Slik gjør du den mektige medisinske ballens slam

De fleste stressløsende løsninger dreier seg om å berolige deg selv, puste seg dypt og kanskje til og med lytte til hvite sangens blide toner. Men noen ganger vil dette ikke kutte det, og det beste alternativet er å slå eller kaste noe så hardt som mulig til det er utmattet.

Medisinsk ballen slam er derfor ikke bare en utmerket sammensatt øvelse som vil utarbeide en rekke muskler, men også en utrolig tilfredsstillende måte å kaste litt stress uten å faktisk bryte noe (forutsatt at du slår direkte inn i bakken nøyaktig).

Det er veldig lite medisinsk ballen slam ikke gjør. Muskler over hele kroppen utøves av bevegelsen, med kjernen og øvre rygg som bærer handlingen. Å gjøre gjentatte reps øker også hjertefrekvensen dramatisk, slik at fans av høy intensitetsintervalltrening bør være sterkt enamored med øvelsen.

Slik gjør du medisinbollen

Start med å velge medisinballen din. Husk at du ikke vil at den skal være for tung, med mindre du er veldig sikker på at den ikke kommer til å smadre gjennom gulvet på det som er under. Hvis du er veldig bekymret på denne fronten, kan en sandbell være et smartere alternativ.

Den faktiske øvelsen er enkel å følge. Begynn med å stå med medisinballen i begge hender ut foran deg. Trykk det overhead til armene dine er rett, og kaller alle frustrasjonsreserver bygget opp over dagen din og slam medisinballen ned til bakken.

Når du slam, følg ballen med kroppen din ved å hakke ned mot bakken. Prøv å ikke bøye på hoftene. Når ballen hopper opp, grip den og skyv oppover igjen. Eller hvis du bruker en sandbell, som ikke vil sprette, skal du løfte den opp av bakken og skyve opp av knebøyet.

Gjenta for tre sett med 12-15 reps, eller gjør så mange du kan på et angitt tidspunkt som en del av en HIIT-treningsøkt.

Hvis du vil øke vanskeligheten med medisinballslammet, er det et utmerket alternativ å gjøre det mens du står på en Bosu balanse ball. Utfordringen for balansen din vil gjøre kjerne musklene dine enda vanskeligere når du prøver å holde deg oppreist mens du smiler unna.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar