Hvordan gjøre Squat Thrusts, fordi du må gjøre dem på noen punkt

Standard burpee er med rette kjent som kongen av kroppsvektøvelser, arbeider med flere muskelgrupper, samt forbedrer kardiovaskulær kondisjon. Det er imidlertid også skremmende vanskelig. Heldigvis er det en litt enklere versjon av burpee som gir mange av de samme fordelene uten å gi deg et ødelagt rot på gulvet i treningsstudioet. Møt knebøyningen.

Ikke la deg lure til å tenke på knebøyer, det er enkelt, bare fordi vi har kalt dem en nybegynnerversjon av burpee. Du skal fremdeles styrke musklene over hele kroppen og svekke hjertefrekvensen. De nedre kroppens muskler i særdeleshet - dine quads, glutes og hamstrings - blir påkalt, og du vil sikkert føle en knep i dine kjerne og skuldre neste dag også.

Hvordan gjøre Squat Thrust

Start i stående stilling, med føttene skulderbredde fra hverandre. Bøy deg ned og legg hendene dine på gulvet, sparker føttene dine ut bak deg slik at du ender opp i en presset oppstilling. Deretter hopper føttene tilbake fremover og står opp høy igjen. På dette tidspunktet når du gjør en full burpee, vil du eksplodere i luften og kaste hendene over hodet ditt. Men dette er ikke en full burpee, så du trenger ikke gjøre noe av det. I stedet fall ned og gjør et annet knep, og deretter en annen. Fortsett å gå så mange representanter som mulig om et minutt, eller hva annet intervall du gjør for en krets.

Du kan variere knebøyningen for å gjøre det vanskeligere, og ikke bare ved å legge i hoppet du vil gjøre for en burpee. Du kan legge i en press-up når du er nede på gulvet før du hopper føttene dine fremover. Dette vil gjøre overkroppens muskler, spesielt brystet og triceps, jobbe hardere.

En annen god variasjon er å holde en lett dumbbell i hver hånd, og når du vender tilbake til en stående stilling, trykker du på vekter over hodet ditt før du faller ned for neste knep. Dette øker arbeidsbelastningen på armene og skuldrene.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar