Slik gjør du Plank Jack

Innholdsfortegnelse:

Slik gjør du Plank Jack - øVELSER 2023
Slik gjør du Plank Jack - øVELSER 2023
Anonim

De sier at verden er forandret av urimelige menn, og vi har alle den stædige bastarden som nektet å gjøre begge hoppeklokker og planken til fordel for en genial combo å takke for plankjakk.

Ikke lenger trenger folk å dele sin tid mellom både jumping jacks og planker, eller - grusomhetene - møte Sophie's Choice for å plukke bare en av dem til å gjøre i tidssensitive situasjoner. Plank jacket har du dekket.

Fordeler av Plank Jack

Hoppkontakten er en fin måte å få hjertet ditt til å pumpe, og planken bygger en solid kjerne i stein, så det er ingen overraskelse å høre at plank jacket gjør litt av begge. Kardio-aspektet betyr at det er et flott alternativ for å utøve kjernen under en krets hvor du sikter mot å holde hjertefrekvensen oppe gjennom, i motsetning til den klassiske statiske planken.

Slik gjør du Plank Jack

Vedtak standard plank posisjon, holder kroppen din på underarmer og tær. Derfra er det like enkelt som å skille bena ut til siden som i en hoppeklokke, så ta dem tilbake til den opprinnelige posisjonen. Hold kjernen braced gjennom for maksimal effekt.

Hopp frem og tilbake så mange ganger du kan om et minutt, ta en 30-sekunders pause og gjenta. Hvis du finner å hoppe ut med begge bena for tøft, så går det ut hver fot i sin tur en god måte å gjøre plankjakkene enklere.

Du kan blande plankjakket litt ved å skyve føttene fra hverandre i stedet for å hoppe for å spre dem. Dette kan gjøres med bare sokker eller kjøkkenhåndklær, men hvis du vil prøve det på teppe, kan det være verdt å plukke opp et par glidebrytere som også kan brukes til alle andre øvelser. Et par reversible skyveknapper - den ene siden for harde gulv, den andre for teppe - koster mindre enn 15 kroner på Amazon.

Populært emne