Slik finner du ut London Marathon 2017-resultatene og sluttidspunktet

Slik finner du ut London Marathon 2017-resultatene og sluttidspunktet - øVELSER 2023
Slik finner du ut London Marathon 2017-resultatene og sluttidspunktet - øVELSER 2023
Anonim

I dagene som går opp til London Marathon, minner mange løpere om at det ikke handler om tiden. Løpet er en gang i livet-arrangement som kan nytes, uansett hvor raskt du kjører. Noe å bare fullføre.

I mange tilfeller er det bare balderdash, og de samme løpene vil bli besatt av deres miles splitter hvert skritt av veien. Selv om det ikke er komplett hogwash, er det en ting som er sant for hver løper som krysser målstreken ved London Marathon - de vil vite deres offisielle etterbehandlingstid, og de vil vite det nå.

Den store klokken over målstreken gir en ide om din tid, men bare hvis du noterte (og kan huske) når du faktisk krysset startlinjen. Med mindre du er en elitløper eller har eksepsjonelt skarpe albuer, er det liten sjanse for at du faktisk har startet løpet innen sekunder etter at pistolen går av. I stedet har du spilt frem i forelsket og begynt på 42,2 km hvor som helst fra to til 40 minutter etter den offisielle starttiden.

Din egen tracker bør gi en nøye oversikt over din tid, men egentlig trenger du det offisielle resultatet før du kan begynne å virkelig feire (eller gråte). Heldigvis gjør London Marathon arrangørene det veldig enkelt for deg å se resultatene dine raskt.

Resultatene vil bli lagt ut på den offisielle nettsidenes raceresultatside (som er søkbar, barmhjertig) ettersom de blir tilgjengelige, men det beste alternativet er å laste ned den offisielle appen, tilgjengelig på iTunes og Google Play.

Når du legger deg til "favorittløperlisten" - sammen med andre konkurrenter du er opptatt av å spore - får du ikke bare din offisielle sluttid så fort som mulig, men også en sammenbrudd av splittene dine ved hvert 5K-punkt og halvveis mark.

Venner og familie som har kommet sammen for å støtte deg, kan også bruke appen til å spore fremdriften din, slik at de vet når de skal henge til målstreken for å møte deg.

Appen bruker den personlige timing-merkelappen som er festet til din sko. Dette betyr at det vil gi din chip tid i stedet for pistolen, noe som er viktig da sistnevnte ikke tar hensyn til forsinkelsen ved starten. Det er chipet du vil ha, og appen er den beste måten å få det på.

Populært emne