Hvordan uttrykke kjærlighet: 12 måter å dele kjærlighet uten å bruke ord

De fleste av oss blir lært å si "Jeg elsker deg" når vi vil vite hvordan vi skal uttrykke kjærlighet til noen. Men det finnes måter uten ord som viser at du bryr deg.

Fra en tidlig alder læres vi hvordan vi skal uttrykke kjærlighet. Mesteparten av tiden er det enten et kyss eller klem med ordene "Jeg elsker deg." Fornuftig, ikke sant? Å si "Jeg elsker deg" oppsummerer ganske mye alt i tre ord. Men hvis du ikke viser den kjærligheten, betyr disse ordene ingenting for den andre personen.

Selvfølgelig sier jeg ikke ikkeå si "Jeg elsker deg", men du bør finne andre måter å vise personen hvordan du føler om dem. Det var tider hvor jeg hørte disse ordene, men jeg følte meg ikke den sanne følelsen bak den. [Les: De store forskjellene mellom forelsket og elsket noen]

Hvordan uttrykke kjærlighet

Vi tror at når vi blir forelsket, er det gjort. Du uttrykker ikke din kjærlighet til dem på andre måter fordi du er med dem. Er det ikke nok? Selvfølgelig ikke. Det er rett og slett ikke nok. Det er de små tingene som virkelig viser noen du bryr deg om. De små detaljene som ingen andre ser, men dem.

Så, i stedet for å si "Jeg elsker deg" tre hundre ganger til noen, hvorfor viser du det ikke? Det er riktig, uttrykk din kjærlighet på andre måter. Du kan føle deg litt fast, ikke sikker hvordanå uttrykke din kjærlighet, men det er derfor jeg er her. Det er mer enn bare "Jeg elsker deg." [Les: 16 ikke-seksuelle berøringer som får noen til å føle seg elsket og tilkoblet]

# 1 Tenk på denne personen. Du kjenner denne personen veldig bra. Enten det er foreldre, partner eller venn, vet du hva de liker og ikke liker, hva får dem til å le, etc. Når du uttrykker kjærlighet, må du huske dem. Selvfølgelig kan du uttrykke din kjærlighet på måter som gjør at du føler deg komfortabel, men du bør alltid huske dem som du ender opp med å uttrykke din kjærlighet på måter som gjør demlykkelig. [Les: 15 regler for å være en god partner i forholdet]

# 2 Gi dem din tid. Du kan alltid jobbe og ikke ha mye tid til å gi dem, men dette betyr ikke at du ikke kan legge til side litt tid til å bruke med dem. Her er tingen om kjærlighet. Ja, vi elsker når noen kjøper oss gaver, men det vi virkelig elsker er når personen gir oss en-mot-en oppmerksomhet.

Dette kan være deg å lage mat til middag, gå en tur eller ta en kaffe. Det trenger ikke å være noe stort, du trenger bare å gi deg tid til dem.

# 3 påvirkning. Dette er like viktig som tiden. Hvis du lurer på hvordan du uttrykker kjærlighet til en spesiell person, vis dem kjærlighet. Selvfølgelig, hvis du ikke er en fysisk person, trenger du ikke å vise dem fysisk kjærlighet. Men sørg for at du uttrykker dette for dem.

Men hvis du ikke har et problem med å røre noen, berør du dem * selvfølgelig, hvis de er i orden med det *. Kram dem, kyss dem, hold hånden din. Det trenger ikke å være store bevegelser. Små intime bevegelser betyr mye mer. [Les: 15 søte måter å vise kjærlighet uten å bruke ord]

# 4 Vis takknemlighet. Når du viser noen takknemlighet, viser du dem at du ser hva de gjør for deg, og du setter pris på det. Du kan uttrykke takknemlighet på forskjellige måter. Du kan ta dem til middag, gjøre noe for dem, det trenger ikke å være noe vill eller fancy. Men du må vise dem at du anerkjenner innsatsen de gjør.

# 5 Skriv dine følelser ned. Dette kan være corny for noen mennesker, men hvis du nyter å uttrykke dine følelser på papir, hvorfor ikke skrive hvordan du føler om dem? Du kan skrive dem et dikt, brev eller sang. Det spiller ingen rolle hvordan det er skrevet, alt som betyr noe er at du uttrykker din kjærlighet til denne personen på den beste måten du vet hvordan.

# 6 Tilbud for å hjelpe dem. På hvilken måte de trenger. Det kan være at de trenger bilen din for å hjelpe dem å flytte. Se? Enkelt, og viser likevel hvor mye du bryr deg om. På toppen av å vise kjærligheten, hjelper du også noen ut som gjør at du føler deg bra. Så får du dobbelt de gode følelsene. Jeg mener, er ikke kjærlighet om å hjelpe folk rundt deg? [Les: 11 måter å spre kjærligheten til de som trenger det]

# 7 Lær å tilgi. Å uttrykke kjærlighet betyr også å lære å tilgi dem for tidligere feil de har gjort. Vi alle gjør feil, men tilgivende dem viser dem at din kjærlighet til dem er verdt mye mer. Du blir kvitt den negative energien og lar kjærligheten mellom deg vokse. Når du lar kjærligheten vokse, er det mye lettere for deg å uttrykke dine følelser.

# 8 Del gode øyeblikk med dem. Det er øyeblikk når våre liv er sammenlignbare med en haug med lur, men det er ikke hele tiden. Du har gode øyeblikk av lykke og glede mellom de dårlige tider. Kanskje din venn ble markedsført eller kanskje du kjøpte deg selv en ny leilighet.

Dette er øyeblikk å feire med folk du elsker. Det viser dem at de er de du vil dele disse øyeblikkene med. [Les: 13 små endringer som vil forbedre forholdet ditt sterkt]

# 9 Si takk og takk. Du har ingen anelse om hvor langt takk og takk kan ta deg i livet. Du respekterer denne personen, ikke sant? Deretter legger du til en takk og takk på slutten av dine forespørsler viser dem at du er takknemlig for deres hjelp.Jeg vet at det er så liten, men det er et stort symbol på respekt og kjærlighet.

# 10 Ta dem på en liten tur. Hvis du har budsjettet til å gå ut av byen, så gjør du det. Hvis ikke, er det ingenting galt med å leie en Airbnb i byen din og bare ta en natt av. Eller gå camping! Poenget er at det er mange turer du kan fortsette, uavhengig av budsjettet. Å ta dem på en liten tur gjør at du føler at du gjør noe ut av den vanlige rutinen. Det er en fin pause og viser dem hvor mye du bryr deg.

# 11 Overrask dem. Folk elsker overraskelser, uansett hva de sier. Det trenger ikke å være en ukes cruise til Alaska. Dine overraskelser kan være små, men gjennomtenkte. Hvis du vil vite hvordan du uttrykker kjærlighet, kan du prøve å sette et kjærlighetsnote i lunsevesken, gi dem et bilde av deg to. Vi antar alltid overraskelser må være enorme, men det er ikke poenget med overraskende noen. [Les: 25 søteste romantiske gestus for hverdagen]

# 12 Kok dem deres favorittrett. Hør, alle elsker mat. Det er en favorittmat som vi alle har. Du vet sikkert hva det er, så hvorfor ikke gjøre det for dem? Forbereder et måltid for noen du elsker, viser dem at du ikke bare kjenner dem godt, men du vilå sette tiden i å lage mat for dem.

[Les: 25 må-følge forholdsregler for vellykket kjærlighet]

Å forstå hvordan du kan uttrykke kjærlighet, kan vises på mange forskjellige måter. Du trenger bare å finne måten som gjør at du føler deg mest komfortabel.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar