Hvordan finne ut om en jente liker deg på 12 måter

Føler du noen ganger at en jente er tiltrukket av deg, det være seg en venn eller noen du ser nå og da? Lær hvordan du finner ut om en jente liker deg her.

Det er ikke alltid lett å vite om en jente liker deg.

Bare når du antar at en jente er interessert i deg, kan du finne ut at hun bare er vennlig eller fin.

Men ved å sette noen få tydelige tegn sammen, vil du se at det ikke er så vanskelig å dechifisere en jentes følelser mot deg.

Hvordan finne ut om en jente liker deg

Hvis du noen gang har følt at en jente liker deg, bare bruk disse tipsene for å få ting ut i det åpne.

Og når du kjenner svaret, kan du spørre henne om du velger eller bare nyter oppmerksomheten!

[Les: 15 åpenbare flørte tegn mellom en fyr og en jente]

# 1 Du får henne til å stirre på deg ofte. Stjeler hun blikk på deg nå og da? Og hver gang du ser på henne, rødmer hun og ser bort?

Hvis en jente ikke kan slutte å stirre på deg, spesielt når du er opptatt eller opptatt med noe annet, er det et godt tegn å vise at hun har noe romantisk i tankene når det gjelder dine tanker.

# 2 Du støter ofte på henne. Og på en eller annen måte virker hun ikke overrasket over å se deg.

Hvis du ikke kjenner denne jenta eller ikke har blitt introdusert til henne, og du fortsatt ser henne ut av det blå på steder hvor du liker å henge ut, vil hun kanskje få øye med deg.

# 3 Hennes venner virker begeistret. Hun virker nervøs. En av de enkleste måtene å finne ut om en jente liker deg, er ved å se på hennes oppførsel når hun er sammen med vennene sine. Ser du vennene hennes nudge henne mens hun rødmer og diskuterer deg nå og da? Vel, hvis vennene hennes stirrer hardt på deg og ler, og hvis hun fanger øyet ditt, er det definitivt en forelskelse i luften. [Les: Har jenter som sjenerte gutta som ikke gjør en dristig bevegelse?]

# 4 Hun tror du er en fin fyr. Når du har en samtale med denne jenta, minnes hun stadig om hvor søt en fyr du er? Å være merket en søt fyr er ikke alltid et kompliment. Men hvis hun noensinne sier noen jente ville være heldig å ha deg, så er det sikkert et kompliment!

# 5 Hun ser etter unnskyldninger for å berøre deg. Noen jenter er bare beroligende feely hele tiden. Men nesten alle jentene er det ikke. Ser en jente på unnskyldninger for å berøre deg eller holde hånden din? Hvis du oppdager denne oppførselen av henne bare rundt deg og ikke noen annen fyr, har hun sannsynligvis følelser for deg.

# 6 Hun komplimenterer deg mye. Behandler denne jenta deg fortrinnsvis? Betyr hun deg eller tar din side hele tiden? Det er en god sjanse for at en jente liker deg hvis hun favoriserer deg og komplimenterer deg for de minste årsakene hele tiden.

# 7 Hun snakker om ekses og kjæreste. Når en jente liker en fyr, vil hun ønske å vite alt om hans relasjonsstatus og sine tidligere forhold. Det er en enkel måte å bli kjent med mer om hva slags jenter du liker og er tiltrukket av, og også forholdet som har betydning for deg.

# 8 Hun snakker om dine planer. Hvis en jente liker deg, vil hun være en del av livet ditt utenom arbeid eller høytid. Venner gjør tilfeldigvis hverandre hva de skal opp i helgen, men hvis en jente ønsker å danse deg, ville hun prøve å lete etter lignende aktiviteter ofte, så hun kan bli med deg.

# 9 Hun gir deg all hennes oppmerksomhet. Vi er alle opptatt i våre egne liv. Men hvis en jente liker deg mye, vil hun skyve alt annet til side slik at hun kan bruke mer tid med deg. Bruker hun tid til å snakke med deg lenge, selv om hun er opptatt, være det i hallways eller over telefon? [Les: 20 tegn på tiltrekning i den første samtalen]

# 10 Hun spør deg ut. Hvis en jente liker deg, men er for sjenert til å spørre deg ut på en date, kan hun prøve å se etter subtilere måter å date deg eller spørre deg ut. Spør hun deg om dine weekendplaner, eller hvis du vil være interessert i et show eller et spill som hun har billetter til? Hvis hun alltid velger deg som det første alternativet å spørre, er det definitivt mer enn bare vennskap i hennes sinn.

# 11 Hun flaunts hennes single status. Gjør denne vennen din det veldig klart for deg at hun er singel og klar til å danse noen? Hvis hun stadig påminner deg om at hun leter etter en god fyr til dags dato, eller spør deg om å gå sammen med henne fordi hun ikke har noen dato, kan hun virkelig like deg.

# 12 Hun blir sjalu når du ignorerer henne. Blir denne jenta irritert når du snakker mye til en annen jente? Passerer hun en snedig kommentar eller drar benet og sier at du er tiltrukket av den andre jenta bare fordi du hadde en hyggelig samtale med den jenta? Hun kan være sjalu på innsiden. [Les: Hvordan få noen jente oppmerksomhet uansett hvor du er]

Og når du ignorerer denne jenta helt og har en kjekk flørtende samtale med en annen attraktiv jente, unngår hun deg helt eller blir uhøflig helt plutselig? Noen ganger er romantisk sjalusi det beste tegn på romantikk.

[Les: Tegn og forhold når en jente kan liker deg]

Nå individuelt, disse tegnene på hvordan å fortelle om en jente liker deg, kan ikke gi deg svaret. Men pass opp for disse 12 tegnene og se om hun utløser mer enn noen få av dem når hun er med deg. Hvis hun gjør det, er det en god sjanse for at hun liker deg!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar