Hvordan finne Lukking med deg selv etter et forhold

Alle krever lukning fra et tidligere forhold. Dessverre får ikke alle det. Her er hvordan du sikrer at du finner lukning etter hjerteslag.

Breakups skadet.

Heartbreak gjør vondt enda mer.

Folk kommer og går, og det er de som vil legge fotspor i hjertet og forlate minner som varer i livet. Det er ironisk, er det ikke det? Den som betydde så mye for deg på en gang, ville bli en fremmed for dine øyne.

Hvordan går det videre fra minnene om fortidens kjærlighet? Sannheten blir fortalt, det er ingen enkel måte å komme over dem. Erfaring har lært meg at det å gå ut av en tidligere kjærlighet kan utgjøre en stor utfordring. Du kan gråte alt du vil, forbanne alt du vil, le alt du vil ha, men sannheten er at du nå er brutt opp fra partneren din. Enten du har startet oppbrudd eller ikke, har det fortsatt en tendens til å forlate et lite stykke.

Ingen sa at det var lett å bevege seg og finne nedleggelse. Jeg husker at jeg lot min tristhet påvirke min livsstil en stund. Jeg hadde min tristhet som en hylle, og for en stund virket det som om min tristhet skulle vare evig, til jeg bestemte meg for at jeg hadde nok.

Noen ganger er kjærlighet ikke nok

Etter hvert som jeg blir eldre, blir jeg litt klokere. Mine tidligere relasjoner har lært meg en ting eller to om kjærlighet. Jeg har lært å unlearn uansett vrangforestillinger eller idealer mange romantiske filmer og romaner har lært meg. Så mye som jeg hater å innrømme det, er kjærlighet aldri nok til å holde forholdet levende. Folk har ofte misforståtte ideer om kjærlighet og relasjoner. Ofte vil de finne seg til å kvele sine partnere i forhold som gir liten eller ingen plass til vekst eller frihet.

Å holde fast på tidligere forhold som kjærligheten ikke kunne spare, kan være usunn og kan ta bort din lykke. De hindrer deg i å flytte videre og leve i nåtiden. Mens fortiden kan være et flott sted å besøke noen ganger, ville du ikke ønske å bo der.

Hvordan får man fred med fortiden?

Det er aldri lett å gå videre fra et tidligere forhold, men det er mulig. Det er en reise med selvoppdagelse, å gjøre fred med deg selv og lære å bli virkelig glad.

# 1 Gi deg tid til å sørge. Tillat deg litt tid til å sørge for enden av forholdet. Det er greit å være trist, så ikke undertrykke dine følelser. Ta deg tid til å sørge, men ikke la denne tristheten forbruke deg helt eller hindre deg i å gjøre ting du elsker. Husk at livet fortsetter og ikke stopper for alle, selv om du ønsker det. [Les: Hvordan overleve de første 168 timene etter en oppbrudd]

# 2 Lær å akseptere at det er ting som ikke kan fortrykkes. De sier at å akseptere ting er den vanskeligste delen av å slippe. Du må være oppmerksom på din nåværende situasjon, slik at du blir oppmerksom på at forholdet ditt er over. Dette er kanskje det viktigste skrittet i å få nedleggelse, fordi det ville gi deg trøst og hjelpe deg med å evaluere dine følelser.

# 3 Lær hvordan du gjør fred med deg selv. Du kan finne det veldig enkelt å begynne å skylde deg selv for feilene fra fortiden, men husk at du bare er menneskelig. Veien til selvkjenning er ikke en fin en, så la aldri deg selv gå ned den veien.

Ta leksjonene du har lært, og bruk disse til å gjøre forbedringer i livet ditt. Mens det kan høres ut, fokuserer du på å lære å elske og tilgi deg selv for at du skal oppleve den riktige typen kjærlighet. [Les: 12 idiotsikre måter å slutte å tenke på din eks]

# 4 Vær rettferdig mot deg selv og til andre. Når du er ute av et forhold, kan du finne deg fristet til å gjøre deg tilgjengelig for den neste personen som kommer med. De fleste ville helbrede i sitt eget tempo, men jeg ville gi meg hele seks måneder før jeg bestemte meg for å forfølge et annet forhold.

Mens noen mennesker ikke ville nødvendigvis gå inn i full dating modus like etter at deres forrige forhold er avsluttet, vil de begynne å flirte med andre mennesker. Selv om det ser ut som å gjøre deg bra, vil det ikke være rettferdig mot den andre personen.

Ofte vil vi behandle den andre personen som en slags "Band-Aid" for å dekke skadeene på det forrige forholdet. Det fungerer som en salve for den bittende ensomheten, men det hjelper aldri. Vær rettferdig mot deg selv, og vær rettferdig mot andre, også.

# 5 Tenk aldri på de øyeblikkene som bortkastet tid. Når du går gjennom prosessen med å gå videre, kan du oppdage at alle de øyeblikkene du brukte med ex, var bortkastet tid. Øyeblikkene er dyrebare, uansett hvor lenge eller kort perioden var i tide. Vurder dem som opplever deg som en person, og ikke feil som du burde prøve å glemme. [Les: 8 vanligste etterbrudd feil]

# 6 Legg til side det som minner deg om fortiden. Noen ganger må vi kvitte seg med de tingene som minne deg om fortiden. Legg til side alle bokstavene, fotografiene og gaver. Plasser dem alle i en eske, og lagre dem bort. Hvis du føler at du har behov for å gå tilbake til fortiden, gjør du det. Men husk at du aldri bør bruke disse minner og minner for å gi deg falsk håp om å gå tilbake til disse tider.

# 7 Koble igjen med hvem du var før forholdet begynte. Vi har en tendens til å miste litt av oss selv når vi befinner oss i feilaktig forhold. Dette betyr å gi opp de tingene du elsket å gjøre, henge ut med de menneskene dine ex ikke godkjente, eller endre hvem du skal gjøre din ex elsker deg.

Nå som din eks er borte, må du koble deg til hvem du var før, fordi du er din egen person, og hvem du datert, bør ikke definere hvem du er. [Les: 10 ting du bør gjøre for å føle deg bedre etter en oppbrudd]

# 8 Fokus på nåtid. Når du nekter å gi slipp på et tidligere forhold, holder du bare deg tilbake. Lev i øyeblikket, til tross for frykten du kanskje har. Fortiden er nå en skygge, og det er på tide at du basker i frihetens lys. Grip øyeblikket, og bruk nåtiden for å sikre en bedre fremtid for deg selv.

# 9 Ikke fokus på hevn. Du kan bli fristet til cyberstengel din ex eller til og med gi inn i tanker om hevn. Selv om det kan være fristende, er det aldri sunt å gi inn i tanker om hevn, fordi den spiser bort ved din lykke og stjeler din fred.

Hvis det er mulig, løsn deg selv fra sosiale medier for en gang, eller blokkér ex på Facebook. Husk at ingen vinner i hevnsspillet. Det er ung og umoden, og det vil bare gjøre deg mer skade enn godt.

# 10 Ikke opprettholde et kjent forhold til din eks. Mens du kanskje er fristet til å gå tilbake til fortiden fordi det var så kjent, vet du at det aldri er smart å gjøre. Når du opprettholder et nært eller til og med seksuelt forhold til din eks, kan de gamle følelsene komme tilbake og hindre deg i å fortsette, og det kan også forhindre at exen din beveger seg videre.

Hvis du prøver å bli venner mens du fortsatt ikke er over din eks, vil det bare gjøre det vanskeligere for deg å komme til uttrykk at det du en gang hadde hatt, er nå borte. [Les: Er det virkelig mulig å bare være venner med en eks?]

Fortsettelse er en skummelt prosess, fordi det tvinger deg til å være i ukjent territorium. Det tårer deg fra fortidens fortrolighet og gjør at du møter en usikker fremtid. Husk denne sannheten: Du vil finne kjærlighet igjen, den kjærligheten du trenger og fortjener.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar