Hvordan å gjøre bryst-bygningen dumbbell flye

Så å bygge et større bryst er på din agenda. Det er bra nok. Det samme kan sies for mange gutter som regelmessig slo på treningsstudioet. Men før du går rett til benkpressen, la oss forklare en bedre måte å fremme ny vekst i pecs. På den måten er dumbbell flye.

Dumbbell flye retter seg mot alle områder av pecs, men mest signifikant brystfibrene - de som festes direkte til brystbenet. Vekst i dette bestemte området skaper den definerte "bryst separasjon" utseende. Bevegelsen er også bedre for å stimulere brystfibre over spekteret enn den flate benkpressen. Dessuten trenger du ikke løfte hvor som helst i nærheten, og siden benker på et hvilket som helst treningsstudio fylles opp raskt, gir dette et levedyktig alternativ.

Hvordan gjøre Dumbbell Flye

På bildet: Hale dumbbell flye, dumbbell flye bruker en flat benk

Løy med hode og skuldre støttet av benken og føttene flatt på gulvet. Hold dumbbells direkte over brystet, håndflatene vender mot hverandre, og senk vikter i en buet ut til sidene så langt det er behagelig. Bruk pectoral musklene til å reversere bevegelsen tilbake til starten. Hold en liten bøyning i albuene overalt og ikke buk ryggen.

Dumbbell Flye Form Tips

Unngå buen

Du kan se elite-nivå powerlifters bue ryggen deres når du utfører bryst øvelser som benken press. Ikke prøv å etterligne dem - husk at målet med kraftløfting beveger seg fra A til B med tilstrekkelig kraft. Målet ditt er å rekruttere og målrette muskelfibre for å fremkalle ny vekst.

Hold albuene bøyd

Pass på at du ikke rekker armene helt og låser dem ut. Dette legger vekten på brystmuskelfibrene og kanaliserer belastningen du løfter i albuen og skulderleddene. Dette øker risikoen for skade og aktiverer ikke brystet nok.

Ikke overstretch

Vær forsiktig så du ikke lar albuene slippe for langt i startposisjonen. De bør forbli i tråd med torso på benken. Overstretching under denne delen av bevegelsen kan skade skuldrene og redusere mengden arbeid som pec musklene gjør.

Se relaterte The Best Chest-øvelser for alle nivåer av Gym-GoerThe Ultimate Chest Workout: Bygg en stor bryst på bare 28 dager Den eneste hjemmebrystet trening du noensinne kommer til å trenge

Dumbbell Flye Variasjoner

Gym ball dumbbell flye

For å gjøre dumbbell flye en heck av mye vanskeligere og engasjere alle slags andre muskler i bevegelsen, prøv å utføre farten mens du hviler ryggen på en treningsball i stedet for en benk. Fordi du støtter skuldrene og ryggen på en ustabil overflate, må muskler over hele kroppen din jobbe gjennom hele treningen for å holde kroppen oppreist, noe som betyr at du forbedrer balansen og kjernestyrken på toppen av brystkompensasjonene av flye seg selv.

For å utføre denne variasjonen velg en lettere dumbbell enn normalt, så hvil skuldrene og ryggen på toppen av en treningsball med føttene plantet fast på bakken.

Hale dumbbell flye

Hellingen flye mål øverst på pecs mer enn den flate versjonen av øvelsen gjør. For å gjøre det, sett opp benken din med en stigning på rundt 30 °. Deretter legger du deg tilbake og utfører flyet som du ville med en flat benk, og vær ekstra forsiktig så du ikke overstretch når du legger vektene ned.

Det kan også gjøres på en treningsball i stedet for en benk hvis du vil introdusere litt ustabilitet til bevegelsen. Hvis du bruker en treningsball, setter du forsiktig opp med føttene godt plantet, da det er altfor lett å glide fremover av ballen når du utfører flyet i en stigning.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar