Hvordan å gjøre Stiv-Leg Deadlift

Hvor mange dødløfter trenger du i livet ditt? Det er et spørsmål at alle som løfter vekter regelmessig, bør spørre, og svaret er minst tre. Standard dødløft er selvsagt en øvelse som burde være på treningsplanen for alle seriøse trenere. De andre to dødløftene å vurdere er den rumenske dødløft og stivbenet dødløft. Disse to øvelsene ser like ut, og begge legger mer fokus på hamstringene enn en standard dødløft, men de varierer i hvor mye du bøyer kneet. Stivbenet dødløft, som du kanskje forventer, innebærer mindre bøying av kneet, og dermed øker arbeidet som glutene må gjøre med hamstringene.

Hvordan å gjøre Stiv-Leg Deadlift

Stå med føttene skulderbredde fra hverandre og hold en vektstang i et overgrep (håndflatene vender mot deg). Knærne skal være litt bøyde, og målet er å opprettholde denne lille grad av fleksibilitet gjennom bevegelsen.

Bøy på hoftene og senk barbell, hold ryggen rett. Senk til du føler strekket i hamstringene og glutene, og sakte rett opp igjen. Hold baren i nærheten av kroppen din, og unngå jerky bevegelser - hold det sakte og kontrollert.

Stive-Leg Deadlift Variasjoner

Stivbenet dødløft med dumbbells

Skru ut bjelkelisten for to håndlister og hold skjemaet det samme. Ved hjelp av håndverk kan du øke bevegelsesområdet og bidra til å stryke ut ubalanser i musklene på hver side av kroppen din.

Stiv single-leg dødløft

Dette er en flott øvelse for løpere og folk som spiller lagsporter fordi det trener bena individuelt på den måten de brukes til når de kjører - du går ikke fremover med tofasede sprang, ikke sant? Du kan bruke en vektstang, eller to håndvægte, eller til og med bare en dumbbell, men avhengig av hva du velger, hold vekten ganske lett. Start i normal stiv-bens dødløft posisjon, hold din valgte vekt foran lårene dine. Deretter bøyes fremover, ta ett ben av bakken bak deg når du senker vekten. Hold det hevede benet rett. Når du føler strekken i hamstringen på det jordet benet, ta vekten opp igjen og det hevede benet legges ned igjen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar