Hvordan gjøre Dumbbell Woodchop

Innholdsfortegnelse:

Hvordan gjøre Dumbbell Woodchop - øVELSER 2023
Hvordan gjøre Dumbbell Woodchop - øVELSER 2023
Anonim

Få ville bestride at adventen av innendørs ovner og sentralvarme har gjort menneskeliv lettere, men hvis det er en ulempe for å dike ekte branner, er det derfor mangel på behov for regelmessig å hogge tre. Dessverre er disse dagene langt borte, men du kan likevel gjenoppta noen av de magiske med hantelbøkene.

The woodchop er en fantastisk funksjonell kjerneøvelse. Din abs og obliques jobber overtid mens du vri og løfter, og den samlede bevegelsen av øvelsen betyr at kjernekraftfordelene som oppnås, vil oversette til hverdagslige aktiviteter og sport.

Hvordan gjøre Dumbbell Woodchop

Begynn å stå med føttene på skulderbredden fra hverandre og slått litt ut. Crouch til lårene er parallelle med gulvet, holde ryggen rett. Hold dumbbell med begge hender ved siden av utsiden av høyre lår. Vri torsoen til siden og løft vekten opp og over kroppen din med rette armer. Når du løfter, stå opp og vri torso slik at du ender opp mot dumbbell, som ligger over venstre skulder. Stig opp på tærne mens du vri og løft. Du bør bruke kjernemuskulaturen til å kontrollere bevegelsen. Gå tilbake til startposisjonen, reverser vridningen og legg vekten ned som om du hugger ved. Ikke haste; det handler om kontroll. Sikt for tre sett med 10-15 reps en side.

Woodchop Variasjoner

Kabel Woodchop

Sett en kabelskive på laveste rung og stå side på med høyre side av kroppen din parallelt med maskinen. Holde kjernen din engasjert og tilbake rett, bøy knærne litt. Strekk armene dine helt over kroppen din for å ta tak i skivehåndtaket. Trekk håndtaket opp og over kroppen din diagonalt, og hold armene dine strakte. Lavere til startpunktet og gjenta for målrissområdet. Endre deretter sider.

High Pulley Woodchop

Denne variasjonen fungerer på samme muskler som kabelbakkene over, bare gjennom et annet bevegelsesområde. Sett en kabelskive på høyeste rung og ta den nedover over kroppen din diagonalt. Ellers følger du skjemaveiledningen ovenfor.

Woodchop Lunge

Stå med føttene skulderbredde fra hverandre, og hold en hantel i begge hender over en skulder. Engasjere kjernen, hold ryggen rett, og gå fremover i et lunge - som fører med beinet på samme side som du holder hodet. Ta dumbbell ned og over kroppen din diagonalt i samme bevegelse som ditt lunge, og hold knærne og tærne spisset fremover. Omvendt til start. Fullfør alle dine representanter på den ene siden, og velg deretter.

Populært emne