Slik flirter du over tekst og introduser noen med bare dine ord

I dag blir det stadig viktigere for deg å kunne flørt effektivt via meldinger. Slik flør du over tekst på riktig måte.

Å kunne plukke noen opp over teksting er ekstremt viktig i den moderne datingverdenen. Tilbake på dagen var alt du måtte gjøre, få en persons nummer, ringe dem, be om en date, og bli kjent med dem mens de faktisk er i person. Nå må du vite hvordan du flirter over tekst for å få noen til å danse deg.

Det er mindre om et førsteinntrykk og mer om hvordan du kommer over når du smserer noen. Fordi når noen synes du er attraktiv, er deres første instinkt nå å be om nummeret ditt og bli kjent med deg via teksting før noen gang spør deg ut. Og hvis du ikke kan flørte, vil den sette dem av.

Online dating verden er faktisk gjør det vanskeligere for noen mennesker

Sikkert, online dating fungerer for en mye av folk. Men det kan gjøre dating et helvete mye vanskeligere for andre fordi de er bedre til å flirte i person. Noen mennesker suge ved å vise sin kjærlighet og være leken på nettet, men den andre du møter dem, er de super sjarmerende.

Problemet er at hvis du møter noen på nettet, må du være flink med teksting før du kan håpe å møte dem. Og det betyr at hvis du ikke er god i det, må du lære å flørte over tekst hvis du vil finne kjærlighet. [Les: Hvordan flørt med en venn over tekst]

Hvordan flirte over tekst og intriger noen nok til å spørre deg om en dato

Hvis du virkelig vil få den hottie å gå ut med deg, må du vinne dem over via teksting først. Når du har gjort dem som deg over en telefon, vil du ha en mye enklere tid å vinne sitt hjerte personlig. Slik flirter du over tekst og får oppmerksomhet.

# 1 Bruk noen emojis. En sms-samtale uten emojis er kjedelig. Ikke bare det, men emojis legger massevis av personlighet og gjør det mye enklere å flørte, spesielt hvis du suger på det selv. Ved hjelp av et blikk emoji eller bare å sende over noen søte smiley ansikter vil hjelpe med flørting en forferdelig masse. [Les: Morsomme emojispar må bruke oftere]

# 2 Bruk GIFs. En annen fantastisk måte å flørte på er med GIFs. Hvis du ikke er kjent, er de bildene som faktisk har bevegelse. De er i utgangspunktet små utdrag fra filmer eller show eller virale videoer.

Det gode med disse er at du kan sende over mye mer nøyaktige reaksjoner på ting. Siden personen du SMSer ikke ser våre ekte ansiktsuttrykk, er GIFs det beste alternativet for å få din personlighet på tvers. De er også fantastiske for å sende over flørtende meldinger også.

# 3 Snakk om dem. Spør dem spørsmål og faktisk jobbe med å bli kjent med dem. Ikke bare bør du gjøre dette for å se om du egentlig liker dem, men jo mer du vet, desto lettere blir det å fløyte med dem. Ikke bare det, men folk elsker også å snakke om seg selv. De vil også se hvor mye du vil bli kjent med dem, som vil fungere i din favør. [Les: 20 avslørende spørsmål for å bli bedre kjent med noen]

# 4 IKKE være seksuell. Unngå å lage sex vitser og være altfor seksuelt generelt. Selv om det er en enkel avenue for flørting, vil det få deg til å se ut som alt du vil, er å komme i buksene sine. Det går ikke bra. I utgangspunktet bare unngå alle seksuelle seksualer til du faktisk deler dem, og de vet at du vil ha mye mer enn bare det.

# 5 Gi subtile komplimenter med et blunk. Komplimenter er en veldig åpenbar måte å vise kjærligheten til noen. Men hvis du bruser dem med alle fine ting, vil det komme over som desperat og litt trengende.

Å vite hvordan å fløyte over tekst betyr at du trenger å vite hvordan du kan komplimentere noen på den riktige måten. Å gi veldig subtile komplimenter som snakker mer til deres personlighet, samtidig som de sender en flørtende emoji er perfekt. Det er subtilt, men meldingen er veldig tydelig.

# 6 Få litt personlig. Ikke vær redd for å bli kjent med dem. Spør noen personlige spørsmål om livet deres, men ingenting som krysser linjen. Ikke spør dem om deres tidligere forhold eller deres tidligere sexliv. Bare ikke.

I stedet spør noen dypere spørsmål. Få dem til å snakke om deres moral og verdier. Dette vil føre til en veldig flørtende samtale siden du vil vite mer om dem. Du vil kunne skreddersy dine meldinger til det de liker. [Les: 20 frekke, personlige spørsmål å spørre noen du liker]

# 7 Gjør dem le. Den beste måten å flørt med noen er å få dem til å le. Fortell noen vitser og få dem til å giggle. Bare vær sikker på å unngå seksuelle vitser. Alt du tror vil få dem til å le, er rettferdig spill så lenge det ikke virker som om du bare prøver for hardt.

# 8 Tør dem. Teasing er fortsatt den beste måten å gå hvis du vil vite hvordan du flirter over tekst effektivt. Akkurat som når du var et barn, plage dem! Så lenge du ikke faktisk fornærmer dem, blir det søtt. De vil le av det og vil tøffe deg rett tilbake. Det skrekk er det som vil få dem til å danse deg. [Les: Hvordan tette en jente over tekst og få henne til å flørte tilbake med deg]

# 9 Snakk om "hvis jeg gikk ut med deg ..." Dette er ikke bare flørting, det får også dem til å visualisere hva dating du ville være. Mal et virkelig flott bilde og snakk om de morsomme tingene du vil gjøre. Å få noen til å tenke på hvor mye moro de ville ha med deg, er en veldig flørtende måte å helt sikkert få dem til å være med deg.

# 10 Send goofy bilder av deg selv. Hvis du har sin snapchat, gjør du det på den appen i stedet for via teksting eller messenger. Ellers, hvis de forteller deg noe sjokkerende eller veldig morsomt, send din virkelige ansiktsreaksjon! Ikke bare vil de like å se ansiktet ditt i sanntid, de får et spark ut av det. [Les: Slik tar du en god selfie og ser bedårende hver gang]

# 11 Ikke vær altfor sarkastisk. Du kan vanligvis fortelle om noen er sarkastiske ved tonen av stemmen deres. Du kan imidlertid ikke høre hvordan noen sier noe gjennom en tekst. Og det betyr at personen du vil imponere kanskje ikke hører noe slik du har tenkt, noe som ikke er bra for deg.

De kan bli fornærmet av noe du har sagt, selv om du var sarkastisk. Så du vil alltid bruke så lite sarkasme som mulig, med mindre det er veldig, veldig tydelig.

# 12 Vær deg selv. Cheesy? Ja. Effektiv? Også ja. Å være deg selv er den aller viktigste. Ikke prøv å være som noen andre fordi det blir ubehagelig, ubehagelig, og de vil kunne fortelle. Og tro meg, de vil ikke like det. Tillat dem å bli kjent med den virkelige deg, og du vil bare ha det bra. [Les: 14 trinn for å være ditt sanne selv]

# 13 La dem ønske seg mye mer. Dette kan virke som en dårlig ide hvis du har en god samtale med noen, men tro meg, det fungerer. Hvis du vil at denne personen skal skrive deg først neste gang, la dem ha lyst til mer.

På toppen av en god samtale, fortell dem at du må gå. Du kan gjøre dette mindre tøft ved å si noe som: "Jeg hadde det bra å snakke med deg, men jeg må faktisk gå akkurat nå. Snakk med deg senere! "Dette sikrer at du likte å snakke med dem og Du vil definitivt snakke igjen. Hvis du forlater et høyt notat, vil de fortsette å tenke på deg, og de vil vente på den neste teksten.

[Les: 20 flørtende måter å snakke på, og få dem interessert]

Å vite hvordan du flirter over tekst er langt viktigere nå enn det noensinne har vært. Siden flere og flere mennesker blir kjent med hverandre over telefonen før Når du bruker tiden på en dato, må du vite hvordan du sikrer deres hengivenhet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar