. Forklar deretter at du aldri vil at de skal snakke om ham - uansett hva. Vanligvis vil de forstå og vil overholde dine forespørsler.

# 9 Gi slipp på noen angrer. Det er så mange ting vi alle ønsker at vi kunne ha gjort. De angrer gjør at vi holder fast på øyeblikk, og folk som deg vil ikke tro. Uansett hva som skjedde som fikk deg til å glemme ham, må du la det gå. Du må stenge noen angrer, godta din nåværende situasjon, og fortsett. [Les: 5 store livsleksjoner du kan lære av anger]

# 10 Ikke hold på noen negative følelser mot ham. Igjen, dette er super farlig. Negativitet er veldig sterk - sterkere enn positivitet i de fleste tilfeller. Jo mer hat og sinne du holder fast på om ham, jo ​​vanskeligere blir det å glemme ham. Så tenk på disse følelsene og forplikte seg til å la dem gå.

# 11 Tenk på alt du har rundt deg. Når vi er lei og savner noen, er det lett å tenke at alt du har i livet - denne tomheten. Men det er ikke sant. Jo mer du tar hensyn til verden rundt deg, desto mer ser du at han var en liten del av livet ditt. La ham gå.

# 12 Vær takknemlig for livet du har. Igjen, vi alle gjør feilen i å tenke vår nåværende uro er alt vi får i livet.Du har så mye mer. Å være takknemlig for de andre tingene du fortsatt har som er gode og morsomme, kan hjelpe deg å glemme ham.

# 13 Husk hvorfor ting ikke trente. Tenk tilbake til hvorfor du vil glemme ham i utgangspunktet. Hva skjedde med å få deg til dette punktet? Det er ikke alltid bra å tenke på en oppbrudd eller dårlig situasjon, men husk hvorfor du to ikke skal være i hverandres liv, vil hjelpe deg å forplikte seg til å glemme ham. [Les: 14 vanlige årsaker til at forholdene mislykkes så ofte]

# 14 Unngå steder han hyppiger. Du vet nøyaktig hvor han går. Du vet du gjør. Unngå dem som pesten. Jeg sier ikke at du aldri kan gå til den restauranten du begge elsker. Jeg sier bare om du er nesten sikker på at han vil være der når du vil gå, velg et annet sted for å gå den kvelden.

# 15 Husk at døren hans kan ha stengt, men det er endeløse åpne. Dette er ikke verdens ende. Du har så mye mer å se frem til og sette ham i fortiden din, slik at du kan komme deg dit. Ikke tenk på ham som en veisklokke. Tenk på ham som en sidegate du vandret ned før du kom tilbake til hovedveien.

[Les: 11 faste skritt du må ta for å glemme noen]

Hvis du vil finne ut hvordan du glemmer en fyr, må du se inni deg selv, komme til fred med dine egne følelser, og trykk deretter på de negative tankene til ham til side. Først da kan du virkelig glemme ham.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar