Slik faller du ut av kjærlighet når du ser ingen fremtid

Er du i et forhold som etterlater deg deprimert når du tenker på det? Finn ut hvordan du faller ut av kjærlighet når du ikke ser en glad fremtid sammen. Av Crystal Bowers

Gjennom våre liv kan vi falle inn og ut av kjærlighet mange ganger.

Noen ganger er det enkelt og enkelt.

Og på andre tider, spesielt når vi er forelsket, kan det vise seg å være en av de vanskeligste tingene å gjøre.

Hvis du lurer på hvordan du skal falle ut av kjærlighet med noen du allerede er i forhold til, her er alt du trenger å vite.

[Les: Hvordan slutte å tenke på noen du fortsatt elsker]

Problemene med å avslutte et forhold når du fortsatt er forelsket

Du vet kanskje dypt inne at det ikke er lykkelig lys på slutten av denne tunnelen av kjærlighet du er i.

Så hva gjør du?

Viker du deg og går tilbake for å velge en annen sti med et bedre håp?

Eller klyver du stropper og holder på, fordi du er for redd for å spore og akseptere at du lever gjennom en sviktende kjærlighetsaffære?

[Les: Tips for å gi slipp på et forhold som er dårlig for deg]

De fleste av oss, spesielt de beklager de som er dypt forelsket, har ikke et valg selv om vi er i et dårlig forhold. Vi ønsker ikke å forlate det triste, men trygge forholdet vi har i våre hender. Vi vet at det ikke er rosenrød fremtid, men vi håper fortsatt på et mirakel.

Frykten for å falle ut av kjærligheten

Det er veldig vanskelig å ringe et forhold av eller slå opp med noen du elsker på grunn av de fem fryktene som hjemsøker deg. Men hvis du vil ha en lykkelig fremtid, må du lære å overvinne disse fem frykt for å falle ut av kjærlighet.

# 1 Det er smertefullt. Du er dypt forelsket. Og breakups skadet mye. Din partner kan ikke elske deg så mye du elsker dem, og det skremmer deg mer. Hva om du ringer forholdet av og partneren din er helt fin med ideen? [Les: Årsaken til hvorfor kjærlighet gjør vondt så ille]

# 2 Det er vanskelig å gjenopprette. Når du virkelig elsker noen, trenger du definitivt tid og hjelp til å komme over det. Du finner det lettere å holde seg i et forhold som gjør vondt hver dag i stedet for å avslutte det og rive hjertet ditt ut i det åpne i et blunk.

# 3 Du kan bli sjalu. Sett på det, hvis partneren din ikke er i deg, kan de til og med danse noen andre eller gå videre uten det minste tegn på tristhet. Kan du takle det? [Les: Er du sjalu av din eks?]

# 4 Du kan selv angre på din beslutning. Du vet at du gjorde det rette, men et sted dypt inne, du kan håpe at partneren din kan endre seg og begynne å elske deg bedre.

# 5 Det er en stor sjanse til å bli forelsket. Det er ingenting verre enn et forhold som tar deg frem og tilbake i kjærlighet. Unngå det hvis du kan. [Les: Omstendigheter når du kan date en eks]

Det er flere ting å frykte om å avslutte et forhold, spesielt hvis du elsker partneren din mye. Men det er bare en riktig ting å gjøre når du er i et dårlig forhold. Du må falle ut av kjærligheten.

Hvordan å falle ut av kjærlighet ett steg om gangen

Hvis du er overbevist om at du er i et dårlig forhold, må du gjøre deg oppmerksom og gå ut for godt. Det er ikke lett, men det er definitivt gjennomførbart med disse 10 tipsene.

# 1 Fokuser på hvorfor du ikke ser noen fremtid. Gi deg selv gyldige grunner og vær sannferdig overfor deg selv. Sugarcoating dine problemer vil bare gjøre deg svak. [Les: Måter å håndtere et komplisert forhold]

# 2 Godta det. Du kan ikke overtale din dårlige elsker til å bli en bedre elsker, så hvorfor holder du deg tilbake og håper på et mirakel når du allerede vet hva som skal gjøres?

# 3 Ikke la din dårlige elsker påvirke deg følelsesmessig. Fokuser på å ha en god tid uansett hvem du er med eller uten. Du har rett til å være lykkelig i ditt eget liv, uavhengig av hvem som er rundt, tror du ikke?

# 4 Ansiktsverdenen. Ja, falle ut av kjærlighet kan være vanskelig først. Men med noen forstyrrelser kan det være lettere å falle ut av kjærlighet enn du tror. [Les: Hvorfor et rebound forhold kan være den beste måten å helbrede et hjerteslag]

# 5 La tankene dine gå bort og tenk på andre attraktive medlemmer av motsatt kjønn. Å sette pris på andre cuties mentalt er den enkleste og raskeste måten å la tankene dine vite at det er andre bedre fisk i havet.

# 6 Bli forvirret av noen andre. Du trenger ikke å date dem. Men bli forelsket i noen andre og tilbringer mesteparten av tiden på de små øyeblikkene du kanskje har delt med denne nye personen.

# 7 Ikke gjør det vanskelig på deg selv. Stopp pining om noen som aldri vil elske deg tilbake så mye som du elsker dem. Gjør et bevisst forsøk på å gå videre i stedet for å føle deg syk fornøyd med elendigheten du opplever. [Les: Opplever du uberørt kjærlighet?]

# 8 Du kan ikke glemme din elsker. Ikke prøv å. I stedet lær å håndtere det. Lær å akseptere det faktum at dere begge ikke er ment å være. Prøv å finne noen andre som kan ta din elskers sted i hjertet ditt hvis du vil komme over dem snart.

# 9 Lær å leve uten din partner. Hvis du fortsatt er i et forhold og vil vite hvordan du skal falle ut av kjærlighet med din hensynsløse partner, må du først lære å leve uten dem.Gå ut med dine egne venner eller møt noen du liker over lunsj mens du fortsatt er i et forhold. Du vil snart se at livet ditt kan bli fylt med lykke, selv om partneren din ikke vil være rundt deg lenger.

# 10 Avslutt forholdet når du føler deg sterk nok til å ta sjansen. Brace deg selv og overbevise deg selv om at din verden ikke dreier seg rundt din partner lenger. Du er klar til å gå ut alene og oppleve all den glede verden har å tilby deg. Slutt forholdet til kjæresten din, gå ut og ikke se tilbake. [Les: Konklusjonstips for å avslutte et forhold på riktig måte]

[Les: 10 typer kjærlighet du vil oppleve i livet ditt]

Med litt innsats og besluttsomhet kan det være veldig enkelt å forstå hvordan du faller ut av kjærligheten før du kommer vekk fra et dårlig forhold hvis du bruker disse 10 enkle tipsene.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar