Hvordan avslutte en affære og komme over det helt

Selv de beste av oss kan gå vill og tråkke inn i feil vei. Er du klar til å gå bort fra en affære? Finn ut hvordan du avslutter en affære og kommer over den.

Å vite hvordan å avslutte en affære er bare ikke lett.

Du kan føle deg skyldig i det, men som en avhengighet som er vanskelig å motstå, kan en affære styre livet ditt og til slutt dominere det og rive det fra hverandre.

Ønsker å avslutte en affære er det første trinnet, og det er den rette.

Hvis du er fast bestemt på å avslutte en affære, forteller vi deg hvordan du skal gjøre det på riktig måte.

Men du må huske dette, ingen poeng eller håndholding kan hjelpe deg ut av en affære, med mindre du gjør opp for å avslutte det i utgangspunktet.

Du kan ha startet en affære med en vri av sjanse og skjebne, men bare besluttsomhet og styrke kan få deg ut av uimotståelig affære.

Hvordan avslutte en affære

Å avslutte en affære tar tid, og en av de fremtredende vanskeligheter med å komme seg ut av en affære er fristelsen til å komme tilbake til det ved første anledning.

Det er tross alt en enkel vei ut.

Hver gang du har et argument med din ektefelle, er det lettere å gå inn i andres kjærlige armer enn å jobbe med å forbedre et vanskelig forhold.

Men en affære er aldri svaret på et sviktende forhold. Arbeid på ditt eget forhold, og hvis du ikke ser noe håp for det, avslutt forholdet i stedet for å komme inn i en affære og forvirre ditt allerede forvirrede kjærlighetsliv. [Les: Hvordan avslutte et forhold]

Hvis du vil vite hvordan du skal avslutte en affære og ha et godt liv med din egen partner, så er det du trenger å forstå.

Forstår du konsekvensene av en affære?

Seksuelle eller emosjonelle saker kan virke ekstremt spennende, men det er det ikke. En affære er den enkle veien ut fordi det ikke er noen andre følelser enn de seksuelle. Du tror kanskje du er virkelig forelsket i din ulovlige partner, men hvis du noen gang kommer inn i et ekte forhold med din utrolige elsker, kan du oppleve de samme forholdsproblemene igjen. [Les: Hvorfor faller vi ut av kjærlighet?]

Vellykkede relasjoner trenger forståelse og kjærlighet til å trives og lykkes, og ethvert ekte forhold trenger innsats. Og din utrolige elsker kan ikke være den ideelle partner for deg, tross alt.

Hvorfor har du en affære?

Elsker du virkelig din egen partner? Hvorfor har du en affære, egentlig? Spør deg selv disse spørsmålene og prøv å forstå hva du virkelig trenger. Hvis du er glad i et perfekt forhold til partneren din, hvorfor har du en affære med kjæresten din?

Handler det om sex, eller er det bare en spennende forandring som gjør deg glad? Eller føler du deg mer ønskelig og attraktiv fordi du blir wooed av noen andre?

Og er du villig til å sette i fare ditt forhold og ditt liv bare for å føle deg bra for en times sex et par ganger i uken? [Historie: Å ha en affære med en gift mann]

Snakk med en betrodd venn for følelsesmessig støtte

En affære er som en spennende hemmelighet som du ikke kan vente med å dele. Men likevel har du ikke annet valg enn å holde det hemmelig.

Hvis du virkelig vil vite hvordan du avslutter en affære, trenger du hjelp fra en pålitelig venn. Hell ut hjertet ditt til en venn og fortell dem om alt og hvordan du føler om det. Noen ganger kan det være å lindre å snakke med noen andre, og det er alltid en god måte å komme inn i en annen oppfatning av hvordan man skal avslutte en affære. Og la oss ikke glemme den følelsesmessige støtten du trenger på et tidspunkt som dette.

Ta affæreens spenning inn i ekteskapet ditt

Hva gir din affære deg som ditt nåværende forhold ikke gjør? Er det tankene som blåser sex, den intime forbindelsen eller er det kommunikasjonen? Uansett hva det kan være, har ditt virkelige forhold også makten til å ha alt dette, det være seg seksuelt eller intellektuelt.

Prøv å involvere din partner mer i livet ditt, og prøv å være forsiktig vokal om dine tanker. La partneren din vite hva du vil ha ut av et lykkelig forhold, seksuelt eller ellers, og prøv å bringe affæreens spenning inn i ditt eget forhold. Ved å oppleve de samme følelsene, vil du snart se at en affære egentlig ikke gir deg noe mer enn en pose med skyld og frykt. [Les: Er du forelsket i to personer?]

Fokus på ulemper

Lag en liste over alle de tingene du ikke liker om affæren, det være seg skyld, frykt, anger, eller mangel på noe annet enn sex. Tilbring en stund og skriv ned alt du kan huske. Har du virkelig interessante samtaler eller er det bare om sex?

Du tror kanskje du er forelsket i din hovmod, men er det virkelig kjærlighet, eller er det bare en flukt fra kjedelig eller frustrerende liv? Les listen hver nå og da, når du mangler din elsker eller venter på å høre fra dem. Det vil hjelpe deg med å innse at du har mer å tape enn å vinne ved å bo i denne saken. [Les: Er det kjærlighet eller lyst?]

Og så lenge du prøver å jobbe på ditt eget forhold og ha det bra, vil du se at en affære bare gir deg mer forvirring og smerte enn noe produktivt.

Velg feil i din affære

Du kan kaste din vekt rundt din egen partner eller kaste sporadisk tantrum nå og da. Har du prøvd det med din elsker? Hvordan ville de reagere?

Prøv å skape problemer i ditt ulovlige forhold eller velg feil i det.Hvis du ikke kan gå ut umiddelbart fordi du er for avhengige, kan du se hvordan kjæresten din reagerer på utbruddene dine. Sjansen er, de er ikke annerledes enn din egen partner. Så lenge det ulovlige forholdet ditt dreier seg om sex, kan forholdet virke spennende. Men ta med litt av det virkelige liv inn i affæren, og du vil se hvordan ulovlige elskere forandrer sin oppførsel.

Spør deg selv, trenger du virkelig dette?

Tørk bort tegnene på din affære

Hvis du har gjort deg klar og forstått at ditt virkelige forhold er langt mer spesielt og viktig enn en kjærlighetsaffære som bare varer i arkene, er det på tide å begynne å tørke bort tegnene på din affære.

Har din elsker noen bilder eller videoer som kan sette deg i trøbbel? Eller er det noen andre detaljer som må slettes av? Vær diskret, men grundig. Din elsker kan virke som en fin person, men seriøst har du ingen anelse om deres virkelige personlighet fordi hele forholdet ditt bare var basert på sex.

Få det til å definitivt ende

Det er ikke lett, men det er noe som må gjøres. Snakk med kjæresten din og fortell dem at du ikke kan leve som dette lenger. Snakk med kjæresten din om skylden og frykten din affære forårsaker deg. Vær klar og få det til definitivt slutt. Forklar dine tanker og hvorfor du vil ta denne beslutningen. Og når du er ferdig med å forklare deg selv, avslutt all kontakt og prøv å holde seg borte fra hverandre.

Vær fast, men ikke uhøflig. Du vil ikke opprøre kjæresten din eller pisse dem inn i å prøve å utpresse deg. [Les: Hvordan avvise noen pent]

Motstå fristelsen til å komme tilbake til affære

Du vil kanskje vite mer om hvordan du avslutter en affære, men en av de største vanskelighetene kommer etter at affære faktisk er over. I noen uker eller måneder etter at du avslutter saken, vil du føle deg mer sårbar, og fristelsen til å komme tilbake til en affære vil være enorm. [Les: Komme tilbake igjen for sex?]

Dette er når du må fokusere på ditt eget forhold til partneren din og unngå å tenke på kjæresten din. Hold deg opptatt hele tiden, og les listen over årsaker til hvorfor du ønsket å avslutte affære. Og når du får lyst til å ringe, husk innsatsen du legger inn for å komme ut av saken. Og la det ikke gå forgjeves. Det tar styrken, og så lenge du er fast bestemt, vil du kunne komme over din affære med et smil.

Hvis din kjæreste ringer deg

Lær å befeste deg når kjæresten din ringer deg. De kan hevde, be eller tvinge deg til å komme tilbake, men hold deg til din beslutning. Hvis du føler deg dårlig om det, forklar følelsene dine tydelig og prøv å forklare hvorfor dette ville være den beste løsningen for dere begge.

Din elsker ville vite at en affære er feilaktig, så hvis du forklarer årsakene dine, ville de ikke ha annet valg enn å akseptere for å avslutte det selv om de forfølger deg en stund. [Les: Hvorfor er kvinnene ufattelige forelsket?]

Skal du bekjenne din affære?

Nå er det en annen vanskelig del som kommer inn etter at du har funnet ut hvordan du kan avslutte en affære. Når du er sikker på at din affære er over, kan du føle deg skyldig i dine umoralske gjerninger, selv om du er glad i et vellykket forhold til partneren din.

Hvis du ikke kan tenke deg om du burde bekjenne, les bør du tilstå å jukse på din partner for å hjelpe deg med å bestemme basert på omstendighetene og partneren din.

Å avslutte en kjærlighetsaffære er aldri lett, men så lenge du bruker disse trinnene på hvordan du avslutter en affære og blir bestemt, vil du kunne få et lykkeligere kjærlighetsliv virkelig snart.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar