Slik passer du inn i brudekjolen din

Så du (eller en venn) blir gift - mazel tov! Du har så mye å gjøre: Finn et sted som ikke allerede er bestilt frem til 2020, rens gjestelisten til den passer til budsjettet ditt og smak-test alle restauranter (ikke så ille, den ene), for ikke å nevne binge watching Ikke Fortell Bruden for å få deg til å føle deg bedre om livet ditt.

En ting å legge til i sjekklisten din: slanking ned. Mange menn ønsker å se sitt beste og med god grunn - du vil bli pålagt å se tilbake til de bryllupsfotoene med jevne mellomrom, og du vil ikke kaste hver gang du gjør det. Så vi snakket med tre herrer som begynte fra en sittende begynner å finne ut hva de gjorde, hvordan det gikk, og om vekten holdt seg av. (Sideanvisning: De startet alle minst tre måneder før den store dagen. Hvis du er T-minus syv dager og teller, beklager, det er ikke mye du kan gjøre. Bare nyt den store dagen - det vil fortsatt være bra. )

For treningsfobber har vi også rangert den beste sporten for å miste vekt, men vi begynner med noen gode generelle råd for å miste vekt fra en personlig trener.

Fem enkle trinn til en svelte seremoni

Chris Hall of Hall Training Systems har skåret ut en nisje som hjelper folk i form for Big Day. Slik får han deg ned i gangen i stil.

1. Lag en plan og ha et mål

Å ha et mål er grunnen til at folk flest kaster i håndkleet. Den gjennomsnittlige mannen bør forvente å slippe 1,7-2% av kroppsvekten per uke. Bryte sluttmål opp i oppnåelige blokker.

2. Øk vann- og proteininntaket

Dette er de to tingene jeg adresserer i noe diett før jeg ser på kalorier i versus kalorier ut. Folk mangler ofte tilstrekkelig væskeinntak, noe som er viktig. Det er en god ide å drikke vann når du mister vekt fordi det kan hjelpe leveren metaboliseres kroppsfett mer effektivt; En studie fra den nordamerikanske foreningen for fedmeutredning viste at personer som drikker en halv liter 30 minutter før måltider hadde en 44% større vektreduksjon over 12 uker enn i en drikkevann uten drikkevann. Et høyere proteininntak hjelper med vekttap, støtter og opprettholder magert muskelvev, øker metthet [føles full og matet] og hjelper hormonutvikling. Det er ikke uvanlig at mennene jeg trener for å miste 3% av kroppsfettet i tre uker, bare ved å gjøre disse to endringene.

3. Reduser karbinntaket

For folk som ønsker å bli magert, begynner jeg ofte på en to-fire-ukers periode med lave karbohydrater, rundt 20% av deres totale daglige kaloriinntak eller 50-70g per dag. Et lavere carbinntak oppfordrer deg til å spise mer protein, noe som er en bonus. Så begynner jeg sakte å gjeninnføre karbohydrater hver uke for å vurdere kroppens karbohydrattoleranse.

4. Reduser kaloriforbruket

Når vi trekker nærmere den store dagen, begynner jeg å redusere totalt kaloriinntak med 10-15% i uken. Imidlertid begynner fett tap å bremse lengre inn i en diett du går. For å hjelpe til med å slippe den siste gjenværende vekten - ofte referert til som "stædig kroppsfett" - plasserer jeg klienten i ytterligere 10-15% kaloriereduksjon uke i uken for å tvinge kroppen til å snu seg til sine fettforretninger for energi og hjelpe kick- start fettprosessen igjen opp igjen.

5. trene ut

Kretskurs med ti eller flere øvelser, hviler i ti sekunder mellom trekk, øker energiforbruket betydelig. De fleste menn har en tendens til å dele opp kroppsdelene sine i løpet av uken - bryst på mandag, tilbake på tirsdag og så videre. Men forskning av Dr Brad Schoenfeld publisert i Journal of Strength And Conditioning Research, viste signifikante økninger i muskelmasse i armer og ben da kroppsbyggere utførte total kropps treningsøkter, i motsetning til delt kroppsopplæring.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar