Slik løser du et forhold som faller fra hverandre

Et forhold, akkurat som alt annet i livet, trenger omsorg og oppmerksomhet. Mange par overser denne detalj og ender opp ulykkelig i et perfekt forhold. Finn ut hvordan du reparerer et forhold og snu ting rundt.

Å finne ut hvordan du kan fikse et forhold, er som å stable et kort kort. Det er så mange forskjellige kort involvert, og det er veldig vanskelig å vite hvor nettopp balansen gikk galt.

Akkurat som en bunke kort, i nesten alle tilfeller, er det aldri en eneste grunn som fører til en forelskelse.

Det er en rekke skuffelser og vred som fører til et ulykkelig forhold.

Men likevel, det trenger egentlig ikke å være slutten på forholdet. Selv de ulykkeligste forholdene kan løses med litt forståelse og kjærlighet.

Hvordan fikse et forhold

Hvis du fortsatt elsker partneren din og er villig til å jobbe med forholdet ditt, kan du lese disse fem enkle poengene om hvordan du kan fikse forholdet.

Det er enkelt og kan bringe tilbake lykken som går tapt i all forvirring og smerte.

# 1 Kommunikasjon

Hvordan har du håndtert situasjonen siste gang du var uenig med partneren din, eller hadde en liten kamp?

De fleste par foretrekker å bare avslutte et argument med slammede dører og stille kvelder i stedet for å møte situasjonen, sortere den ut og rydde luften.

Du kan gi hverandre plass til et par dager og vente på at problemet blir sortert ut av seg selv. Men ved å unngå en konfrontasjon, ville du avslutte en kamp, ​​men du kan virkelig ikke forstå hverandre eller hjelpe hverandre. Problemer som er børstet under teppet, har en måte å øke stink på nå og da.

Neste gang du føler deg frustrert og ensom, snakk om det med partneren din og prøv å komme over problemet. Hvorfor trenger du å snakke med en tredje person og få hjelp fra utsiden når du faktisk kan snakke ærlig og lytte til hverandre i stedet?

# 2 Tilgivelse

Vi er alle mennesker, og alle av oss gjør feil, selv de mest perfekte av mennesker. Hvis du vil vite hvordan du skal fikse et forhold og ha en vellykket en, må du begge lære å tilgi hverandre. Og viktigst, må du huske å aldri dømme din partner. [Les: Betydning av kjærlighet]

Det tar mye mot og styrke for din elskede å bekjenne noe de føler seg kan være dårlige eller sårbare. Når du dømmer partneren din, får du dem til å føle seg verre, og du påvirker også dem psykologisk og får dem til å holde seg oppe. Og når partneren din føler seg ubehagelig med å dele sine mørke hemmeligheter med deg, vil de helst skjule sine hemmeligheter eller snakke med en annen venn enn å fortelle deg hva de virkelig føler. Og det kommer aldri til å hjelpe ditt forhold. Faktisk kan det være en av de verste ting som kan skje med forholdet ditt.

Dagen hvem du helst slutter å dele dine følelser og tanker med hverandre, er dagen din forhold begynner å skille fra hverandre, selv om bare en liten bit hver dag.

Hvis du føler at noe er galt i forholdet eller hvis partneren din har gjort noe uheldig, snakk med partneren din uten å anklage dem eller rope på dem. Hjelp partneren din til å forstå hvordan du føler om det i stedet for å rope eller forbanne på din elsker. Og med mindre en uforglemmelig feil gjentas, lær å tilgi og glemme. Noen ganger kan selv de beste av oss gjøre feil uten å virkelig ønske det.

# 3 Kompatibilitet

Kompatibilitet er viktig hvis du vil vite hvordan du kan fikse et forhold. I flere tilfeller tiltrekker du motsetninger, og du kan finne deg gift med noen som ikke har noe til felles med deg. Men hvis du tenker på det, kanskje, det er de forskjellene som brakte dere begge nærmere. Noen ganger står ikke kompatibilitet i å dele lignende liker og misliker, det ligger i å forstå og lede måten din partner har. Hvis du har problemer med kompatibilitet og ønsker å fikse forholdet ditt, vil du vite hva dette betyr.

Hvis partneren din er for bekymringsløs eller lystløs, kan du være forelsket i partneren din fordi du beundrer den kvaliteten, uansett hvor mye det kan irritere deg til tider. Kompatibilitet handler ikke om hvordan de samme er begge, men hvor godt passer du sammen som et par. [Les: Lov om tiltrekning i kjærlighet]

Ikke sett på dine forskjeller som byrder, men se på det som noe du kan lære av hverandre. Lag en bevisst innsats for å forstå din partner og forstå deres oppførsel. Ved å forstå hverandres sinn, kan dere begge forandre seg og bli bedre individer og et bedre par.

# 4 Kompromiss

Lær å gi inn. Det er så enkelt som det. Det er overraskende å se at så mange personer feiler i et forhold på grunn av denne ene tingen alene. Alvorlig, hvor vanskelig er det for par å lære å gi uselvisk en gang imellom? De siste årene har menn og kvinner blitt for bullheaded og sta. Par liker ikke å gi inn, og det er alltid min vei eller motorveien. Men tenk på det, hvis du virkelig elsker partneren din, å se dem smil eller ha det bra, vil du gjøre deg glad også, ville det ikke?

Hvis partneren din lykker så mye, hvorfor ikke gå ut av veien for å gå på kompromiss med noe de liker bare for å se din partner lykkelig? Hvis du ikke kan gi inn nå og da, samarbeider du med partneren din, og du er egentlig ikke forelsket i dem. [Les: Hvordan forbedre forholdet]

Selvfølgelig er det aldri bra hvis en person alltid gir og den andre personen bare tar. Det må være gjensidig. For det første kan du til og med fortsette å telle om ingenting hjelper. Hver gang partneren din kompromisser for deg, må du kompromittere for din partner. Over tid vil disse tingene begynne å komme naturlig.

# 5 vokser sammen

Relasjoner må vokse hele tiden, akkurat som hvordan enkeltpersoner trenger å vokse. Når et forhold stagnerer, begynner du å miste interessen for det, og snart slutter du å bry deg om det. Og en fin dag kan du ikke engang gjøre noe med partneren din.

Begge begynner å ta hverandre for gitt, og før du vet det, kommer forholdet til en slipestopp. Hvis du vil vite hvordan du skal fikse et forhold, må du helbrede det fra innsiden. Du kan reparere en fuglfjær, men du kan ikke helt helbrede den før du hjelper fuglen til å flytte og fly.

Lær å forbedre forholdet og bedre det, lære av hverandre og gi nok plass til hverandre for å vokse som enkeltpersoner. Bare ved å bli bedre individer kan dere begge bli bedre elskere. [Les: Hvordan gi plass i et forhold]

Disse fem løsningene på hvordan du kan fikse et forhold kan virke trivielt og enkelt. Og det er hele poenget. Noen ganger trenger de mest kompliserte knutene en liten slepebro hvor det er viktig. Og akkurat slik, i kjærlighet, trenger vi alle et lite skritt fremover for å begynne å skape et godt forhold. [Les: Overraskende datingfakta]

Ta et barnsteg inn i å vite hvordan du skal fikse et forhold i dag, og du vil se hvor mye bedre forholdet ditt kan komme i løpet av en uke, så lenge du husker disse tipsene.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar