Hvordan gjøre Superman øvelsen

Tatt i betraktning at han er den største superhelt av dem alle, er det ikke overraskende å lære at Superman ikke har en, men to, øvelser oppkalt etter ham. Dessverre vil ingen av disse øvelsene - Superman og Superman-planken - gi deg muligheten til å fly, eller skyte lasere fra øynene dine, eller noen av de andre veldig kule tingene Superman kan gjøre. Men de vil gi deg en sterkere kjerne. Akkurat som, formodentlig, Superman har.

Supermanen bør være en del av treningsprogrammet for alle som er bekymret for smerter i lårrygg, noe som burde være omtrent alle som jobber på et skrivebord mesteparten av tiden. I tillegg til å styrke din nedre og øvre del av ryggen, fungerer dette trekket også med glutes og hamstrings, og øker kjernestyrken din. Det er en god motstykke til de mange kjerneøvelsene som fokuserer på abs, som sit-ups og benoppløp.

Selvfølgelig er Supermanens andre store fordel at når du bestemmer deg for den nødvendige posisjonen, kan du forestille deg at du er Kal-El selv, som skyter høyt over jordens overflate, i stedet for å ligge på en svett treningsmatte under fluorescerende fritid- midtlys.

Se relaterte tilbakemeldinger for å bygge en bredere, sterkere backfour tilbake strekker og øvelser for å forhindre smertefulle problemer

Hvordan gjøre Superman

Ligg med ansiktet ned på en matta, med beina dine rett og armene dine strakt ut foran deg. Løft begge armer og ben samtidig, slik at de er 10-15 cm fra gulvet og danner en bolleform med kroppen din. Hold denne posisjonen i noen sekunder (tenk at du flyr på dette stadiet, det vil hjelpe tiden å passere), og deretter senke tilbake til startposisjonen. Du burde føle at nedre rygg, glutes og hamstrings fungerer i venteposisjonen.

Når du utfører Superman, sørg for at hodet ditt er i en nøytral stilling i tråd med ryggraden. Hvis du føler at du strekker nakken din, må du stoppe og få skjemaet ditt sjekket ut av en trener hvis det er mulig.

Hvis hele Superman føler seg for tøff første gang du gjør det, kan du bygge opp til det ved å heve færre lemmer. Prøv å heve høyre arm og venstre ben på samme tid og deretter omvendt, og fortsett å skifte, eller løft bare armene eller bena dine. For en vanskeligere variasjon, prøv å heve bare lemmer på den ene siden av kroppen - dette vil også bidra til å markere ubalanse i kjerne musklene.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar