Hvordan finne en sukker pappa og hek den rike mannen av drømmene dine

Har du vurdert å få deg en sukker pappa? Vi har alle tenkt på det. Men de fleste av oss vet ikke hvordan å finne en sukker pappa.

Vi har alle leget med fantasien om å finne ut hvordan du finner en sukker pappa. Imidlertid har de fleste av oss ikke gått utover konseptet av det fordi vi er skeptiske. Nå består sukkerdatering bare av to personer i et forhold hvor de begge får fordeler av det.

Vanligvis er disse relasjonene uformelle så mange sukkerdaddier reiser og har ikke tid til et seriøst forhold. En sukkerbarn gir dem følelsen av et forhold når de ser hverandre. Du lurer sikkert på om det innebærer sex. For mange gjør det, men dette er noe som begge diskuterer før forholdet.

Hvordan finne en sukker pappa

Du vet sannsynligvis allerede alt dette. Og hvis du ikke visste det, bør du nok gjøre mer forskning på sukkerdatering. Men la oss si at du har gjort forskningen. Nå er alt du trenger å gjøre å finne en sukker pappa. Det kan ikke være også vanskelig, ikke sant?

Vel, hvis du sliter med å finne en, så er det på tide at du hadde en hjelpende hånd. Det er på tide at du fikk deg selv sukker pappa av drømmene dine. Jeg skal hjelpe deg med å finne ham. Det er ikke så vanskelig, damer. [Les: Hvordan være den beste sukkerbarnet - 16 hemmeligheter til luksuslivet]

# 1 Dato online smart. Hvis du kjører online dating verden som Tinder og OkCupid, er det på tide at du ga profilen din litt av en ansiktsløftning. La oss få praktisk her. Hvis du leter etter en sukker pappa, kommer det ikke til å være en 20 år gammel barista på Starbucks.

La oss se utover det. Du må endre profilinnstillingen til menn over 40 år. Det er gutta som økonomisk kan støtte et sukkerforhold, og pluss, de er på Tinder, så de er mest sannsynlige single. Du vil kanskje dobbeltsjekke at *. [Les: Hvordan skrive en dating profil som vil sette deg fra hverandre]

# 2 Gå til bestemte sukker dating apps / nettsteder. Nå som sukker dating ikke lenger er en tabu, underjordisk ide, online, kan du gå på et par kjente sukker dating nettsteder. Disse nettstedene er spesielt utviklet for sukker dating. Gutta på disse nettstedene leter etter uformelle relasjoner og har midler for å sikkerhetskopiere sine "sukker pappa" krav. Selvfølgelig, dobbeltklikk det også. Det er online. Så, du vet, du må gjøre din due diligence. [Les: 10 håndplukket alternativ for å prøve noe utover Tinder]

# 3 Vet hva du vil ha på forhånd. Før du begynner å se, mener jeg selvfølgelig at du kan bla, men før du kontakter noen av disse sukkerdatterene, vet hva du leter etter. Dette vil hjelpe deg å begrense søket ditt og få sukkerdaddier som har de egenskapene du liker. I tillegg må du vite hvor grensene dine er. Hva du gjør egentlig ønsker?

# 4 Sex eller ingen sex. Dette er et vanlig spørsmål som kommer opp, men dette er også noe du trenger å tenke på også. Selvfølgelig vil dette endres avhengig av sukker pappa du er med. Du kan ikke føle en seksuell forbindelse med sukker pappa, og det er greit. Du trenger ikke å sove med ham. Men du trenger å uttrykke det til sukker pappa på forhånd, slik at han enten kan godta eller avvise vilkårene dine.

# 5 Har et sluttmål. Ikke bare gå inn i et sukkerforhold uten å vite hvorfor du går inn i det. Kanskje du vil dekke noen av undervisningen din, kjøpe deg en bil, starte en bedrift, eller få en forskuddsbetaling lagret for et hus. Du må ha et sluttmål. På den måten holder du ikke i et forhold med den hensikt å utvikle seg til noe seriøst, som det mest sannsynlig ikke vil.

# 6 Spør vennene dine. Hvis du har venner som er sukkerbarn, kan de være til stor nytte for deg når du prøver å finne en sukkerpappa. Det er også sannsynligvis den tryggeste måten å finne en sukker pappa på, som de er noen anbefalte av en betrodd venn. Du kan få din venn til å sette deg opp på en dato. Den datoen vil være hvor du angir dine grenser og trenger veldig tydelig.

# 7 Heng rundt penger. La oss bli virkelige, hvis du vil vite hvordan du finner en sukker pappa, må du henge rundt hvor rikere menn er. Det er egentlig så enkelt som det. Gå til velstående nabolag, barer og klubber som er kjent for å ha rike menn, sigarolonger, yachtklubber, etc. Du vet, steder hvor høyskolebarn ikke henger rundt. [Les: En jentes guide til å snike en rik kjæreste]

# 8 Gå med en andre sukker baby. Hvis du trenger hjelp når du ser etter en sukker pappa, så gå ut med en sukker baby eller noen som også er interessert i å bli en. På den måten føler du deg mer behagelig å snakke med eldre menn, og noen andre vet at du er trygg. Selv om du føler deg ubehagelig, så trekk deg ut av situasjonen.

# 9 være vedvarende Du kan finne en sukker pappa på din første natt ute, eller det kan ta deg et par forsøk for å finne riktig sukker pappa. Du kan ikke forvente at dette bare skal skje over natten, selv om du vil ha det til. Men vær tålmodig, det skjer ingenting med bare en finger. Det kan ta litt tid før du finner den rette.

# 10 Vis ut dine kvaliteter. Sukkervennbassenget er overfylt med folk som liker å bli bortskjemt. Det er imidlertid ikke så mange sukkerdaddier ute på markedet, så det betyr at konkurransen er hard. Så fremhev dine beste kvaliteter. Nei, dette betyr ikke bare at du har bobber eller rumpa. Jeg snakker om smilet ditt, ler, øynene dine. Vis folk hva som gjør deg annerledes og interessant. [Les: Hvordan være sexy og ha din egen unike attraktivitet]

# 11 Fortsett å danse andre. Hør, han er sukker pappa, men han er ikke kjæresten din. Dette er noe å tydelig skille mellom. Mens du lander deg selv en sukker pappa, kan du alltid holde deg på markedet, på jakt etter andre mennesker. Vet hvor dine emosjonelle grenser er, og når du trenger å ringe, slutter det.

[Les: Hvorfor aldersgap er den nye trenden i relasjoner]

Å forstå hvordan du finner en sukker pappa er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Alt du trenger å gjøre? Se på de riktige stedene for å finne den perfekte sukkerpappa for deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar