Hvordan finne lykke i deg selv og manifestere en bedre i morgen

Du kan ikke stole på andre for å gjøre deg glad. Folk har en tendens til å la oss ned. Mitt råd? Lær hvordan du finner lykke i deg selv.

Jeg brukte altfor mange år i mitt liv på jakt etter en mann som ville gjøre meg glad. Noen som forsto meg og var forbundet med meg på en måte som ingen andre hadde hatt. Mange år ignorerte jeg det faktum at jeg var i stand til å lage meg selv lykkelig. Jeg trengte ikke en mann å gjøre meg glad, det gjorde jeg aldri. Selv om den mest perfekte mannen dukket opp i mitt liv, ville jeg ikke vært lykkelig, med mindre jeg tillot meg å være. Å lære å finne lykke i deg selv er en ferdighet som etterlengs av mange, og noen få mester.

Hvordan finne lykke i deg selv

Vi har alle møtt folk som lyser opp våre liv: menn, kvinner, romantiske partnere og venner. Noen mennesker kommer inn i våre liv med det eneste formål å bringe lykke, og når de forlater vi tror vår lykke er borte med dem.

Vurder det faktum at lykke er en sinnstilstand, ikke en fysisk ting. Ingen person kan være lykke. Ingen kommer inn i livet ditt og bringer lykke med dem, og hvis du tror at dette er tilfelle, tenk igjen. [Les: Hva gjør deg glad? Det kan kanskje overraske deg]

Du er glad fordi du gjør den bevisste beslutningen om å åpne deg opp til denne personen. Du er fri når du er med dem. Du er fornøyd. Du tillatt deg selv å føle på denne måten, de ga deg ikke lykke i en boks innpakket med bånd og blonder. Du gjorde dette til deg selv.

Lær hvordan du finner lykke i deg selv med følgende tips og triks. Ditt liv forvandles for dine øyne.

# 1 Lær å være takknemlig for de små tingene. Mange tar initiativ til å starte en "takknemål". I utgangspunktet er dette en journal skrevet daglig, som din standard dagbok. I stedet for å skrive om det siste møtet med en forelskelse, skriver du utelukkende om de tingene du er takknemlig for.

Å skrive om ting som gjør deg takknemlig, vil ikke bare hjelpe deg med å gjenkjenne alle de vakre tingene du har i livet ditt, men du har nå en oversikt over disse tingene å falle på når du opplever en grov dag. Opprette lykke i livet ditt er det første skrittet for å finne lykke i deg selv. [Les: 20 ting å være takknemlig for at du ikke setter pris på nok i livet]

# 2 Sett daglige intensjoner. Et annet tips for å finne lykke i deg selv, er å starte hver dag med å sette dine intensjoner for de neste 24 timene. Vil du fokusere på selvbehov i dag? Hold deg positiv i møte med negative situasjoner? Uansett hva du vil oppnå i dag, står det for deg før du forlater huset. [Les: 8 daglige vaner for å begynne som vil forandre livet ditt]

# 3 Unnskyld deg selv. Før du lærer å finne lykke i deg selv, må du sette pris på deg selv. Og før du kan sette pris på deg selv? Unnskyld deg selv for de tingene du har gjort. Du fortjener ikke å høre de tingene du forteller deg sent på kvelden, dypt inne i tankene dine. Ta et dypt pust, og unnskyld deg selv.

# 4 Ta deg tid til å bli kjent med deg selv. Hvem pokker er du? Hva driver du med? Hva setter din sjel i brann? Finn din ting, og få tid til det. Personlig liker jeg virkelig å lese en god Stephen King-roman eller spille min akustiske gitar. Det er det jeg liker mest. Så, jeg gjør et poeng å gjøre tid for det. Jeg anbefaler at du gjør det samme.

# 5 Finn ditt lykkelige sted og besøk det ofte. Enten ditt lykkelige sted er en fysisk plassering eller en sinnstilstand, finn et sted som gir deg lykke, og besøk ofte. Noen mediterer som bringer dem til sitt lykkelige sted. Du kan meditere daglig, ukentlig, eller når du føler behov. Alle har sine egne preferanser.

Personlig liker jeg å koble til naturen, og hva det betyr i det øyeblikket vil være mitt lykkelige sted for tiden. Det kan være parken i nærheten av huset mitt, bakgården, hytta, eller så enkelt som å åpne et vindu og sitte foran den i en time.

# 6 Du er din egen standard. Vi snakker ofte om våre "standarder" og hvordan vi øker dem eller senker dem for å finne en partner som gir oss lykke. Igjen, de vil ikke gi deg lykke, men du vet allerede det, ikke sant?

Tenk på dette, hvis du oppretter et forhold til deg selv og behandler deg med vennlighet og omsorg, stiller du en standard for mulige partnere. Hvis de ikke behandler deg så vel som du unngår deg, så er det egentlig ikke noe poeng i å bygge et forhold. [Les: Hvordan være komfortabel med deg selv]

# 7 Tving deg til å smile mer. Studier viser at smilende når du er trist, utløser faktisk hjernen vår for å føle lykke. Hvor vanvittig er det? Vi har bokstavelig talt makt til å gjøre oss lykkelige. Det er så enkelt som et ansiktsuttrykk. Dette er bare et bevis på at du har makt til å finne lykke i deg selv.

# 8 Attraktivloven er en ekte ting, folk. Du tiltrekker det du tenker på. Det er bare måten verden fungerer på, folkens. Tenk positivitet, og positivitet kommer din vei. Tenk glade tanker, og lykke kommer banker på inngangsdøren din. Igjen har du makt til å finne lykke i deg selv. Det er alt i dine hender.

# 9 Bli kreativ. Noen av oss ga opp håndverk i moden alder av 13, men jeg forteller deg - plukk den opp igjen.Å bruke kreativiteten er et godt skritt i prosessen med å lære å finne lykke i deg selv.

Når du har et fysisk resultat å vise seg, føler du deg mye mer selvsikker. Jeg vet ikke om deg, men etter at jeg fullfører et maleri eller strikker en lue, er det en så givende følelse å se på det og si, "Jeg gjorde dette." Jeg antar du kan si at det gjør meg lykkelig.

# 10 Hype deg opp hver eneste dag. Vær din største cheerleader. Våkne opp og si til deg selv: "Du skal drepe dagen, og du skal nå dine mål." Hver. Enkelt. En. Av. Dem. Stol på meg, dette føles dumt, men oh min godhet, du vil flytte fjell hvis du gjør dette, dag inn og dag ut. [Les: 14 enkle mantraer som vil forandre livet ditt]

# 11 Eliminer negative vibber. Å lære å finne deg selv er vanskelig nok, du trenger ikke å gjøre det enda vanskeligere ved å omgjøre deg selv med Negative Nancy. Kutte dem ut av livet ditt. Omgir deg med en stamme av likesinnede personer og se på livet ditt. Når du ikke lenger trenger å fokusere på negativiteten, legger du all fokus på deg selv og lærer å finne lykke i.

[Les: 17 måter å håndtere Negative Nancy i livet ditt]

Du er eneansvarlig for den lykke og glede som fyller livet ditt. Arbeid for lykke, hver eneste dag. Hvis du fokuserer på å gjøre det, vil du lære å finne lykke i deg selv.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar