Slik flirter du med en skitten fyr: 15 babysteg for å hjelpe ham å åpne opp

Hvis du noen gang har prøvd å bli kjent med en sjenert fyr, vet du hvor vanskelig det kan være. Slik flirter du med en sjenert fyr og får ham til å åpne opp.

Når det gjelder hvem vi liker, har vi virkelig ingen kontroll over det. Våre kropper og sinn bestemmer hvem de liker å se på og snakke med, og vi må bare rulle med det om vi vil eller ikke. Dette kan gjøre ting frustrerende når den bestemmer seg for å ha lyst på en sjenert fyr, fordi du ikke vil skremme ham av. Lurer på hvordan du flirter med en sjenert fyr? Vel, vi kommer snart nok.

Ikke så sjenerte gutter er nødvendigvis dårlige, men de er mye vanskeligere å bli kjent med og til og med flirte med. Siden de ikke egentlig snakker med deg eller til og med ser i din retning, spørre dem om livet deres og finne ut om deres dypeste begjær er en kamp som ikke er lett å overvinne.

Hvorfor slemme gutter er faktisk de beste

Du kan unngå å gå for gutter som er sjenert, bare fordi de er litt vanskeligere å bli kjent med. Men du bør huske på at hvis du forfølger en sjenert fyr, vil du ikke være lei meg i det hele tatt. Vises, de har vanligvis de beste personlighetene.

Ikke bare det, men sjenerte gutter er vanligvis de fineste og søteste kjærester. Fordi han er mer reservert, vil han ikke føle at det er nødvendig å gå ut og flørt med en haug med andre jenter. Siden han er sjenert, vet du at han må like deg en forferdelig masse å åpne opp for deg, så du vet at han virkelig liker deg. [Les: Sjarmerende fyrguide - Hvordan vet jeg om han liker meg hvis han ikke engang snakker med meg?]

Hvordan flirte med en sjenert fyr og få ham til å åpne opp

Før du kan håpe å lage en sjenert fyr din, må du flørt med ham for å se om det er noen ekte kjemi. Fordi på dette punktet, er alt du vet at du er tiltrukket av ham. Å vite hvordan å fløyte med en sjenert fyr og få ham til å åpne opp for deg, kan være veldig vanskelig hvis du ikke vet hvordan du skal gjøre det.

For å få mest mulig ut av å bli kjent med den fyren du liker, må du bare vite hvordan du flirter med en sjenert fyr, så du ikke skremmer ham bort. Og disse tipsene vil sikkert hjelpe deg med å flørt med en sjenert fyr og få ham til å åpne opp for deg.

# 1 Gjør deg uskyldig. Gjør dette i den forstand at du skal være koselig og litt bevoktet, ikke at du bør unngå å snakke eller få øyekontakt med ham. Å gjøre det vil få deg ingen steder.

Men hvis han ser at du er like bevoktet som han er, letter det faktisk sin nervøsitet og gjør det lettere for ham å la deg inn. Så bare vær litt sjenert mot ham, så han vet at du er som han. [Les: Hvorfor gutta som sjenerte jenter og finn dem utrolig attraktive]

# 2 Pass på at han er alene. Shy fyrene er litt selvbevisste, og det er derfor du bør alltid nærme dem når de er alene, mot når de er sammen med venner. Hvis du prøver å fløyte med ham når han er rundt andre mennesker, blir han enda mer sjenert fordi han blir altfor forvirret til å flirte tilbake.

# 3 Bruk kroppsspråk langt unna. Du trenger ikke alltid å nærme deg en fyr for å flørte med ham, og i tilfelle av sjenerte gutta er det vanligvis en dårlig ide. For å starte, bare bølge og smil på ham fra hele rommet.

Faktisk kan du selv begynne tregere enn det. Bare la han fange deg og se på ham, og smil når du svinger bort. Dette lar ham vite at du sjekker ham ut, men han trenger ikke å gjøre noe selv - noe som setter ham rolig. [Les: Liker han meg? 18 tegn for å dekode en manns kroppsspråk]

# 4 Be om hjelp med noe. Som nevnt ovenfor, er sjenerte gutter generelt veldig hyggelige mennesker, og du bør appellere til denne kvaliteten i ham ved å be om hjelp. Han vil ikke være så sjenert hvis han tror han bare hjelper deg, men det gir deg sjansen til å flørte mens han gjør det.

# 5 Still mange spørsmål - ikke direkte om ham. Å stille spørsmål er den beste måten å få noen til å snakke med. Fortrinnsvis still spørsmål som krever mer enn et ja eller et nei svar. Dette tvinger ham til å snakke med deg, og jo mer han snakker til deg, mest vil han åpne, og så kan du begynne å flirte trygt. [Les: Hvordan snakke med en fyr og gjør ham som deg]

# 6 Ikke vær aggressiv. Aggresjon med flørting har sine fordeler, men bare hvis fyren ikke er sjenert. Hvis han er, vil dette mer enn sannsynlig skremme ham bort, og han blir for nervøs for å snakke med deg igjen. Være begeistret når du begynner å flirte, og så er sjansene for at han åpner seg mye bedre.

# 7 Unngå teasing teknikken. Teasing er et veldig flott verktøy å bruke når det flirter så lenge fyren ikke er veldig sjenert. Hvis du vil vite hvordan du flirter med en sjenert fyr, vil drillingen bare gjøre ham mer selvbevisst og enda mer sjenert, så unngå det før du blir kjent med ham bedre. [Les: 14 måter å vise en fyr du liker ham, og fortsatt være en drille]

# 8 Flørt sjelden. Ikke bare gå opp til ham og flørt hver eneste dag. Han vil bli overveldet og vil sannsynligvis begynne å unngå deg siden han ikke liker når han er super nervøs. Start noen få dager, og øk deretter den til han aktivt reagerer på din flørting.

# 9 Smil mye. Lepper varmer noen opp.Det spiller ingen rolle hvor sjenert noen er, hvis du smiler på dem ofte, vil de føle seg som om de kan snakke med deg og være din venn. Derfor, smil på fyren du liker mye for at han skal se at du bare er snill og vennlig. [Les: 13 sjarmerende måter å være mer approachable for guys]

# 10 Subtilitet er nøkkelen. Hvis flirten din er veldig åpenbar, vil han nok bli nervøs for det og ikke vet hva han skal gjøre. Du må flørt på en måte som får ham til å føle at du bare prøver å være vennlig til han går hjem og innser at du var helt flørt med ham.

# 11 Ikke la ham være midt på flørtet. Hvis du fokuserer all oppmerksomhet på ham når du flirter, vil han i utgangspunktet bli rød og gjemme seg fra deg hver gang. De liker ikke å være sentrum for oppmerksomhet, så for å vite hvordan å flirte med en sjenert fyr, prøv å snakke om andre ting mens du gir flørtende hint.

# 12 Vær oppmerksom på hans kroppsspråk. Du må være en mester når du leser kroppsspråk når det gjelder å flirte med sjenerte gutter. Du må være i stand til å fortelle om han svarer på dine flirtasjoner eller hvis han skiller seg bort fra deg enda mer.

For å gjøre dette, legg merke til måten han står overfor når han snakker til deg. Hvis han er rettet mot deg, er han åpen for dine fremskritt. Men hvis han begynner å vende seg bort, er det spillet over. [Les: Er han tiltrukket av deg? 16 giraways å passe på for]

# 13 Gjør ham le. Latter har muligheten til å åpne selv de mest lukkede menneskene. Så fortell ham vitser eller bare sjekk rundt, selv i en gruppe som han er inne. Hvis han kan føle at han kan le med deg, blir han mer komfortabel rundt deg, og det blir lettere å flørte med ham.

# 14 Vær konsistent. Shy guys har usikkerhetsproblemer * vanligvis *, så det er en god ide å sørge for at han vet at du flirter og ikke bare er vennlig. Hans standard kommer til å være å tro at du ikke er interessert i ham, så vær konsistent med din flørting, så han vet at du egentlig liker ham. [Les: Hvordan gutta flirter - 15 subtile ting folk gjør for å imponere en jente]

# 15 Lag øyekontakt. Når du snakker med ham, vil han kanskje se bort fra deg fordi det er så sjenerte folk gjør, men gjør ditt beste for å få øye med ham. Å gjøre øyekontakt skaper en slags intimitet som får ham til å føle at han kan stole på deg, og da kan du komme i alle slags flørt du vil ha!

[Les: Hvordan få en sjenert fyr til å like deg og spør deg ut]

Hvis du vil vite hvordan du flirter med en sjenert fyr, må du la ham åpne for deg og stole på deg selvsagt. Hvis du tvinger flirtingene på ham, vil han være mer sannsynlig å løpe bort enn å flirte tilbake.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar