Slik gjør du Pallof Press

Innholdsfortegnelse:

Slik gjør du Pallof Press - øVELSER 2023
Slik gjør du Pallof Press - øVELSER 2023
Anonim

Det er et godt etablert faktum at du ikke trenger å flytte for å bygge en sterkere kjerne. Planker og alle andre øvelsesøvelser kan styrke kjerne musklene, ofte langt mer effektivt enn å rattle av 100 sit-ups.

Pallof pressen er anti-rotasjon hold øvelse som vil fungere underverk i å hjelpe deg å utvikle en stabil kjerne. Det er et spesielt godt trekk for de treningene for sport der du forventes å snurre på en sixpence i fart, fordi det bidrar til å bygge kjernestyrken til å takle vendinger uten å bli skadet. Videre, hvis du liker funksjonelle treningsøktene dine for å komme med en side av estetikk, blir Pallof pressen din nye favoritt, fordi den vil skarpe opp din ytre abs og obliques like mye som de indre kjerne musklene.

Slik gjør du Pallof Press

Hvordan du gjør Pallof-pressen avhenger av hvilket utstyr du har til å hånden - du trenger enten et motstandsbånd eller, hvis du er i treningsstudioet, en kabelmaskin. Det er litt lettere å gjøre med sistnevnte, men hvis du kan sikre et motstandsbånd til noe rundt skulderhøyde - noe stabilt, vil en gulvlampe ikke kutte den - så fungerer det like bra. Med en kabelmaskin er det best å feste et standardhåndtak på skulderhøyde.

Ta tak i håndtaket (eller en ende av motstandsbåndet) i begge hender og hold det mot brystet. Stå eller kniel sideveis til kabelmaskinen med føttene i hoftebredde fra hverandre, og gå deretter bort så kabelen blir stram. Koble kjernen og trykk håndtaket ut med begge hender, slik at armene dine blir forlenget foran brystet. Hold denne posisjonen, motstå kabelspenningen og ikke la torso rotere mot maskinen, i fem til ti sekunder, og ta håndtaket tilbake i brystet. Gjør alle dine representanter vendt i en retning, så sving og stå med den andre siden til maskinen. Alternativt kan du holde pressen så lenge som mulig, i stedet for å gjøre reps.

Hvis du ønsker å øke utfordringen i Pallof press, flytter du føttene nærmere. Å ha en smalere base tvinger kjernearbeidet ditt enda vanskeligere å holde torsoen stabil.

Populært emne