Slik gjør du klokken

Lunget er ikke den mest glamorøse øvelsen, for alltid i knebøyens skygge, men det er en fantastisk funksjonell øvelse med fordelene som føltes i hverdagen. Ben er den primære støttemottageren, spesielt dine quads og hamstrings muskler, men du vil også være fornøyd med den forbedrede stivheten til din derriere. Det er også noen kjernevinster fra enhver form for lunging, siden du er i kontakt med midseksjonen gjennom bevegelsen, er viktig for å opprettholde balansen. Lunging forbedrer også fleksibiliteten rundt hoftene, noe som er spesielt nyttig for folk som tilbringer åtte timer om dagen, sitter ved et skrivebord.

Så lunging er flott, og det blir bare større når du gjør det i forskjellige retninger. Omvendt lunge innebærer å kjøre fremover tilbake til startposisjonen - en bevegelse du vil replikere i alle typer sport, ikke minst løpende - og side lunges virker de indre og ytre lårmuskulaturene hardt, så vel som ytterligere å teste balansen din. Du kan gjøre alle disse forskjellige lungene i sin tur, men hvis du jobber mot klokken, så prøv å jobbe rundt det, fordi klokkeslettet innebærer å gjøre fremover, revers og side lunges i rask rekkefølge.

Slik gjør du klokken

Skjema er nøkkelen til et lunge i alle retninger. Hold overkroppen din rett mens du beveger deg, med haken opp og din buk. Begynn med å gå fremover og senke hofter til begge knærne er bøyd på 90 °, med ditt fremre kne over foten din. Trykk deretter på igjen. Det er ditt vanlige lunge og den første delen av klokken lunge. Klokka 12, hvis du vil.

Det neste trinnet er et sidelunge til høyre. Sørg for å holde overkroppen rett og over ditt fremre bein mens du senker, og hold bakbenet rett. Skyv tilbake til startposisjon. Det er klokka 3 klokka ferdig.

Neste opp er en omvendt lunge. Gå tilbake (mot 6 - du får dette, ikke sant?) Og senk til begge knærne er bøyd 90 °, og trykk deretter på igjen. Fullfør runden med en 9-siders lunge, som fører med venstre ben. Nå er du tilbake klokka 12, men lungingen er ikke over. Gjør en annen runde som fører med motsatt ben på forover og revers lunges enn du gjorde i første runde for å sikre at underkroppen er fin og balansert .

Klokke lungevariasjoner

Hver time klokke lunge

Det er 12 timer på klokkeflaten, så hvis du føler deg kort endret ved bare å trykke 3, 6, 9 og 12, kan du fylle hullene med noen diagonale lunges mot timene i mellom. Flere lunges er alltid en god ting, og å legge i disse vinklene vil fungere dine muskler på forskjellige måter.

Vektet klokke lunge

Den beste måten å løfte opp vanskeligheten ved en hvilken som helst type lunge er å holde håndkler i hver hånd eller en kettlebell mot brystet. Ta tak i hverandre og legg til litt motstand mot klokken din.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar