Slik gjør du Kettlebell Clean and Press

Noen ganger når du prøver å kombinere to øvelser i en, virker det bare ikke. Forsøk å gjøre biceps krøller samtidig som press-ups, for eksempel, vil bare føre til at du faller flatt på ansiktet ditt. Men mesteparten av tiden, skaper en hybrid megamove ramper opp fordelene og gjør for en fin måte å bli mer gjort i begrenset trenings tid.

Kettlebell Clean og Press er et glimrende eksempel på dette. Den rene treffer underkroppen, pressen virker på overkroppen, og kombinasjonen er et fullkroppsmonster som retter seg mot så mange muskelgrupper det kommer til å være latterlig når vi lister dem i neste setning. Dypt pust: hamstrings, glutes, quads, hip flexors, abs, øvre rygg, feller og lats, skuldre, bryst og triceps. TL; DR - de fleste musklene.

Det er også en øvelse som gjør underverk for stabilitet og koordinering, og å arbeide med en kettlebell i en hånd om gangen bidrar til å stryke ut eventuelle ubalanser i styrken som kan ha utviklet seg i kroppen din fra å knuse for mange barbell treningsøkter.

Alle disse fordelene er imidlertid avhengig av at du spiker skjemaet. Det er en eksplosiv øvelse som krever konstant kontroll over kettlebellen, så vær nøye med vår formguide. Åh, og det er sannsynligvis klokt å ta av treningssporen din eller se etter denne, med mindre den kan håndtere en kraftig vekt, og gjentatte ganger svinger inn i den.

Se relaterte Slik gjør du Kettlebell CleanHow å mestre Kettlebell PressThe Best Kettlebell-øvelsene for alle nivåer av Gym-Goer

Slik gjør du Kettlebell Clean and Press

Stå med føttene skulderbredde fra hverandre og en kettlebell på gulvet foran deg. Bøy knærne litt og hengsler på hoftene for å nå ned og ta tak i kettlebell med en hånd. Sving den tilbake mellom beina og bruk deretter momentet som er opprettet for å svinge det fremover og opp, kjør hoftene fremover og rette ryggen. Når kettlebellen er over bellybutton høyde, trekk den tilbake og flytte hånden under den slik at klokken hviler mot håndleddets bakside. Dette er kjent som rackposisjonen, og det er også øyeblikket som vil gjøre deg angre å glemme å ta deg av.

På dette punktet i kettlebell-ren øvelse, ville du vende bevegelsen og svinge den ned igjen, men vi er bare halvt ferdig her folk, gjør deg klar for den tøffe (er) biten.

I stativposisjonen bør kettlebellen ligge under skulderhøyden og albuen din skal være gjemt inn i brystet. Trykk kettlebellen rett opp over hodet til armen er rett, og senk den tilbake til stativposisjonen. Endelig, vend den rene bevegelsen og ta kettlebell ned for å svinge mellom beina.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar