Slik flirter du med kjæresten din: 20 måter å holde den søt og sexy

Flørting med kjæresten din bør ikke komme til slutt når du blir seriøs. Følg disse 20 måtene for hvordan du kan flørt med kjæresten din!

Når vi tenker på flørting, kan vi ofte forestille oss det mellom to personer som ikke har koblet seg enda. I det minste finner flørting bare sted i begynnelsen av et forhold, ikke sant? Du flirter med noen for å si at du er tilgjengelig og interessert i dem. Det lille hintet om hva som skal komme, som skinner i øynene dine, de suggestive kommentarene-de stopper alle når du faktisk bagged mannen din. Men å vite hvordan du flirter med kjæresten din, er en måte å holde moroa levende etter at den første gnisten svinder.

Ofte når vi blir komfortable med noen i et forhold, er det lett å la alt henges ut og la dem se oss vorter og alt! Mens det er flott å føle deg komfortabel med den andre halvdelen, og også viktig for partneren din, for å virkelig bli kjent med deg. Men hvis du slutter å flørt helt og utsette for mye, tar forholdet ditt raskt det verre.

Tenk på det, hva er hovedforskjellen mellom å være i et forhold og å være bare gode venner? Et forhold er tiltrengning til noen, om flott sex, samt å bli kjent med hverandre på et dypt og intimt nivå.

Å holde ting flørtet i stedet for å la den siden av ting dø, betyr at du alltid har denne følelsen av tiltrekning og lekenhet mellom deg, som holder gnisten i live, og tør vi si det, sexet er mer interessant * og ofte også *! [Les: Enkle måter å være en god kjæreste til kjæresten din]

Slik flirter du med kjæresten din

Hvis du lykkes i å holde ting flørtende, har du sannsynligvis mer moro, gå på flere datoer, føl deg mer tilkoblet, og opplev vanligvis et mer tilfredsstillende og tilfredsstillende forhold.

Selvfølgelig er dette bra og bra, men hvis du har vært i et forhold for en stund, kan det være vanskelig å gjenvinne den flørtete siden tilbake. I begynnelsen kan du føle deg dum og vanskelig, men det er verdt å forfølge som fordelene med å flirte med kjæresten din, langt oppveier å føle seg litt dum i de første minuttene du prøver.

Hvis du ser for å injisere litt flørting tilbake i forholdet ditt, ikke se lenger! Her er en fantastisk liste over tips og råd om hvordan du kan flørt med kjæresten din. Så, neste gang du vil prøve, bruk disse 20 tipsene.

# 1 Behold litt mysterium. Det er flott når du kommer til det punktet hvor du kan føle deg helt komfortabel og deg selv rundt en fyr - vi vil alle ha det. Men det er en forskjell mellom følelsen som om du kan være deg selv, og forlater badedøren åpen og fortsetter å snakke med kjæresten din når du er på toalettet.

Prøv å beholde en følelse av mystikk og verdighet. Hold noen ting bare for deg. Dette bidrar til å holde den gnisten i live, og den flirtatiousness kommer også mye lettere for deg. [Les: 12 enkle måter å holde intimitet i live i et forhold]

# 2 Lag en overraskelse for ham. Vi blir ofte fortalt at bare kvinner elsker overraskelser, men menn liker dem også. Planlegg en fantastisk overraskelse som du vet at han bare vil elske, og dette er sikker på å få ham til å vite hvor mye du bryr deg og ta med litt romantikk tilbake i livet ditt.

# 3 Prøv en suggestiv tekstmelding. Hvis du ikke er sikker på hvordan du kan flørt med kjæresten din ansikt til ansikt, hvorfor ikke gi en flørtende tekstmelding en tur? Start med denne måten og se hvordan han svarer. Du vet aldri, det kan bygge seg i full på sexting, og du vil rive hverandres klær av når du ser hverandre igjen. [Les: En stygg guide for å lære å sext kjæresten din]

# 4 Gjør ham le. Flørting trenger ikke alltid å være suggestiv, sexy og demure. Flørting bør også være morsomt. Å lage hverandre ler bringer virkelig et flørtende element tilbake i et forhold, så sørg for at du gjør mange morsomme, dumme ting sammen.

# 5 Kompliment ham. Husk at gutter liker komplimenter også. Fortell ham at han ser fin ut og la ham få vite hvor attraktivt du finner ham. Dette øker tilliten sin. [Les: 25 komplimenter for gutter, de vil aldri glemme]

# 6 Linger når du gir ham en klem. Noen ganger handler handlinger høyere enn ord. Neste gang du klemmer, hold deg litt lengre enn nødvendig. Trykk kroppen din opp mot hans, og han vil snart få beskjeden.

# 7 Åpne en flaske. Å gå ut for et par drinker eller dele en flaske vin hjelper løsne dere begge sammen. Snart vil du finne at flørting kommer mer naturlig til deg uansett.

# 8 Gå på riktige datoer. Pass på at du gjør riktig tid for hverandre. Det er vanskelig å fløyte hvis du bare tilbringer kveldene dine sammen og stirrer sjelden på TVen. Å gå på en interessant dato bidrar til å gjøre flørting føles mer naturlig.

# 9 Gi ham din full oppmerksomhet. Pass på at du tar hensyn til ham og lytter til det han sier. [Les: 10 måter å være en bedre lytter i ditt forhold]

# 10 Rør ved å trykke på ham. Noen ganger er børstet på hånden eller presset beina opp mot hverandre i kinosalen alt som trengs for å få flørting og seksuell spenning i gang.

# 11 Whisper i øret hans. Flytt i nærheten og hviske noe i øret hans - en gammel og enkel flørtingsteknikk. Det fungerer hver gang.

# 12 Vær hans største supporter. Husk flørting handler om mer enn bare å binde øyevippene dine. Vis deg støtte ham og at du er hans største cheerleader.Gå til hans konserter, kom til arbeidets arbeid, snakk om hans lidenskaper - alt dette teller som flørting også.

# 13 Opprettholde øyekontakt. Husk dvelende øyekontakt du pleide å gi hverandre når du først begynte å gå ut? Gi det tilbake! [Les: 10 måter å bygge seksuell spenning gjennom flørting]

# 14 Har tillit. Tillit er sexy. Hvis du vil flørt med kjæresten din, gjør det med tillit, og du er sikker på å trekke den av.

# 15 Lære du er fremmede. Hvis du vil prøve noe litt annerledes, hvorfor ikke møtes i en bar, men la som om du ikke kjenner hverandre? Så, selv om du ikke har flørt på en stund, spiller det ingen rolle som du aldri har møtt før i alle fall!

# 16 Gjør noe nytt sammen. Noen ganger, for å bringe flirtetiousness tilbake i forholdet ditt, må du komme ut av den samme trette gamle rutinen. Ta opp en ny hobby, gå på en byferie - bare kom deg ut og leve opp ting. Du finner at flirten snart følger.

# 17 Forføre ham. Selvfølgelig, hvis du vil hoppe over mild flørting og gå rett inn for drepingen, hvorfor ikke sette på en helt forførelsesrutine? Fortsett, vi tør deg! [Lest: 15 måter å forføre en mann med leppene dine og la ham bli begeistret]

# 18 Kjøp ny undertøy. Gjør det opplagt ved å kjøpe noen sexy nye undertøy for å flirte til et helt nytt nivå.

# 19 Vis ham du setter pris på ham. Flørting handler også om å vise partneren din hvor mye de betyr for deg. Så vær sikker på at han vet at han er verdsatt. [Les: 16 måter å vise din takknemlighet for noen du elsker]

# 20 Spill opp til hans maskulinitet. La oss innse det, de fleste gutter liker å føle seg sterke og mektige. La ham vite hva en sexy, sterk mann han er. Han er sikker på å elske hvordan det føles!

[Les: Søte og enkle måter å fortelle kjæresten din, du elsker ham]

Der har du det, 20 enkle, men likevel effektive måter å flørte med kjæresten din. Så, hvis du føler deg som om forholdet ditt kunne gjøre med å være litt mer flørtende, hvorfor ikke prøv tipsene ovenfor ?!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar