Hvordan finne likesinnede mennesker som bare tror på deg

Frustrert at menneskene du møter bare er din type? Alt som trengs, er noen enkle trinn for å finne og møte som tenkende mennesker som er akkurat som deg.

Min venn er singel og i slutten av 30-årene. Hun ønsker å møte en kjæreste og går aktivt ut i håp om å møte menn. Problemet er at hennes enkle venner er yngre og liker å gå til hip klubber som er fulle av 20-somethings som er binge-drikking.

Hun fortsetter å klage på at hun aldri møter noen gode menn, og at alle gutta i klubben er for unge og bare ute for moro, ikke ser på å slå seg ned. Hun ser rett og slett ikke på rett sted for å finne den typen mann hun vil møte.

Faktisk kan dette gjelde for vennskap like mye som romantiske partnere. Du møter ikke folk du deler mye med, muligens på grunn av arten av jobben din eller din nøling med å møte andre enn dine pålitelige venner. Dette resulterer igjen i at du ikke kan forgrene deg og møte en potensiell partner som er din type.

Hva skal du gjøre for å møte likesinnede mennesker eller en likegyldig partner?

Møte folk er ikke en eksakt vitenskap, det er et par store variabler som du ikke kan kontrollere * som andre menneskers oppførsel *. Det du kan gjøre er å stable oddsen til din fordel, og gi deg selv den beste muligheten til å møte den typen mennesker du vil møte. Her er hvordan du gjør det.

# 1 Definer hva din "type" er. Du får en mye bedre sjanse til å møte den typen personen du vil møte hvis du vet hvem den personen er! Det er en feil i menneskelig tenkning at vi er veldig gode til å vite og uttrykke det vi ikke liker, men vi er ikke så gode til å vite eller uttrykke hva vi liker.

Hvis du spør noen om hva de liker å spise, vil de vanligvis fortelle deg hva de ikke liker, heller enn et bekreftende svar. Finn ut hva slags person du vil møte, definert av hva du føler er viktig. Kanskje det er deres hobbyer og interesser, deres sannsynlige personlighet, eller deres livsstil. Bestem hva du synes er viktig, og trekk en avatar av denne personen i tankene dine. [Les: Hvordan få nye venner utenfor dine sosiale nettverk]

# 2 Den â € œwhereâ € og â € œwhat.â € Â Ok, når du har en ide om hva slags person du vil møte, må du svare på to sentrale spørsmål:

Hvor går de? Hva gjør de?

Som et eksempel, hvis noe du setter stor pris på i en potensiell partner er helse, en passform kropp og en ren livsstil, kan du anta at de sannsynligvis går til steder som treningsstudio, helsekostbutikk, yogaklasse etc.

De trener, de kan være til hjemmelaget mat, eller de kan spise ute på sunne restauranter. Kanskje de er i møte grupper eller nettverk i helse sfæren. Nå har du en ganske definert ide om hvor du kan støte på denne personen.

[Les: 33 beste steder å møte kvalifiserte og attraktive menn]

[Les: 10 flotte steder å møte kvinner som er perfekte for deg]

# 3 Gå til de stedene. Begynn å gå til disse stedene og flytte i disse kretsene! Du er ikke sannsynlig å finne denne rene levende helsesnøtten kl 6 i en dykkestang, snu billig whisky.

Fortsett å gå til de samme stedene du alltid går til, bare fordi du kommer til å ende opp med å møte samme type mennesker. Kanskje du går til disse stedene fordi du alltid har, takket være sikkerheten for å være sammen med vennene dine. Men alltid å gjøre dette vil ikke tillate deg å møte typen mennesker du leter etter.

Det er ikke å si at du ikke er venner eller gå ut med dem, bare ikke forvent å møte den slags likesinnede personen du vil ha på det bestemte stedet. Gå et sted mer egnet på egen hånd eller med en annen gruppe venner.

Noen ganger tar det å tenke utenfor boksen litt. Det er generelt antatt at du møter folk på barer og fester, eller gjennom arbeid eller skole eller sosiale sirkler. Men hvis du leter etter en sjenert, innadvendt og avslappet person, vil du nok ha lykke til å finne dem i et hjørne av biblioteket med nesen i en bok. [Les: 12 raske tips for å legge til flere venner til ditt virkelige sosiale nettverk]

# 4 Sett deg i situasjoner med potensial. Du må handle ved å gå til nye steder - hvilke steder du kan møte den typen du vil - og få nye venner. Å komme inn i en ny vennekrets, en som passer bedre til dine ønsker, er en av de enkleste måtene å bli introdusert til nye mennesker og nye steder hvor du kanskje møter andre mennesker.

Foruten det åpenbare forbedrede potensialet for å møte noen, er en ny vennskapsgruppe aldri en dårlig ting. En ny vennegruppe som du ikke tidligere hadde, sentrert på et bestemt område av interesse for livet ditt, skal bare gjøre ditt sosiale liv bedre. Fordelene med dette går langt utover det åpenbare, da du vil finne at møte mennesker kommer naturlig fra å utvikle nye vennskap rundt nye interesser.

Venner er de beste kontaktene og er alltid ute etter å introdusere folk til hverandre og spille matchmaker. Alle liker å koble to av vennene sine oppe, spesielt hvis ting blir alvorlige, og de har vært i stand til å gjøre en veldig fin ting for to av vennene sine. [Les: 10 måter du kan skille seg ut fra mengden]

# 5 Donâ € ™ t blindt følge dine venner eller generell konvensjon. Noen ganger vil vennene dine gi deg råd som kanskje ikke er nyttige. Hvis de ikke forstår at du prøver å møte en bestemt type person, vil de være alt for at du går til klubben med dem og â € œmeeting people.â € Selvfølgelig er de du møter, selvfølgelig ikke nødvendigvis de typene du leter etter, og du kan ikke være bedre å ha møtt dusinvis av dem.

På samme måte er det generelt akseptert at vi møter mennesker på bestemte steder, som barer og fester, så det er det beste stedet å gå. Det er sannsynligvis det enkleste og beste stedet å møte mennesker, takket være alkoholoverskuddet, men akkurat som eksemplet med vennene dine ovenfor, er disse menneskene kanskje ikke de typene du vil møte. [Les: Hvordan nettverk på en fest som en sosial sommerfugl]

# 6 Gi det tid. Møte likesinnede mennesker er ikke noe som skjer over natten, spesielt hvis du er ute etter en seriøs langsiktig partner. Du har sikkert, i det minste passivt, vært på utkikk etter hele ditt voksne liv. Å vedta en ny strategi og forventer at den skal fungere innen to uker er bare dum.

Alt du kan gjøre er å gi deg de beste mulighetene, og lag oddsen til din fordel. Dessverre kan du ikke tvinge problemene eller møte den riktige typen person med ren vilje for å få det til å skje.

De sier at du ofte vil møte den rette personen når du ikke ser etter dem, og jeg tror det er en viss grad av sannhet. Jeg tror du vil møte den rette personen når du er på de riktige stedene og situasjonene for å møte dem. Du donâ € ™ t trenge å prøve fordi det skjer organisk. Hvis du henger rundt folk og steder som passer til ønsket kamp, ​​vil du selvfølgelig støte på noen som har lyst til deg, til slutt, enten du prøvde eller ikke.

[Les: 17 dårlige venner du trenger å uvennlige fra ditt virkelige liv umiddelbart]

Når du møter nye likesinnede mennesker som potensielt kan være din type, er kvantitet ikke alltid bedre enn kvalitet. Det er alltid bedre å være strategisk når du søker etter en potensiell partner enn bare å møte alle slags tilfeldige personer i håp om at en av dem vil passe regningen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar