Hvordan føle seg lykkelig: 13 Påvist strategier for øyeblikkelig lykke

Du har hørt om vinterblåen, og du har sikkert hatt dager når du ikke engang vil gå ut av sengen. Men ikke bekymre deg. Slik føler du deg glad.

Jeg går gjennom vinterblåen akkurat nå. Tanken om å forlate huset mitt, la det være å skifte ut av pyjamas, gjør meg vondt. Dette er ikke fordi jeg er lat, selv om jeg er, det handler bare om å føle meg ned i dumpene. Har jeg mine grunner? Absolutt.

Men du vil ikke at dette skal bli en følelsesmessig vane. Du må finne måter å få deg til å føle deg bedre og lykkeligere enn du er nå. Selvfølgelig kan du se en terapeut, men det er også ting du kan gjøre i hjemmet ditt for å hjelpe deg med å komme deg ut av denne funk og lære å føle deg glad igjen.

Hvordan føle seg lykkelig - Tidstestede tips for å endre utsikter

Vi har alle vært i en funk, nå må du bare komme deg ut av det. Jeg vet at det virker som om det er umulig. Når vi føler oss så ned i dumpene, har vi ikke engang muligheten til å tenke på hvordan vi skal være lykkelige. Men jeg skal forandre det for deg med disse tipsene.

# 1 Bekreft at du ikke er glad. Det første trinnet er å erkjenne at du ikke er der du skal være. Du er ikke glad. Ok, hvorfor er dette? Er det at du ikke er fornøyd med deg selv? Ditt forhold? Jobben din? Hva handler det om deg og ditt liv at du føler deg utilfreds? [Les: Hvordan være lykkelig og leve livet fullt ut]

# 2 Begynn å bli aktiv. Dette er ikke en måte å hint på at du trenger å miste et par pounds og trene. Jeg sier ikke engang at du må treffe treningsstudioet seks dager i uken. Det jeg sier er at du bør begynne å utvikle en slags fitness regime.

Det kan gå en tur hver dag eller ta opp en danseklasse. Poenget er at når du svetter, lindrer du stress. Dermed får du deg til å føle deg bedre. Så å trene er en fin måte å få deg til en mer positiv tankegang.

# 3 Prøv nye ting. Men egentlig, du må prøve nye ting hvis du vil vite hvordan du skal føle deg glad. Kanskje det du gjør akkurat nå, har du umotivert og uinspirert. Så, dette er når du trenger å spice livet ditt opp med nye aktiviteter.

Prøv ting som du synes er interessant. Ta med en venn eller gå alene. Jeg vil imidlertid anbefale å gå alene fordi det tvinger deg til å fokusere på deg selv og få nye venner. [Les: 13 glade ting du trenger for et helt godt liv]

# 4 Gjør ting for andre. Jeg vet, noen ganger er tanken på å hjelpe noen andre skremmende. Må jeg? Kan de ikke spørre noen andre? Men stol på meg, å gjøre noe for en annen enn deg selv, er så oppfylt.

Får du noe materiale ut av det? Nei. Og du burde ikke, det er ikke poenget. Det skal få deg til å føle deg godt inne, og det gjør det. Så, feed de hjemløse, frivillig på et ly, eller lag middag for din mor - det trenger ikke å være stor.

# 5 Gå utenfor. Så mange mennesker er ulykkelige. Imidlertid bruker de mesteparten av dagen sin inne i stirre på en dataskjerm. Du ser, dette virker ikke. Du må gå ut og puste litt av den rene luften i skogen eller ved stranden. Pass på at du går ut minst en gang om dagen i naturen. Du trenger det når du prøver å finne ut hvordan du skal være lykkelig. [Les: Hvordan møte mennesker - 16 spennende måter å finne en ny mengde]

# 6 Få nok søvn. Denne er avgjørende. Jeg vet at hvis jeg har et par dager med skummel søvn, er jeg cranky og snappy. Så sørg for at du får 8 timers søvn om natten. Husker du de nettene når du sov som en baby? Neste dag føler du at du går på en sky - det er som himmelen. Så, gi kroppen din den tiden den trenger for å hvile og helbrede. Du vil legge merke til en forskjell.

# 7 Meditere. Meditasjon pleide å være bare for hippier, men nå gjør alle det. Hvorfor? Fordi det fungerer. Bli med yoga eller ta fem minutter og sitte på sofaen og puste inn og ut.

Sinnet ditt går en million miles i minuttet, og du tenker hele tiden. Så hvorfor ikke gi det en pause og bare fokusere på pusten din. Gjør dette for en uke, og du vil legge merke til en lyshet i ditt sinn og kropp. [Les: 15 måter å bli noen som alltid sier, jeg elsker livet mitt!]

# 8 Skriv det ut. Et annet tips for hvordan du føler deg glad er å skrive. Kanskje dette skyldes at jeg er forfatter, men å skrive er en fin måte å få alt ut av systemet. Alle dine følelser og tanker, skriv det bare ned. Det er en form for terapi.

Få deg en journal og bare begynn å skrive ting ned. Det trenger ikke å høres bra, og stavemåten din spiller ingen rolle. Dette handler bare om å uttrykke deg selv og lindre dine følelser.

# 9 Fyll din tid. Ok, jeg burde ta dette rådet. Fyll din tid. Tro meg, jeg har satt meg hjemme på ting jeg burde og ikke burde ha gjort, og det har ikke hjulpet meg overhodet.

Men nå begynner jeg å fylle tiden og huske meg med andre ting, mer ... produktive tanker. Hvis du sitter på sofaen hele dagen, vil det ikke få deg til å føle deg lykkeligere. [Les: 12 trinn for å forandre livet ditt og finne lykke]

# 10 Lys din plass. Hvis du vil vite hvordan du skal føle deg glad, må du omgir deg med glade ting.Åpne persienner, legg litt blomster ved siden av sengen din, og sørg for at rommet du bor i er lett. Og vær så snill, fjern ruden. Bli kvitt alle de skitne undertøyene på gulvet og de åtte år gamle magasinene ligger under sengen din. En klar plass betyr et klart sinn.

# 11 Få av sosiale medier. Du trenger en pause. Sikker, sosiale medier holder deg tilkoblet og du får validering for hvor varmt du er, men du fokuserer ikke på de riktige tingene.

Du trenger ikke validering av hvor varmt du er. Du trenger menneskelig forbindelse. Så, gå av sosiale medier og gå ut med noen venner. Hvem bryr seg om Kim Kardashian uansett. [Les: 16 ting du må gi opp for å ha et lykkeligere liv]

# 12 Hold deg unna hurtigmat. Ok, for det første, fastmat er forferdelig for deg. Glad jeg fikk den lille forelesningssesjonen ute av veien. For det andre, hurtigmat hjelper faktisk med å få deg til å føle deg som dritt. Den er full av transfett og behandlet crap, slik at dette ikke bare gjør deg sløv og lat, men det bringer deg ned mentalt. Du må spise frukt og grønnsaker hvis du vil hjelpe deg til å føle deg lykkeligere.

# 13 Har mål. Jeg hater å sette mål fordi jeg føler dette lite press, men du trenger dette. Du må sette mål for deg selv. Hvis du er målløs, mister du retning som kan få deg til å føle deg enda tristere. Du vil ikke ha det. Sett små, kortsiktige mål for deg selv, slik at du holder deg på sporet. Pass på at disse målene handler om deg.

[Les: 18 måter å bli mer spontane og nyte livet mye mer]

Nå som du har noen verktøy for hvordan du føler deg glad, er det på tide å begynne å sette dem i bruk. Det kan være en kamp i begynnelsen, men snart nok vil du legge merke til en stor forskjell.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar