Slik gjør du fugl-hundens trening

Innholdsfortegnelse:

Slik gjør du fugl-hundens trening - øVELSER 2023
Slik gjør du fugl-hundens trening - øVELSER 2023
Anonim

Sjansene er at du ikke skal tilbringe helgensjaktspillet, men hvis du var, vil du ha en fuglhund ved din side. Dette er ikke en skremmende hybrid av de to dyrene, komplett med snurre tenner og kraftige vinger (selv om det sannsynligvis vil være bra for jakt), men en kanin som er avlet for å snuse ut byttedyr. Vi snakker pekere, retrievere, setters og spaniels - alle dyr som har en superlativ evne til å finne fasaner, og med mindre du går overbord med godbitene, sannsynligvis en steinfast kjerne. Og uansett hvor mye tid du tilbringer med å gjøre fuglehunderøvelsen, er det lite sannsynlig å forbedre din evne til å snuse ut fasanens roost i 50 trinn, men du vil få kjernestyrken.

Det er ikke bare din kjernestyrke som fuglehunden forbedrer, fordi balansen og fleksibiliteten både er testet av flyttingen også. Ustabiliteten du må imøtekomme når du hevder motstridende lemmer, er også gunstig for kjernen din og etter noen uker med fuglehundering (vi har ikke sjekket, men sannsynligvis ikke et uttrykk til Google på jobb), du bør også finne deg mer mobil i hofter og skuldre. Som en endelig bonus, forflytter bevegelsen også musklene som støtter ryggraden, noe som gjør fuglhunder et flott tillegg til treningsrutinen for alle som tilbringer lange timer, slumpet over et skrivebord.

Hvordan gjøre fuglhunden

Start på hendene og knærne, som en vanlig hund. Strekk din høyre arm ut foran deg, hold et øyeblikk for å få balansen din, og forleng deretter ditt venstre ben ut bak deg. Dette er den biten som ligner en fuglhund, og peker ut byttet til jegeren.

Hold nakken i tråd med ryggraden, hofteflaten og de utstrakte lemmerne rett. Alt dette kan være vanskelig første gang, du har kanskje ikke fleksibiliteten i hofter og skuldre for å rette armer og ben helt, men balansen og mobiliteten kommer i tide.

Fra din fuglhundeposisjon bringer du dine lange lemmer inn for å møte under brystet, hvor albuen og kneet skal røre. Så strekk ut igjen og gjenta, med sikte på fem reps totalt før du bytter til motsatte lemmer. Mål for tre sett av dette totalt.

Se relaterte 15-minutters kjerneøvelser for løpere. Disse kjerneøvelsene vil gjøre deg til en bedre mountainbiker

Bird-Dog Crunch

Fuglhundens knase er en utmerket kjerneøvelse for nybegynnere, men det kan også bli herdet opp ganske enkelt når du får tak i det. En måte å gjøre dette på er i stedet for å knase tilbake fra din utstrakte posisjon umiddelbart, du kan holde posen i 10 sekunder for å virkelig utfordre kjernen.

For fuglehundproffer kan du prøve bevegelsen mens du løfter armen og benet på samme side av kroppen din. Dette er en god test av balanse, og å holde deg oppreist vil bare være mulig når du har killer-kjerne av en cocker spaniel.

Populært emne